szydlos Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Jak nią się pływa? Dość głęboka i stabilna krypa? Pewnie lepiej idzie na elektryku jak te stnadardowe ROMANY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Pływało się dobrze, lepiej niż nową 7, z której łowiliśmy stojąc przy bardzo silnych podmuchach w czwartek. Dziób był wyżej, była węższa niż te romany, którymi nie pływałem. Jak nią się pływa? Dość głęboka i stabilna krypa? Pewnie lepiej idzie na elektryku jak te stnadardowe ROMANY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Na co brały? Gumy blachy woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Łowiłem tylko na gumy 12-15 cm. Na co brały? Gumy blachy woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Łowiłeś w liściach, czy na szlaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) Brały na gumy , pomiędzy kępami trzcin. Edytowane 27 Października 2018 przez zielan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ok dzięki za info, w piątek zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Brały na gumy , pomiędzy kępami trzcin. Piekne foto nawet chyba kojażę zatokę to między bazą a sołtysem ? tak 1 duża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Noooo... jeśli odgadłeś miejscówkę to u mnie masz wielki szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 A jak Robercie, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Pływał ktoś dzisiaj, jak wyniki? Ja pływałem z kolegą i w sumie szału nie było, zaliczyliśmy po dwa brania...Pogoda zmienna, momentami mocno dmuchało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Piekne foto nawet chyba kojażę zatokę to między bazą a sołtysem ? tak 1 duża ? To odnoga po lewej stronie, w kierunku Elbląga hen hen daleko od bazy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dziś ilościowo słabo jeden90+ i 3szt.70+. Koledzy podobnie. Cięźko namierzyć rybe. Większość łodzi na zero. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Zdjęcie z soboty. Kolega w pierwszym momencie myślał że ma zaczep po czym ryba ruszyła, mina jak zobaczył rybę bezcenna ???? długość 106 cm. Wczoraj już gorzej parę ryb 70+ i jedna 92 cm. Druzno jest nieprzewidywalne A z drugiej strony uczy pokory. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Na co się skusiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Zdjęcie z soboty. Kolega w pierwszym momencie myślał że ma zaczep po czym ryba ruszyła, mina jak zobaczył rybę bezcenna długość 106 cm. Wczoraj już gorzej parę ryb 70+ i jedna 92 cm. Druzno jest nieprzewidywalne A z drugiej strony uczy pokory.Piękna ryba, gratulacje! Mam nadzieję, że pływa dalej Zdradzisz na co się skusiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Mam termin na jutro, ale coś mi wypadło. Jak ktoś zainteresowany zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Piękna ryba, gratulacje! Mam nadzieję, że pływa dalej Zdradzisz na co się skusiła? Daniel jak znasz Regulamin na tym Łowisku to wiesz ,że musi pływać dalej...Nie ma inej opcji!!! Po za tym tam się przecież jedzie na ryby a nie po !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Panowie jak sytuacja z wodą?Wpuszczali w weekend?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 W weekend baza była normalnie otwarta, woda wysoka ale do łowienia. A co do ryby z zdjęcia pływa dalej, także jest do złowienia. A co do gumy to nie mogę zdradzać tajemnicy kolegi, a nie chce oszukiwać, jedyne co mogę powiedzieć, ze stara potciwa guma, żadna nowość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Chce ktoś łódkę na piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Czy łódka jest dalej wolna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 No moja będzie wolna, jak nikogo nie znajdę. Nie mogę pojechać w piątek i chętnie odstąpie rezerwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochocim Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Panowie jak sprawa pozwolen?Tylko net?Czy na miejscu nadal mozna?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi