gaweł Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dużo pływaliście? Jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dziś też dość dobry dzień. 100 i 95cm, plus 3 po 60-kilka i dwie 80 spadły. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 U nas 20 sztuk na Łodzi granica 65/80cm i Ok 5 spadów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 U nas 20 sztuk na Łodzi granica 65/80cm i Ok 5 spadów .Też bardzo fajny wynik. Szkoda że dorodne ryby trafiły się dopiero na ostatnim wyjeździe w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dziś też dość dobry dzień. 100 i 95cm, plus 3 po 60-kilka i dwie 80 spadły.Bardzo udane zakończenie sezonu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Do września już niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Od 1 września 2020 wynajem łodzi podobno 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Podwyżka spora. Ludzie ponarzekają, dosadnie będą wyrażać opinie o pzw, a i tak zapłacą. Toż to przecież legendarne Drużno hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie rozumiem podniecenia tym Drużnem. Byłem kilka razy.Na mnie wrażenia nie zrobiło. Na Mazurach i Warmi lepsze wody są i pusto na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A jak zakończenie sezonu się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A jak zakończenie sezonu się udało? Zakończenie było bardzo wietrzne, ryby niezbyt współpracowały, ja z bratem 6 ryb, dwie najdłuższe 78,79cm + jedna wypinka ryby 90-95cm i to tyle. Kilka łódek spłynęło na zero, a większość po kilka ryb. Największe tego dnia, o których wiem to 91cm, 83cm, 82cm. Wiało dość mocno, spora część łódek pochowana po płytkich zatokach, ale tam małe ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Kiedy rusza rejestracja na stronie na sezon 2020? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W sierpniu kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Kiedy otwierają druga część zbiornika? 23 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Kiedy otwierają druga część zbiornika? 23 listopada?16 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nie rozumiem podniecenia tym Drużnem. Byłem kilka razy.Na mnie wrażenia nie zrobiło. Na Mazurach i Warmi lepsze wody są i pusto na wodzie.Daj namiary Kolego:-) Chętnie wszyscy skorzystamy:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 One chyba dlatego "są", bo namiary nie są publicznie dostępne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Ja też byłem dwa razy na Drużnie, szału nie było..Tak jak kolega Przemfish pisze są lepsze miejsca. To co pokazują youtuberzy (20 min. super filmu)a to jest prawdopodobnie montaż z kilku dni łowienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Ja też byłem dwa razy na Drużnie, szału nie było..Tak jak kolega Przemfish pisze są lepsze miejsca. To co pokazują youtuberzy (20 min. super filmu)a to jest prawdopodobnie montaż z kilku dni łowienia.Ja tez dwa razy na Drużnie w zeszłym sezonie byłem.W sumie bez szału,parę 70+,kilka 80+,dwie 90+ i moja 104/na 3 wędkarzy/.To tak normalnie bywa jak na Drużnie i pewnie na Mazurach lepiej jest i tam trzeba jeździć 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Rozumiem płacz co niektórych, mieszkam blisko Drużna i jego legenda mnie zadziwiła, a parę pierwszych wypadów o kiju mocno zniechęciła. Nie poddalem się, bo to mocno specyficzna woda, porozmawiałem z kolegami, gdzie i jak łapać i bang...około 25 szczupłych w ciągu dnia . 70, 80,90 co kto lubi... Dla mnie, jak wiesz gdzie i jak( i czasem dobry dzień) to Drużno to eldorado . Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Ja też byłem dwa razy na Drużnie, szału nie było..Tak jak kolega Przemfish pisze są lepsze miejsca. To co pokazują youtuberzy (20 min. super filmu)a to jest prawdopodobnie montaż z kilku dni łowienia. KAziu , to tak jak ja.W życiu byłem tam 2 razy raz 10 lat temu i raz jak Wy byliście, też sądze że przereklamowane Nie ma co czasu tracić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Pany, mieliście taki problem ze nie przychodzi na meila opis rezerwacji pdf ? Potwierdzenie zapłaty dochodzi a to drugie nie , w tamtym roku to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Też mam taki problem jednej rezerwacji nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ja też na 8rezerwacji ani jednego potwierdzenia, jutro idę osobiście wyjaśniać zobaczymy co powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 U mnie wszystko w porządku z każdą rezerwacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi