Assasyn Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry". 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry". Piszesz serio? 1 kwietnia już minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry".Jeśli to prawda to powiedziałbym klasykiem „ wąski jak ty mnie teraz zaimplementowałeś” W końcu normalność a i chłopakom z bazy załączniki się pokończą Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry". Super Marcin! Pierwszy kwietnia za nami więc ufam, że to stanie się faktem. Są minusy albo i plusy...szanowny koleżka ze stanicy dowie się wreszcie ile w sklepie kosztuje wódzia, którą pił za zdrowie swoich chlebodawców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Tomciu toć właśnie to ja miałem na myśli pisząc o załącznikach . Swoją droga dziwne to nasze państwo nie ? Za 20 zł nic nie załatwisz a za flaszkę to i łódka na jutro się znajdzie Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Super Marcin! Pierwszy kwietnia za nami więc ufam, że to stanie się faktem. Są minusy albo i plusy...szanowny koleżka ze stanicy dowie się wreszcie ile w sklepie kosztuje wódzia, którą pił za zdrowie swoich chlebodawców Skąd wiesz? Dałeś kiedyś flaszkę koledze ze stanicy? Ja nigdy nie musiałem, nie widziałem też żeby ktoś to robił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Skąd wiesz? Dałeś kiedyś flaszkę koledze ze stanicy? Ja nigdy nie musiałem, nie widziałem też żeby ktoś to robił. Nie jedna osoba w tym wątku jeszcze potwierdzi. Zazdroszczę Ci, też o wielu rzeczach wolałbym nie wiedzieć, w końcu stres zabija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie jedna osoba w tym wątku jeszcze potwierdzi. Zazdroszczę Ci, też o wielu rzeczach wolałbym nie wiedzieć, w końcu stres zabija.Tomek, a mi nie jedna osoba mówiła że w Wiśle w Płocku takie sumy porosły że po krowach tylko łańcuchy zostają na polach.Nie to, żebym bronił panów z przystani ale równolegle bardzo mocno nie pochwalam oskarżania kogoś o coś czego się nie doświadczyło ale słyszało, że ktoś zna kogoś, kto dostał na Drużnie łódkę za flaszkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wniosek o wymianę-zakup jednakowych łodzi został złożony w Okręgu. Poza tym od 2018r rezerwacja będzie odbywać się przez internet a opłaty będą pobierane "z góry".ale jeszcze nigdzie nie widziałem żadnego nowego regulaminu na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jutro strzelę z ucha u źródła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jutro strzelę z ucha u źródła .Właśnie bo nie chce mi się wierzyć żeby PZW Elbląg strzeliło sobie w kolano Przeca to dla nich raj,bezgotówkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Wczoraj byłem w Okregu Elbląg i rozmawiałem z dyrektorem Krzysztofem. Tak to prawda bedzie internetowa rezerwacja łodzi z możliwością rezezwacji danej łódki. Każdą rezerwację potwierdza się przelewem w wysokości 60 zł. Wiec opłacamy łódki z góry w momencie rezerwacji. Więcej informacji będzie dostępnych na stronie okręgu pzw.elblag.pl. PozdrawiamNickris 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Super info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jeżeli chodzi natomiast o wymianę łódek to jak znam życie dojdą do wniosku, że nie ma na to pieniędzy. Tak czy inaczej będziemy drążyć temat. Mogliby chociaż wymienić aluminiowego Vikinga, te małe niebieskie (niestabilne) i łódź pod długą stopę silnika. Resztą od biedy (jakby je chociaż dobrze umyli) może zostać. ps, dobrze, że chociaż teren portu wyłożyli "polbrukiem"- nie będziemy tonąć w błocie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 W Szwecji każdy użytkownik po skończonym wędkowaniu ma obowiązek umyć i sklarować wypożyczaną łódź. A może by tak u nas? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jeśli wyłożyli przystań kostką to i o czystość na łodziach będzie łatwiej . Nie ukrywajmy że szlam z wysokiej wody był wszędzie, błoto też dlatego też i na łodziach . Jeśli opłaty będą przez neta a i zapłacić będzie trzeba z góry to w końcu doczekaliśmy się normalności i z tego jestem mega zadowolony . [emoji846][emoji846][emoji846][emoji846][emoji846][emoji846] Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 z rejestracją ani widu ani słychu ,regulamin bez zmian na tą chwilę http://www.pzw.elblag.pl/jezioro-dru%C5%BCno.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 I raczej będzie bez zmian. W maju głosowanie to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Po prostu brak słów... http://dziennikelblaski.pl/510776,Z-piwnicy-do-rezerwatu-Ktos-wyrzucil-blisko-700-wekow-i-sloikow-do-jeziora-Druzno-zdjecia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Uuu, to płetwonurków musieli zatrudnić ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dziwne sposoby nęcenia mają w okolicy Elbląga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Panowie sprawa wygląda następująco. Kiedyś w jeziorze legalne wędkowanie było zabronione i ryb było całe mnóstwo. Starsi koledzy wypływali na małych pontonach na godzinkę i mieli ubaw jak za cały dzień. Na jeziorze działali kłusownicy i "szybcy wędkarze" o miejscowych poławiaczach nie wspomnę. Czy ktoś z Was był na tym łowisku zimą? Klepka na klepce, strażnicy nie wchodzą na niby cienki lód, a bandy z wiaderkami z żywcem i klepkami w biały dzień po jeziorze latają. Kiedyś to miejscowi pilnowali łowiska dziś nazywa się ich kłusownikami i strażnicy PSR urządzali sobie na nich polowania. Tylko, że to za czasów PZW łowisko opustoszało ze szczupaków, sandaczy i okoni. Mało kto pamięta już, że Drużno było kiedyś w dużej części sandaczowym łowiskiem. Dziadek Michał, którego znam od wielu wielu lat nie opowiedział jeszcze o węgorzach które dochodziły wagowo do dwóch kilo i były często łowione w biały dzień w rzece Elbląg i samym jeziorze o linach, ogromny leszczach, ponad kilowych wzdręgach i wielu innych gatunkach. Dziś trochę szczupaka i ogromne stada japonki. Ci co pamiętają to jezioro z najlepszych lat dziś na Drużno nie zaglądają.pozdrNickrisPrawdę kolega napisał.... Tyna, Raczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tona-martwych-ryb-katastrofa-ekologiczna-na-rzece-dzierzgon,nId,2580130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam od tego sezonu zapisy i płatności tylko przez internet. Płatnosć z góry. Łódki zostają nowych nie będzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi