wojciiech Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 I jak z tym lodem na wodzie? Mam termin na 12 i 13 i obawiam się, że nici z łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Polowisz ... Yyyy znaczy porzucasz sobie nie przejmuj się . Od niedzieli ocieplenie ... Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Polowisz ... Yyyy znaczy porzucasz sobie nie przejmuj się . Od niedzieli ocieplenie ... Nie mam doświadczeń z Drużna ale na wodzie o podobnym charakterze, no mniejszej powierzchniowo, gdy po falstarcie spowodowanym pojawieniem się tafli lodu przyszło lekkie ocieplenie i dało się po tygodniu wypłynąć, to połowiłem jak nigdy. Szczupaki zdawały się pływać w grupach i bywało że rzucając w to samo miejsce zaliczało się kilka brań pod rząd. "Wystarczyło" znaleźć ryby - co prawdę mówiąc nie było wielkim problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Wszystko to racja. I tez liczę na to ze kilka dni mrozu dobrze zrobi jeśli do jeziora wróci woda ... bo w „Twoim jeziorze o podobnej charakterystyce „ woda nie traci w ciągu tygodnia pół metra ze swojej wysokości ? Stąd i tez mój post powyżej . Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Do końca poniedziałku ma być wiatr południowy... Więc jeśli woda wróci to dopiero ok. połowy przyszłego tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Komunikat drugi na pzw elblag że baza od 29 .11.2018 zamknięta do odwołania . Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Wszystko to racja. I tez liczę na to ze kilka dni mrozu dobrze zrobi jeśli do jeziora wróci woda ... bo w „Twoim jeziorze o podobnej charakterystyce „ woda nie traci w ciągu tygodnia pół metra ze swojej wysokości ? Stąd i tez mój post powyżejNo niestety. W sytuacji o której piszę wody w tydzień nie ubyło, była stabilna po niemal półmetrowym podskoczeniu około miesiąca wcześniej - średnio było 1,2m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 jak warunki na drużnie ?jaka grubość lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_FoxRage Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wiadomo może kiedy otwierają Drużno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak tak dalej będzie to moźe w piątek popłynę. Teraz lód i brak wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_FoxRage Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzwoniłem i do piątku marne szanse na otwarcie łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Leje i wieje to powinno być dobrze. Tylko wody w zalewie brak i zabiera wode z druźna. Z rzeczek napłynie brudna ale oby puścili w piątek. Po tylu dniach spokoju na wodzie moźe być dobrze???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ja liczę na poniedziałek że przystań ruszy Po tylu dniach spokoju na wodzie moźe być dobrze na kiedy masz termin ? z rozmowy wnioskuję ze to piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No piątek. Pare terminów mi juź przepadło i mnie nosi. Kanał jeszcze wczoraj był przymarznięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja mam poniedziałek...ciekawe jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Też mam na poniedziałek, pewnie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Sokołowski Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Czwartek, hehe. Bez szans raczej... chociaż liczne cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Do poniedziałku nie ma szans na wędkowanie. Zamarznięte i brak wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Baza prawdopodobnie będzie otwata w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak ale w niedzielę zawody zakładowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Info bankowe? Z otwarciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) 3 razy mi się nie udało, to może za 4 uda się pojechać. Zarezerwowałem kolejny termin. Z resztą zdziwiłem się, że są jeszcze wolne łódki. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nooo to good news ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Na dzień dzisiejszy kanał elbląski jeszcze brzegamu zamarznięty. Jak woda nie napłynie to będzie lipa. Kto pierwszy wypłynie to wygrał???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Info bezpośrednio z bazy, otrzymane przez telefon."Sobota jeszcze nie, ale w niedzielę najpewniej już tak"W niedzielę powinna się już znaleźć informacja na stronie PZW Elbląg.Ja mam termin na poniedziałek i wtorek, Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi