Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

A jak zakończenie sezonu się udało?

Zakończenie było bardzo wietrzne, ryby niezbyt współpracowały, ja z bratem 6 ryb, dwie najdłuższe 78,79cm + jedna wypinka ryby 90-95cm i to tyle. Kilka łódek spłynęło na zero, a większość po kilka ryb. Największe tego dnia, o których wiem to 91cm, 83cm, 82cm. Wiało dość mocno, spora część łódek pochowana po płytkich zatokach, ale tam małe ryby.

• 3 miesiące temu...

Ja też byłem dwa razy na Drużnie, szału nie było..Tak jak kolega Przemfish pisze są lepsze miejsca. To co pokazują youtuberzy (20 min. super filmu)a to jest prawdopodobnie montaż z kilku dni łowienia.

Ja tez dwa razy na Drużnie w zeszłym sezonie byłem.

W sumie bez szału,parę 70+,kilka 80+,dwie 90+ i moja 104/na 3 wędkarzy/.To tak normalnie bywa jak na Drużnie i pewnie na Mazurach lepiej jest i tam trzeba jeździć ;)

• Like 10

Rozumiem płacz co niektórych, mieszkam blisko Drużna i jego legenda mnie zadziwiła, a parę pierwszych wypadów o kiju mocno zniechęciła. Nie poddalem się, bo to mocno specyficzna woda, porozmawiałem z kolegami, gdzie i jak łapać i bang...około 25 szczupłych w ciągu dnia . 70, 80,90 co kto lubi... Dla mnie, jak wiesz gdzie i jak( i czasem dobry dzień) to Drużno to eldorado . Pozdrawiam

• Like 5

Ja też byłem dwa razy na Drużnie, szału nie było..Tak jak kolega Przemfish pisze są lepsze miejsca. To co pokazują youtuberzy (20 min. super filmu)a to jest prawdopodobnie montaż z kilku dni łowienia.

:D KAziu , to tak jak ja.W życiu byłem tam 2 razy raz 10 lat temu i raz jak Wy byliście, też sądze że przereklamowane  :rolleyes: Nie ma co czasu tracić 

• Like 1

• 2 miesiące temu...