macieknikos Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Może akumulatory Padły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Może akumulatory PadłyA wachlować wiosełkami się niechce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Przy takim wietrze co był w niedzielę to 2 aku po 110 było by mało, to czego się dziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Przy takim wietrze co był w niedzielę to 2 aku po 110 było by mało, to czego się dziwiszByłem i jakoś nasze aku 110 dało radę... więc się dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 A gdzie się zapuściłeś? W lewo czy prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 A gdzie się zapuściłeś? W lewo czy prawo w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 to dlatego Ci aku wytrzymało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 to dlatego Ci aku wytrzymało [/quote No no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jednym Aku padło Drugim nie , a PAnowie jak z szczupakami? Jak wyniki ,stan wody i jej klarowność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 w niedziele ryb sporo w przedziale 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 -94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Czy to od dzisiaj można łowić w rezerwacie? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Kawał drogi do tej południowej części, bez spaliny słabo...Czy rzeczywiście ta część jest warta grzechu? Jest dostępna dopiero od 15 listopada więc jakby dodatkowo "chroniona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Kawał drogi do tej południowej części, bez spaliny słabo... Czy rzeczywiście ta część jest warta grzechu? Jest dostępna dopiero od 15 listopada więc jakby dodatkowo "chroniona" Chronione jest ptactwo, którego jest w tej części więcej.A wyniki wędkarskie lepsze, dlatego że ryby mniej pokute. Dodatkowo na południu wpływa kilka rzek/kanałów co dodatkowo zwiększa atrakcyjność łowiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Chronione jest ptactwo, którego jest w tej części więcej.A wyniki wędkarskie lepsze, dlatego że ryby mniej pokute. Dodatkowo na południu wpływa kilka rzek/kanałów co dodatkowo zwiększa atrakcyjność łowiska...Ta południowa część jest głębsza czy to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 całe jezioro identyko Głębiej tylko w kanale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Myślę że koledzy mają rację, że akwen po prawej jest lepszy, ale......... moim zdaniem przez kilka pierwszych dni.Wielokrotnie miałem okazję przekonać się, że zostając na plosie lewym miałem lepsze wyniki niż koledzy którzy popłynęli na rezerwat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Cześć podpowie ktoś czy wypływając ze stanicy i płynąc w lewo można łowić w kanale, konkretnie chodzi mi o miejsce w kanale gdzie jest wbity znak „jeż Drużno” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 może nie napisałem zbyt jasno ale chodzi mi konkretnie o odcinek kanału który zaznaczyłem na mapce - podpowie ktoś czy tam można łowić?Próbowałem sprawdzać gdzie są granice rezerwatów ale w necie żadnego info znaleźć na ten temat nie mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Z tego co mi wiadomo to można tam łowić . Szczególnie przed 15 często ludzie odwiedzają kanał i zatoki „oczka” przy nim . Czy zezwolenia pzw obejmują ten kanał tego nie wiem ale ludzie normalnie tam łowią . Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Dzięki, właśnie mi tez się tak wydaje. Będę wdzięczny jak ktoś jeszcze potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 W od znaku w stronę Elbląga moźesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Chodzi mi o samą kartę pzw i swoją łódkę. Jak bierzesz łódkę z bazy to nie masz źadnych ograniczeń po 15 listopada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Na końcu kanału, płynąc w prawą stronę od stanicy, zawsze stała w wodzie tablica informacyjna, ze zaczyna się strefa rezerwatu.Nie sposób nie zauważyć. Nie sadze aby zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Robert jeśli kolega dobrze napisał to chodzi mu o stronę od miejscowości raczki elbląskie . Czyli miejsce dostępne przed 15 dla wędkarzy ze stanicy . A nie o prawa stronę . Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi