krzysztof27031 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 U mnie też ok. Jest zakładka rezerwacje użytkownika. Tam można sprawdzić czy rezerwacja się powiodła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 U kolegi ten sam problem, u mnie wszystkie przyszły. Za to po północy nie mogłem rezerwować dopiero po dobrej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Panowie, piszemy na adres rezerwacje@lodkidruzno.pl ,że nie otrzymaliśmy pdf. Swoje dane i jakie terminy zarezerwowaliśmy i przysyłają nam ten plik . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Panowie, piszemy na adres rezerwacje@lodkidruzno.pl ,że nie otrzymaliśmy pdf. Swoje dane i jakie terminy zarezerwowaliśmy i przysyłają nam ten plik . PozdrawiamO i elegancko nie będę musiał się ciągnąć na sukienniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Coś się dzieje we wrześniu na Drużnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Coś się dzieje we wrześniu na Drużnie? Byłem na bazie ostarnio, nic się nie dzieje. Pojedyncze sztuki wyciągają. Czekamy na ochłodzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyomen Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Witam, Panowie jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Witam, Panowie jakieś wieści? W temacie okoniowym masz oksa znajomego z druzna. Pływamy drugi dzień wczoraj jakoś 7sztuk na dwóch i kilka spadów, sporo ładnego okonia 30+ dzisiaj 10sztuk. Ale nic fajniejszego(~80) kilka okoni 30+ reszta do 25(ilości hurtowe). Woda bardzo niska. Jutro zobaczymy co dzień przyniesie. Sporo celebrytów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) <...>to wątek merytoryczny, a nie Giełda... Edytowane 19 Października 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Jak tam Panowie wyniki? Ruszyło się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Będę od piątku do niedzieli to mogę zdać relację, ale z tego co widzę woda niska i spada dalej, więc rewelacji nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyomen Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @Wojtunio zdaj relację . My ruszamy w czwartek. Byliśmy w tamten piątek to było kiepsko- na 2 łódki 4 ryby i 2 spinki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 23.10 15szczupaków na pokładzie, największy 75cm najmniejszy ~30/40. Ponad 10 okoni 30+ w temacie okoniowym zdjęcia kolegi. Dzień bardzo przyjemny, inne łódki różnie ale nikt ilościowo tak jak my nie miał. 102cm padło.24.10 My wyzerowaliśmy ale inni coś tam połowili ale też bez rewelacji ilościowej. Ładna rybka mi spadła Jutro walczymy dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Wojtek [emoji1696][emoji106] Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 25.10 od rana słońce i kiepsko z braniami. Jedna 70 się zameldowała u nas na łodzi, znajomi na drugiej też jeden 60 i kilka pobić. Kolejny atak za 2tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Panowie wrzućcie jakieś wieści. Jak wyniki? Woda nisko czy ok? Brudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Panowie wrzućcie jakieś wieści. Jak wyniki? Woda nisko czy ok? Brudna?Woda jest w granicach 530 więc dosyć nisko. Tydzień temu były miejsca z kakałem ale były miejsca z "czystą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyomen Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W piątek straszna nędza. Nic się nie działo w kanale jak i na wodzie. Woda kakaowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W piątek straszna nędza. Nic się nie działo w kanale jak i na wodzie. Woda kakaowa Mówisz o dniu dzisiejszym? Bo w zeszłym tygodniu w piątek dosyć fajnie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyomen Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Mówisz o dniu dzisiejszym? Bo w zeszłym tygodniu w piątek dosyć fajnie brałySorry pomyłka - czwartek nie piątek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Mam rezerwację na jedną łódkę w najbliższą środę - 04.11. Niestety nie mogę jechać. Gdyby był ktoś chętny na przejęcie rezerwacji to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam , jak ktoś ma i nie może to dawać info. Jak nikogo nie znajdziesz to ja wezmę. We wtorek wieczorem daj znać czy ktoś chętny jak nie to ja wezmę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam, mogę odstąpić łódkę na jutro. Najchętniej jednak zamieniłbym się na terminy, jeśli znalazłby się ktoś zainteresowany takim wariantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam, mogę odstąpić łódkę na jutro. Najchętniej jednak zamieniłbym się na terminy, jeśli znalazłby się ktoś zainteresowany takim wariantem.Zaraz dam znać bo kolega może pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Zaraz dam znać bo kolega może pojedzie.Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi