Boczek322 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Zapisy przez stronę pzw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Strona już gotowa ale jeszcze parę dni potrwa jej uruchomienie . Plus taki że łódki będą miały nr.i ten numer będziemy rezerwować. Rano nie będzie wyścigu .Siaty jednak będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Trzymaj rękę na pulsie, jak strona ruszy daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na stronie będą zdjęcia łódki, którą się rezerwuje. Nowe łódki zostaną zakupione w 2019r. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Spokojnie jeszcze miesiac. Mało tego walczymy ze stroną yak źe damy znać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dla wszystkich, którzy nie wiedzą/nie pamiętają. Ruszyły rezerwacje ( po małych nocnych problemach) na stronie www.lodkidruzno.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 jak dla mnie to nadal nie działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Punkt 20:00 ruszyły rezerwacje. Mam na razie dwie na południową część. Jedną w listopadzie i jedną w grudniu. A teraz strona padła Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Może i ruszyły, ale u mnie error. Obstawiam, że strona zrobiona po kosztach i serwer padł pod obciążeniem.Ale to tylko domniemanie Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Całkiem realna domniemanie. W nocy nie można było wybrać sposobu płatności i po jakimś czasie wyłączyli możliwość rezerwowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Strona już normalnie działa można rezerwować Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Molteni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Któryś numer łódki jest bardziej niż inne warty uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ja zaryzykowałem z nr 6 - ze zdjęcia wynika, że to semper 400. Mam nadzieję, że stan techniczny jest odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Najbardziej fartowna jest czerwono biała chyba nr 8 bynajmniej dla mnie i dla kolego z Gdanska, Padła moim łupem na 19-20 listopada.Zobaczymy co przyniesie rezerwat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Koledzy wielu z Was jak czytam jest częstymi i regularnymi bywalcami na Drużnie. Ja w tym roku odwiedzę ten szczupakowy raj po raz pierwszy.Mam dwa terminy pierwszy na początku września, drugi w listopadzie. Na tą chwilę chciałbym się skupić na tym wrześniowym. Po rezerwacjach widzę, że wrzesień jest traktowany po macoszemu. Zastanawiam się czy wrzesień na tym zbiorniku jest aż tak kiepski w porównaniu do pozostałych dostępnych miesięcy. Jak to jest koledzy? Domyślam się, że roślinność jest tam dość bujna ale to przecież nie uniemożliwia wędkowania. Ja osobiście bardzo lubię wszystkie powierzchniowe popki, żabki, kaczki czy nawet nietoperze i szczury od SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Niewiele wody do łowienia , zielsko wystające z wody jak okiem sięgnąć. Ale jak popływasz to może znajdziesz miejsce oprócz kanału gdzie da się poprowadzić poperka czy inne cudo.80% to zielsko na powierzchni.Powodzenia [emoji106]Koledzy wielu z Was jak czytam jest częstymi i regularnymi bywalcami na Drużnie. Ja w tym roku odwiedzę ten szczupakowy raj po raz pierwszy.Mam dwa terminy pierwszy na początku września, drugi w listopadzie. Na tą chwilę chciałbym się skupić na tym wrześniowym. Po rezerwacjach widzę, że wrzesień jest traktowany po macoszemu. Zastanawiam się czy wrzesień na tym zbiorniku jest aż tak kiepski w porównaniu do pozostałych dostępnych miesięcy. Jak to jest koledzy? Domyślam się, że roślinność jest tam dość bujna ale to przecież nie uniemożliwia wędkowania. Ja osobiście bardzo lubię wszystkie powierzchniowe popki, żabki, kaczki czy nawet nietoperze i szczury od SG Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na elektryku da radę czy tylko wiosełka wchodzą w grę? W samym kanale jest dozwolone łowienie? Czyli wrzesień jerki odpadają, tylko po powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na elektryku da radę czy tylko wiosełka wchodzą w grę? W samym kanale jest dozwolone łowienie? Czyli wrzesień jerki odpadają, tylko po powierzchni?Nie masz spaliny? PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na spalinie i tak tylko w obrębie kanału można przecież. Ale skoro pytasz to pewnie jest tylko martwy przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 1. Nie dramatyzowałbym z tym zielskiem. We wrześniu wiele razy przyzwoicie połowiłem. W zatoce "u sołtysa" spokojnie można łowić w tym okresie.2. Na elektryku spokojnie da radę.3. Spalina wg mnie w tym okresie jest zbędna bo można na niej pływać jedynie w kanale a do miejscówek gdzie się teraz w miarę komfortowo łowi jest około 800 m (kanałem, później i tak elektryk). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Na spalinie i tak tylko w obrębie kanału można przecież. Ale skoro pytasz to pewnie jest tylko martwy przepis...Jaka spalinka max. aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 800m to spacerek nawet dla elektryka Cieszy mnie to, że pojawiła się jakaś pozytywna opinia na temat wrześniowego łowienia Co warto wrzucić do pudełka we wrześniu oprócz obowiązkowych przynęt powierzchniowych? Szczerze mówiąc nastawiałem się na średnie i duże jerki, płytko pracujące większe wobki i duże obrotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Spalinka do 5KM, prędkość do 15km/h więc i tak bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) 800m to spacerek nawet dla elektryka Cieszy mnie to, że pojawiła się jakaś pozytywna opinia na temat wrześniowego łowienia Co warto wrzucić do pudełka we wrześniu oprócz obowiązkowych przynęt powierzchniowych? Szczerze mówiąc nastawiałem się na średnie i duże jerki, płytko pracujące większe wobki i duże obrotówki.Na jerki nie miałem na Drużnie efektów, może głównie z tego powodu, że mało nimi łowiłem. Weź spore lekkie gumy w okolicach 20 cm (koniecznie trzeba mieć żarówę), trouty 15 i 20 cm, S4P 13 i 19 cm. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 800m to spacerek nawet dla elektryka Cieszy mnie to, że pojawiła się jakaś pozytywna opinia na temat wrześniowego łowienia Co warto wrzucić do pudełka we wrześniu oprócz obowiązkowych przynęt powierzchniowych? Szczerze mówiąc nastawiałem się na średnie i duże jerki, płytko pracujące większe wobki i duże obrotówki. W liściach Dragon Jerky na offsecie, a torze wodnym na główce 5-7gr (w zależności od wielkości gumy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi