BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czyli przyszły piątek, sobota i niedziela będzie spoko.Oby jeszcze wody przybyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Robert specjalnie bede kostki lodu wrzucał w środę żeby złapało i te 114 + z tamtego roku czekało na mnie [emoji12][emoji4] Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Przemek, wysoko postawiłeś mi poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 A zapomniałem - wybacz 103 [emoji12] No może ma teraz 105-107? Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Jak coś to kolega chce pozbyć się poniedziałkowej i wtorkowej rezerwacji. Jeśli ktoś chce to priv. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jakieś nowe wieści z Drużna? Mam termin na środę i czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dozobaczenia w środę . my na łódce nr 6 . Tapatalkniete z iPhone 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam, Mam do odsprzedanie na ten czwartek 13/12/2018 2 rezerwacje na jezioro Drużno.Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na priv. Pozdrawiam Duda Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 w niedzielę padło na 13 łódek 4 ryby info z bazy ,dzisiaj odwiedziłem po długiej przerwie ...woda niska trącona miejscami bardzo mętna .ryby bardzo słabo gryzły 3szt i kilka odprowadzeń pod łódkę, spinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 U nas 8 sztuk między 60-79cm szału nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam, Mam do odsprzedanie na ten czwartek 13/12/2018 2 rezerwacje na jezioro Drużno.Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na priv. Pozdrawiam Duda Piotr A one będa wtedy Gryzły podobno he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Woda napływa ale syf. A ten termin jak nikt nie łyknie to pewnie się skuszè. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) ktoś dziś byl jakieś wyniki ? jaki stan wody i czy mega brudna ? Edytowane 11 Grudnia 2018 przez docent1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Koledzy mogę oddać łódkę na jutro na Druzno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Koledzy mogę oddać łódkę na jutro na Druzno. Jak aktualne to poproszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dogadane, polamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dzięki a taki spontan zaliczę od jutro do niedzieli żona kwaśna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dzięki a taki spontan zaliczę od jutro do niedzieli żona kwaśna.Najdziwniejsze jest to, że przed ślubem wędkujący mężczyzna nie przeszkadza. I zrozum tu kobietę. Udanego wędkowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dzięki a taki spontan zaliczę od jutro do niedzieli żona kwaśna....do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Ehhh cała prawda ale największy problem to niania co by dzieci w tym czasie ogarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jeśli ktoś potrzebuje niemarudzącego załoganta-z chęcią dołączę się do wędkowania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jeśli ktoś potrzebuje niemarudzącego załoganta-z chęcią dołączę się do wędkowania.Jutro chcesz jechać to na priv info. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Mam prośbę do wędkujących żeby nie wyrzucali plecionek i żyłek.Tego biedaka dziś złowiłem i plecionka była wrośnięta a ryba musiała się męczyć. Plecionka dalej mocna , obciąłem ile się dało i biedak popłyną. Kondycję ma bardzo dobrą i mega był waleczny. jak na 63 cm.Prawie zawsze na łódce leżą kawałki plecionek.Nie wyrzucamy do wody tak mała prośba. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1083 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Panowie jak na wodzie, bo nikt nic nie piszę może ktoś na weekend potrzebuje kompana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Na wodzie słabo. Dwa dni 8 szt łowienie do 12:45 bo brak czasu. Na łódkach pojedyńcze ryby lub na 0. Ryby nie aktywne. Łódki wolne stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi