puszek7 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Panowie mam jutro( na 25.11.2020 ) łódkę wolną na Drużno . Jakby co proszę o prywatna wiadomość Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Panowie mam jutro( na 25.11.2020 ) łódkę wolną na Drużno . Jakby co proszę o prywatna wiadomość Dziś byłem jutro do pracy mam. Jak się jeszcze zwolni to dawajcie znać Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Cześć, odsprzedam dwa terminy na łódkę 26 i 27 listopad. Jeżeli jest ktoś chętny to piszcie priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Cześć, odsprzedam dwa terminy na łódkę 26 i 27 listopad. Jeżeli jest ktoś chętny to piszcie priv. PozdroPanowie został jeszcze piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr2002 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 jestem chętny na ta łódeczkę na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Panowie został jeszcze piątekNieaktualne Edytowane 25 Listopada 2020 przez danielos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1945 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ja z chęcią weekend odkupię pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Kolejne trzy dni pływania za nami Sporo pistoletów i takich do 70. 3x 80+ z czego jedna maciora Astral wrzuci fotę. Bardzo dużo trąceń, odgryzień kopyta. Okonie nie chciały żreć, jeden trafił się jako przyłów na blachę nr6, wrzuciłem w temacie przyłowów. Znowu trafiliśmy dwa dni na niską wodę i dosyć mocny wiatr, dzisiaj już stan wody lepszy bez wiatru ale ze słońcem. Zdjęcie z tego postu to ryba z 6listopada.Za tydzień kolejny maraton. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero79 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam, mam na jutro rezerwacje (piątek) lódki na Druznie. Posypala mi się ekipa i poszukuje jednej albo dwie osoby do załogi. Dysponuje jedynie elektrykiem i dwoma aku. Jakby ktos chcial poplywac jutro to piszcie priv. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Sobota albo niedziela jeśli ktoś ma wolne miejsce to z chęcią dołączę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Za niedzielę płacę x?. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Framuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Odkupię rezerwacjie na łódkę w terminie od 20 do 30 grudnia na dwa lub trzy dni. W święta nie interesuje mnie rezerwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqara Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Siema, może ktoś zwalnia łódkę w terminie 3-4.12.2020 albo ma miejsce i można się przykleić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jak tam Panowie dzisiaj u was? U nas na łodzi tylko 3. Odczuwalna -10, zamarzające przelotki, wiatr w porywach do 40 z płd i płd-wsch. Woda wysoka. Kryształowa-kula mówi że jutro ma jeszcze mocniej wiać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemucha30 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 115 cm. z 30 listopada 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jak ktoś będzie miał coś wolnego w grudniu to proszę o info na priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Ja również chętnie - mogę się podpiąć pod kogoś, jak nie ma kompana na łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Odstąpię termin na jutro, jeśli ktoś chętny proszę o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3- 4 łódki dziennie są wolne. Dziś też była 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 3- 4 łódki dziennie są wolne. Dziś też byłaSzkoda tylko że na stronie nie ma o tym info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1945 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 A jak wyniki?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wyniki na Drużnie jak to na Drużnie, jeden złapie jedną rybkę, drugi 10 a trzeci 15cie. Jedni małe inni większe. Nikt Ci tu przecież nie napisze, płyń tam lub tam, i nie poda Ci danych gps. Na Drużnie ryby nadal jeszcze są, jak dobierzesz przynętę, trafisz na dobry dzień to możesz grubo połapać. Ta woda zmienia się czasem codzinnie, dziś połapiesz, w nocy zmieni się pogoda i zmieni woda a jutro będzie inaczej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Szkoda tylko że na stronie nie ma o tym infoBo to są akcje takie że do 9 masz czas na odbiór jeśli nie to jest łódka wolna. Te co pojawiają się na stronie to od ludzi którzy rezygnują przed terminem a nie tego samego dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1945 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mateo czy ja zapytałem o twoje waypointy na tym Glebinowym jeziorze.Czy zapytałem o miejsca? Zadalem łatwe pytanie jak wyniki obecnie?w weekend wiało więc woda mogła być albo wysoka albo bardzo niska trącona lub całkowite kakao. Jezioro jest specyficzne i warunki atmosferyczne odgrywają tutaj bardzo wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 A jak wyniki?? PozdrawiamTakie Drużnowe jaz lepiej raz gorzej średnią się trzyma 10szt. 60-90cm .Grube raz odpaliły i dalej czekają na następne wystepy.Trzeba je szukać a jak znajdziesz to czas się kończy.; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi