Matteoo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Koledzy informują,że na całym Drużnie zrobiła się straszna lipa. Pojedyńcze brania i małe ryby Ja też chętnie odkupię łódkę, najlepiej na piątek lub sobotę. Takie komunikaty jak ten Twój nic kompletnie nie wnoszą, tam są ryby, i jutro mogą dać popalić każdemu. Jedziecie połowić, to nikogo nie słuchajcie, każdy dzień jest inny, a i każdy wędkarz łapie inaczej. Moi koledzy natomiast informują, że w piątek trzynastego lepiej nie wypływać, bo szczupaki przerażone datą same będą wskakiwać do łódki . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 ... a przecież jak taki szczupak 120 kogoś potrąci w trakcie wpadania do łodzi...to nawet alkomat nie wytrzyma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) W oczekiwaniu na piątek 13 grudnia, droga na Sztrymy. Piątek już w pełni, pech wędkarzy: Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ja też chętnie odkupię łódkę, najlepiej na piątek lub sobotę. Takie komunikaty jak ten Twój nic kompletnie nie wnoszą, tam są ryby, i jutro mogą dać popalić każdemu. Jedziecie połowić, to nikogo nie słuchajcie, każdy dzień jest inny, a i każdy wędkarz łapie inaczej. Moi koledzy natomiast informują, że w piątek trzynastego lepiej nie wypływać, bo szczupaki przerażone datą same będą wskakiwać do łódki . Czy ty coś wąchaś razem z tymi kolegami???1.Od kogo chcesz odkupić termin,ode mnie??2.No co ty,tam są ryby?!!Sorki,że mój komunikat nic nie wniósł,ale...w sumie miał nic nie wnoisić, stwierdziłem fakt,że przez ostatni tydzień jest słabo z braniami i tyle. Ważne,że twoje komunikaty mają sens...Czy kogoś namawiam,żeby nie jeździł?? Nie napinaj się tak Robercie i uważaj na przelatujące szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nie kumałem o co chodzi z tym 13-nastym aż spojrzałem w kalendarz haha Tam każdy łowi inaczej. W terminie gdzie była cała obstawa 13-łodzi każdy mówił że ryby odpaliły po 12 a ja z kolega łowiliśmy ryby do 12... Więc tu każdą poradę trzeba brać pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czy ty coś wąchaś razem z tymi kolegami???1.Od kogo chcesz odkupić termin,ode mnie??2.No co ty,tam są ryby?!!Sorki,że mój komunikat nic nie wniósł,ale...w sumie miał nic nie wnoisić, stwierdziłem fakt,że przez ostatni tydzień jest słabo z braniami i tyle. Ważne,że twoje komunikaty mają sens...Czy kogoś namawiam,żeby nie jeździł?? Nie napinaj się tak Robercie i uważaj na przelatujące szczupaki Na drużynie nie ma słabego dnia, z założenia, uprzedzac można innych, ze jest lód lub o stanie wody. Bylem tam ostatnio kilka razy, i tez sluchalem na bazie jak splywali ludzie bez brania. To żadna wykladnia, tego samego dnia moi koledzy mieli kilkanascie ryb na lodzi, ja tez nie narzekalem. Sa tam slabsze i lepsze dni, ale to wlasnie.w wedkarstwie jest piekne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czy ty coś wąchaś razem z tymi kolegami???1.Od kogo chcesz odkupić termin,ode mnie??2.No co ty,tam są ryby?!!Sorki,że mój komunikat nic nie wniósł,ale...w sumie miał nic nie wnoisić, stwierdziłem fakt,że przez ostatni tydzień jest słabo z braniami i tyle. Ważne,że twoje komunikaty mają sens...Czy kogoś namawiam,żeby nie jeździł?? Nie napinaj się tak Robercie i uważaj na przelatujące szczupakiNie wiem skąd masz informacje , raczej w grudniu nie ma tam wyników ilościowych . Nastawiamy się na grubo . Ostatni tydzień , jednego dnia trzy wyholowane , dzień później dwanaście. Z moich informacji brakuje 75-90. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Mam wolny tydzień, ale w tym tygodniu wszystkie łódki już zajęte . Czy miałby ktoś wolne miejsce na łódce i mógłbym dołączyć? Proszę o odpowiedzi na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 czy jest lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 czy jest lód ?Zadzwoń do przystani i będziesz wszystko wiedział na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 -4 było i dalej jest minus więc jest zapewne tak zwana szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Było trochę lodu w przystani. Woda brudna . Dziś 4 ryby na łodzi. 3x 50+ i 83cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć, Panowie, jako że wystawiła nas część ekipy (wystraszyli się, że zmarzną ) <...> od takich ogłoszeń jest giełda Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jesli wierzyc stronce http://www.lodkidruzno.pl/rezerwacje.html to sa terminy na 23.12 - 7 lodek 30.12 oraz 31.12 po 9 lodekW dni swiateczne 24-26.12 po 12 lodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nic, tylko brać i płynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Odradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Sokołowski Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Ostatnio byłem ze znajomymi i na pustaka spłynęliśmy. Wiele osób tego dnia podobnie. Woda o przejrzystości sięgającej dziesięciu centymetrów. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Dawid Sokołowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jak wyniki w ostatnich dniach? Jak woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dziś jeden. Było kilka łodzi z kompletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Z kompletem, czyli złowili po jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jak sytuacja z przejrzystością wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Wczoraj było różnie, trzeba szukać czystej wody Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Wczoraj było różnie, trzeba szukać czystej wody Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu TapatalkaTo akurat nie jest tajemnicą, ale chodzi mi o to czy dało się znaleźć wodę o większej przejrzystości niż w błotnistej kałuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dało się, było jej całkiem sporo w rezerwacie, a jak będzie jutro kto wie... Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loponez Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Panowie.Byłem w czwartek lecz z racji braku spaliny (tylko elektryk) opłynęliśmy tylko bliższe wody i kanał. Woda mętna jak kawa z mlekiem. Z tego co podrzucili koledzy którzy popłynęli na rezerwat to tam można było znaleźć obszary wody przejrzystej. Na rezerwacie coś tam połapali choć podobno "bez szału".W naszym przypadku dwa leszcze za kapotę i dwa puknięcia w jerka.Co do lodu to rano wyjście z przystani jak lodołamaczem. Podobna sytuacja w częściach przybrzeżnych. Lód spowodowany nocnymi przymrozkami, które się póki co skończyły, więc myślę że jeszcze da się połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi