BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) To dawaj foty skorumpowanych! Edytowane 21 Listopada 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Szydłoś@ ma ja mam awarie kompa i zdjęć nie wstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Czyli miałeś wspólnika?! Ojjjj... prokurator zaciera łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dzis zwracali uwagr niektórym za pływanie poza kanałem na spalinie. I faktycznie część silników które widziałem to miały oznaczenia 6 a nawet 9.8 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Czyli miałeś wspólnika?! Ojjjj... prokurator zaciera łapki Nie kumam moźe jestem przemęczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Marcin @ wuran usuń trochę wiadomości bo nie można priw Ci wysłać Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Nie kumam moźe jestem przemęczony.Czyli kolega @Szydłoś był Twoim wspólnikiem w korumpowaniu szczupaków w celu nakłaniania ich do brania! a nawet powiem więcej: skoro ma nagrania to posiada dowody w formie zapisu cyfrowego!!... i prokurator się cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Czyli kolega @Szydłoś był Twoim wspólnikiem w korumpowaniu szczupaków w celu nakłaniania ich do brania! a nawet powiem więcej: skoro ma nagrania to posiada dowody w formie zapisu cyfrowego!!... i prokurator się cieszy O czym Ty piszesz????Mi chodziło o zdjęcia ryb jakie połowiliśmy a co tam macie za afery to ja nie w temacie. Ale chętnie się dowiem bo kontrole były ale my pierwsi zjechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 O co kaman nie kumam, czy że ktoś za dużo ryb nałowił ,czy że nam Silnik przy wypłynieciu "rozjumali" jacyś koledzy....czy o co Robert? Buziaczek dla Ciebie BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Uwaga podaję słowo klucz ,które rozpoczęło całą historię Roberta :-)Bierom Edytowane 21 Listopada 2018 przez hm62 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 No nareszcie jest zdjęcie! Ile czasu w zawoalowany sposób trzeba Was nakłaniać do tego?! PS o aferach nic nie wiem i proszę mnie nie mieszać Buziaczków nigdy za wiele...wzajemności. Zostawcie jakąś nie skłutą metrówkę do połowy grudnia ... pliiiiis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Uwaga podaję słowo klucz ,które rozpoczęło całą historię Roberta :-)Teraz to już chyba "brały" Dziś już podobno cinko to wyglądało.... Grubo było wczoraj 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Hehe spokojnie zostaną. Pełnia i tydzien będzie raczej słaby jak dzisiejszy dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzech89 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 witam. mam rezerwacje na 29.11. srednio mi pasuje moze jest ktos kto ma 28.11 i chciałby sie zamienic .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Panowie, jak sytuacja? Jezioro już Zamarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Nie kracz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Koledzy którzy pływali wczoraj mówili,że jak spływali to w zatoczkach był już cienki lód. Z rybami było baaaardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Udało im się coś złowić ? Znajomy do nich dzwonił w ciągu dnia, to byli jeszcze na zero. Oby jutro coś gryzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jedna ryba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Info sprzed chwili. 28-29.11 baza zamknięta. Niedługo będzie potwierdzenie na stronie. Kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ehh a juź spakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 To było do przewidzenia od kilku dni. Będzie mocny wiatr https://www.windguru.cz/5648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 18 mieliśmy wyjechać z Warszawy :/ miesiąc temu także trafiliśmy na zamkniętą bazę w środę, ale udało się na piątek dogadać oprócz czwartku. Druźno chyba nie jest mi pisane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Mocny wiatr ma być dopiero w czwartek. Jutro niby tak do 10km/h. Dwa terminy już mi odpadły. Oby za trzecim udało się pojechać. Liczę na to, że nie skuje mocno Drużna. Od początku grudnia ma być znacie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Myśle ze do końca tygodnia, baza będzie nieczynna. Prognoza pogody nie napawa optymizmem ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi