BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dzięki za miłe słowo, ale uwierz mi ... na tym wyjeździe byli ze mną prawdziwi kozacy wędkarscy o klasę lepi ode mnie. Ale czasem się udaje To co napisałeś przypomniało mi mój pierwszy rzut z tego wyjazdu. Nowiutki Cannibal 15 Firetiger na główce 5gr. Jakoś nie pomyślałem , że warto coś tam poustawiać w multiku i oczywiście powstała piękna broda! Szlag mnie trafił no bo wiadomo-"pierwszy rzut" i już niefart Ładnych parę minut zajęło mi rozplątywanie "gniazda". Wreszcie zwijam i co widzę?: guma nie ma ogona a korpus jest przepięknie chlaśnięty w dwóch miejscach i wisi trzyma się tylko dzięki hakowi!!! Branie było pewnie w czasie opady i nic nie poczułem przez tę brodę To dopiero farciarz ze mnie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Byłem wczoraj, wyjechało kilka ryb, ale nie było się czym chwalić. Jedna ładna wypięta 90+.udało nam się znaleźć kawałek wody nie czystej ale trąconej. Tam mi się właśnie wypiela owa większa ryba i było jeszcze jedno branie. Po dwóch godzinach popłynęliśmy po krzakach gdzie złowiliśmy kilka maluchów i jedna 71 cm. Po powrocie na wcześniej znaleziony kawałek lepszej wody, zdziwienie . już jej nie było, przy tak silnym wietrze wszystko zostało zmieszane. Rozmawiałem z kilkoma kolegami i potwierdzają że wszędzie jest tak samo: syf. Ryby raczej przypadkowe. Jak nie przyjdą przymrozki, które zetną choćby na kilka dni tafli wody to chyba nici z normalnego łowienia w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Byłem wczoraj. Dla wtajemniczonych w lokalną nawigację : Raczki, Sołtys, Wiatrak. Olejnik- SYF, KIŁA, MOGIŁA !!! Brania bardzo delikatne i rzadkie, ciężko zaciąć. Ogólnie klęska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zaliczyliśmy dziś drugi w tym roku wypad na Drużno. Łowiliśmy w rezerwacie, w sumie z kolegą mieliśmy siedem wyjętych ryb, w tym 2x80+ i do tego 94cm. Dwie ryby spadły w trakcie holu, klika niezaciętych brań. Fajny dzień, tyle że wietrzny i od rana śnieg z deszczem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Fajne lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Już zamarzlo? Miejscami czy całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) W sobotę pod wieżą i na wprost przystani dużymi fragmentami zamarznięte, choć kanał bez lodu.W niedzielę za to przystań ścęta, wyglądało ogólnie gorzej, wielu zrezygnowało, ale pod wieżą było rozmarznięte.Ale woda przechłodzona i niewiele jej brakuje, żeby ją ścięło.Ogólnie "ołowiana woda", bez wiatru i dryfu, w dodatku trącona i brudna na dużych połaciach. W sobotę pojedyncze maluchy na nasze duże wirówki, w niedzielę na zero - zarówno pod wieżą, jak i na wprost od przystani - chyba wszyscy ci, którzy mimo wszystko wypłynęli, bez szału. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 My też na zero w niedziele.grandżowaliśmy pod wieżą i za wieżą.tam woda najczyściejsza ale tylko po jednym braniu takim bez agresji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Tak wczoraj wyglądała przystań. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez marcinesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 ...przede wszystkim fajna fota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Sama wieża zdaje się podupadać(to już chyba jej ostatnia zima),jak całe te łowisko zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zajebista a ile kosztuje wynajęcie , dniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Sama wieża zdaje się podupadać(to już chyba jej ostatnia zima),jak całe te łowisko zresztą. 20171217_103202.jpgWieża to tylko marne dzieło człowieka. Natura dała by sobie radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 W dniu dzisiejszym stanica cała w lodzie o grubości ok. 1,5 cm, niestety nie dało rady wypłynąć Drużno do zobaczenia za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Idzie ocieplenie. Kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tak wczoraj wyglądała przystań. 20171217_121548.jpgNigdy nie byłem nad Drużnem, jestem pod wrażeniem infrastruktury i wyposażenia stanicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Widać, że nie mieszkałeś w "sheratonie" u Franka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Widać, że nie mieszkałeś w "sheratonie" u Franka Ja mieszkałem wielokrotnie w "sheratonie" u Franka, ale dopiero jego filia, która jest tuż obok stanicy robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Kiedy byłem trochę młodszy to sypiałem w różnych "sheratonach" i "astorach", wypożyczałem różne pływadła w różnym stanie, ale po "sztandarowym" łowisku szczupaka w PL spodziewałbym się trochę więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Sławek, gwarantuje Ci. Jeden wspólny wyjazd pod sztandarami "klubu tetryka" i sam powiedział byś: tutaj pięknie jak kiedyś tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja mieszkałem wielokrotnie w "sheratonie" u Franka, ale dopiero jego filia, która jest tuż obok stanicy robi wrażenie Moją pierwszą noc nad Drużnem spędziłem właśnie w tej "filii", pomimo kilku niedoskonałości wcale nie było najgorzej, ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 U Franka jest zajebista atmosfera lat 60~70 która przy obecnym pościgu za nie wiem czym wywala na plecy i nie zamienił bym na żaden super wypasiony domek nawet w Skandynawii. A ilu zajefajnych ludzi tam spotkałem. Tylko życzyć Franków zdrowia a z tym nie jest najlepiej.[emoji852]️ Do zobaczenia Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 ...dobrze powiedziane. Wypije więc teraz za zdrowie Franka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Sama wieża zdaje się podupadać(to już chyba jej ostatnia zima),jak całe te łowisko zresztą. 20171217_103202.jpgWieża nie podupada, tylko ktoś ją podpalił. ☹️☹️☹️ Edytowane 19 Grudnia 2017 przez adasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 U Franka jest zajebista atmosfera lat 60~70 która przy obecnym pościgu za nie wiem czym wywala na plecy i nie zamienił bym na żaden super wypasiony domek nawet w Skandynawii. A ilu zajefajnych ludzi tam spotkałem. Tylko życzyć Franków zdrowia a z tym nie jest najlepiej.[emoji852]️ Do zobaczenia Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaCo tam gadać po całym dniu jak Cię wypizdz.... niemiłosiernie to u Frania jak napali w piecu robi się ****** i nie chce sie wyłazic z wyra he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi