jacekp29 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Przy takiej lampie na Drużynie raczej tylko poranek i wieczór Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dziś byłem. Bieda , raptem 10szszupaków i 8okni na łódce. Okonie duźe +40cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dziś byłem. Bieda , raptem 10szszupaków i 8okni na łódce. Okonie duźe +40cm.Żeby wszędzie była taka bieda[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dziś byłem. Bieda , raptem 10szszupaków i 8okni na łódce. Okonie duźe +40cm.Dzieje się coś na płytkim? Czy wszystko z kanału wyjąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dziś byłem. Bieda , raptem 10szszupaków i 8okni na łódce. Okonie duźe +40cm. Bieda jak w Emiratach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jakieś świeże wieści znad wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Dalej bieda i to straszna. Polecę w tygodniu ze 2-3razy moźe się coś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Znajomy był w środę jeden 70tak i tyle przez cały dzień ale pogoda piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 He he one widocznie wiedzą co się święci i cierpliwie czekają na 19-20.11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Sokołowski Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Kolega był ostatnio z dwoma znajomymi. Po sztuce na głowę złowili, ale nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 He he one widocznie wiedzą co się święci i cierpliwie czekają na 19-20.11 Przy tej pogodzie to raczej połowa grudnia będzie ideolo /14-16.12/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) He he one widocznie wiedzą co się święci i cierpliwie czekają na 19-20.11 Na cały ten tydzień wszystko wskazuje Edytowane 20 Października 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nie wiem czemu, ale chętnie zgodzę się z prognozą Pawła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) 19 ma być mega i ..... [emoji14] no ewentualnie 21 itd [emoji14] Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 20 Października 2018 przez puszek7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Panowie, jak wygląda sprawa z pływaniem na elektryku przy wietrze 7/8 ms ? Czy idzie się przemieszczać, czy będzie to bardzo utrudnione ? Mam termin w nadchodzącym tygodniu, a wiatr ma dawać w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 To duża otwarta przestrzeń, zawsze jak wieje jest problem ale wtedy trzeba szukać bardziej przyjaznych zatok na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jednak nawet te zatoki są osłonięte co najwyżej kępami sitowia. Tam na otwartej wodze liczy się tylko przy silnym wietrze mocny elektryk i nie jeden ale dwa sprawne akumulatory o dużej pojemności ( a i tak czasami trzeba usiąść do wioseł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam wróciłem wczoraj z Druzna dwa dni pogoda taka sobie flauta i raz słońce raz chmury.Łowilem na przynety 20+ i dwa dni a dokładniej półtora dnia łowienia od 7 rano dało mi 5 ryb 54/58/65/70/82 reszta ekipy jakies 60/70+ i jedna 108 złowiona przez Juniora 16 letniego ,,,parędziesiąt okoni z tego największy 42 cm .... i jeden duży karaś 38 cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 He widziałem was w Elblągu w Sharku jak robiliście zakupy Następnym razem połowicie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Jak sytuacja z przejrzystością wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Na cały ten tydzień wszystko wskazuje Czyli integracja na Wodzie , a może w Sheratonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Jak sytuacja z przejrzystością wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Czysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Kto sprawdzał temperaturę wody w okresie listopad-grudzień i jeśli jest, jej rozkład na akwenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy któraś z łódek dostępnych na Drużnie przyjmie spokojnie 3 osoby na pokład? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi