polak9 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy któraś z łódek dostępnych na Drużnie przyjmie spokojnie 3 osoby na pokład? Z góry dzięki za odpowiedź.Tak większość da radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Taka informacja. Przystań zamknięta. Znowu się nie udało. W zeszłym roku powódź teraz wichury, pewnie do końca tygodnia nici z pływania .... http://pzw.elblag.pl/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Niestety u mnie też, miałem na jutro i czwartek. Zastanawiam się czy w czwartek nawet, jeśli będzie czynne to jest sens z racji na ewentualną zmoąconą wodę. Taka informacja. Przystań zamknięta. Znowu się nie udało. W zeszłym roku powódź teraz wichury, pewnie do końca tygodnia nici z pływania ....http://pzw.elblag.pl/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Taka pogoda do kiedy ma się utrzymać ? Pierwszy termin mam za tydzień w piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Polecam na bieżąco śledzić stronę http://www.meteoelblag.pl/Najpewniejsze prognozy na ten rejon. Lecz tam nie znajdziesz nic długoterminowego bo to wróżenie z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Macie jakiś sposób na zmąconą wodę? Mam rezerwacje na sobotę i jeśli uda się wypłynąć to woda będzie kawa z mlekiem...Czy w takiej wodzie jest sens łowić np. na kolory fluo, jakieś jerki hałasujące z kulkami, obrotówki czy lepiej pływać i szukać jakiegoś kawałka zatoczki z przejrzystą wodą i tam biczować? 2 lata temu ostatni raz byłem na Drużnie i łowiłem na mocno zmąconej wodzie efekty były kiepskie, stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Oby w piątek było w miarę pogodnie. Będzie ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Oby w piątek było w miarę pogodnie. Będzie ktoś z forum?Ja będę Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja będę Wysłane z mojego D6603 przy użyciu TapatalkaA Ty czasem nie jesteś w ekipie, której rezerwowałem łodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Jak rezerwować łódki? E-okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 http://www.lodkidruzno.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W piątek i niedzielę będę.Wody raczej nie zmąci mocno bo nie tyle co wiatr mąci a brudna woda napływająca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 W piątek i niedzielę będę.Wody raczej nie zmąci mocno bo nie tyle co wiatr mąci a brudna woda napływająca . Areczku a o mnie pamiętasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 A Ty czasem nie jesteś w ekipie, której rezerwowałem łodzie? Jeśli jedziecie z Łukaszem K, to się zgadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Areczku a o mnie pamiętasz ??Pewnie że pamiętam 28.11 ale jak się ruszą to wcześniej wpadniesz ten tydzień może być dobry jak pogoda porypana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Jeśli jedziecie z Łukaszem K, to się zgadza To jedziemy razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Macie jakiś sposób na zmąconą wodę? Mam rezerwacje na sobotę i jeśli uda się wypłynąć to woda będzie kawa z mlekiem...Czy w takiej wodzie jest sens łowić np. na kolory fluo, jakieś jerki hałasujące z kulkami, obrotówki czy lepiej pływać i szukać jakiegoś kawałka zatoczki z przejrzystą wodą i tam biczować? 2 lata temu ostatni raz byłem na Drużnie i łowiłem na mocno zmąconej wodzie efekty były kiepskie, stąd pytanie.Tomasz ja zawsze starałem się szukać mniej jtąconej wody i odrazu wyniki były lepsze nawet na płytkiej Wodzie, ale lepiej jak napiszą bardziej doświadczeni tam koledzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Cześć Panowie,Mogę odstąpić łódkę na jutro i na piątek jak ktoś chętny. Szczegóły na priv. Niestety nie mogę jechać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Areczku a o mnie pamiętasz ??Areczku i o mnie nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Areczku i o mnie nie zapomnij Nie zapomnę Teraz cofka się zaczęła i woda szybko rośnie , gradu dużo sypnęło to wodę pewnie ochłodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 My wczoraj na 3 łodzie w sumie 14 ryb. Największy 84 cm. Było jeszcze 77, 74, kilka ryb na graicy +- 70 cm. Jakieś 60tki i jedna około 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Wczoraj coś zaczeło się dziać. 11szt największy 81cm. Woda trącona i wysoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Byłem z kumplem pierwszy raz wczoraj i czwartek. Czwartek pogodowa karuzela, ogólnie warunki ciężkie. Pływały tylko 4 łódki. 3 ryby największa 68cm. Wczoraj pogoda korzystna. 7 wyjętych, największa ze zdjęcia 85 cm. Przy podbieraniu spadła mi ryba na pewno ponad metr :/ za mało chłodnej głowy, za dużo emocji. Była lekko zapięta po zewnętrznej stronie nożyczek. Pod koniec listopada jedziemy ponownie. Woda zrobiła super wrażenie. Brań nie było wiele, ale często trafiają się duże ryby. Nie ma porównania do Mazowsza, gdzie większość wyjętych to króciaki pod wymiar lub ryby do 60 cm. Na kolejną wyprawę jakieś wnioski wyciągnięte, nie będziemy też łowić wszędzie i zabierać niektórych zbędnych rzeczy. Wczoraj pływaliśmy jak najwięcej, żeby poznać wodę, skończyło się to rozładowaniem akumulatora już ok 15.00. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Kamil jaki numer łódki miałeś? Bo chyba 1 raz widze tam taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Czwartek 7, a wczoraj na zdjęciu chyba 1. Nie jestem pewien bo to zwolniona po kimś. Kamil jaki numer łódki miałeś? Bo chyba 1 raz widze tam taką. Nr 1, widać na kolegi zdjęciu z rybą. Edytowane 27 Października 2018 przez Qamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi