Trociarz Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Polak9 zerknij na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Był ktoś dzisiaj ? Nie zaczyna zamarzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jeszcze nie, ale z rybami bardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Tak to jest z "tym słabo" Łowiłem w piątek i sobotę.Ja poległem całkowicie! Właściwie zero kontaktu. Czyli słabo Natomiast mój partner miał w piątek chyba 5 ryb, ale największy tylko 75cm. Natomiast w sobotę: 55, 78, 2x82, 90 ... to już raczej nie było słabo? Taki wyjazd po raz kolejny nauczył mnie pokory i do teraz nie wiem czemu on tak a ja nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No to lanie ładne dostałeś! a nie było dużych różnic w budowie zestawów, przypon agrafka czy same przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 My byliśmy w środę i w czwartek. Środa na zero na południu. Masakra. W czwartek pływaliśmy na północnym zbiorniku. Było zajebiście, mimo że poległem 6:1. 92,90, 80, 3 x koło 70/75 i jeden 68. Działała jedna guma 20 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No to lanie ładne dostałeś! a nie było dużych różnic w budowie zestawów, przypon agrafka czy same przynęty?Różniło się wszystko, ale to wydaje się niemożliwe aby po przewaleniu ... przynęt nie mieć nawet kontaktu. A jednak.W poście wyżej, że działała tylko jedna guma 20cm. Ja łowiłem w kalibrze 15-23 oraz obrotówki i inne wynalazki. Partner łowił przez cały wyjazd tylko na jedną gumkę ... 12cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Robert i tak najepsze czasy tej wody już nie powrócą... Teraz jak widać nawet drobnostak robi róznice , kiedyś waliły we wszystko co wpadło do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jutro odpuszczam południową stronę. Płynę od razu w lewo. Oby coś się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ja jutro tez lece z ekipa i jestem ciekaw co będzie sie działo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Jutro odpuszczam południową stronę. Płynę od razu w lewo. Oby coś się działo...Ja jutro tez lece z ekipa i jestem ciekaw co będzie sie działo ...To dajcie znać jak poszło, tak z czystej ciekawości Edytowane 17 Grudnia 2018 przez PiernikTorunski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Robert i tak najepsze czasy tej wody już nie powrócą... Teraz jak widać nawet drobnostak robi róznice , kiedyś waliły we wszystko co wpadło do wodyObawiam się, że to moje najlepsze czasy już nie minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wczoraj mieliśmy dwie ryby (niestety nie moje)- 75 i 61cm. Inni spłynęli na zero, na kolejnej łódce padł jakiś króciak. Na łódce jednego z forumowiczów też widziałem, że coś wyciągnęli. Bez szału.Tak, jak Robert pisał- żelastwa wszelkiej maści mają w głębokim poważaniu.Podejrzewam, że na weekend baza będzie już zamknięta. Na lewo od bazy duże połacie jeziora były już zamarznięte . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Ja wczoraj 5 wyjętych, max 70cm. 5 spadło mimo dozbrojki i dwa wyjścia. Na innej łódce 101, 90 i 80 bez dokladnych cm. Spłynelismy jako przedostatni. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Qamil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Panowie czy ktoś dziś - wczoraj łowił ? Jeśli tak proszę o wiadomość priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Baza zamknięta do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Baza czynna od jutra, ostatnie pięć dni dla szczęśliwców i śmiałków Niestety nie ma mnie w tym gronie Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Warto walczyć do końca [emoji123] [emoji846] Więcej w wątku Szczupaki 2018 Tapatalkniete z iPhone 7 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 A miałem pytać czy Drużno.Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Przemek, jak to powiedział dzisiaj Twój współtowarzysz połowów, gdyby dorobić dla niej "ryj", byłaby niezła "świnia" z niego... .Gratuluje Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Werem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Jeśli ktoś z kolegów chciałby zrezygnować z łodzi na jutro, to jestem zainteresowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Niestety mam bardzo złą wiadomośćZmarł Franio ................ Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Strasznie przykro! Franiu, odpoczywaj w spokoju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Niestety mam bardzo złą wiadomośćZmarł Franio ................ Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaBardzo smutna informacja.Franiu Spoczywaj w Pokoju[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Weście...aż mi ciarki przeszły po plecach.A wczoraj właśnie wspominałem Frania z wujkiem.Wujo znał wszytskich brać od dzieciaka,Spoczywaj w Pokoju{*} Faniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi