Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Bry,

Serce rośnie, wszyscy się cieszą z nokilla.

Tylko jedna wątpliwość się rzuca. Skoro wśród "przyjezdnych" są sami jego zwolennicy, w trakcie rozmów na bazie gorąco o tym zapewniają wyrzucajac z łódki na brzeg szczupaki (bo ciocia/sasiadka prosiła) - po co w "szeratonie" byly TRZY zamrażarki?

• Like 3

Bry,

Tylko jedna wątpliwość się rzuca. Skoro wśród "przyjezdnych" są sami jego zwolennicy, w trakcie rozmów na bazie gorąco o tym zapewniają wyrzucajac z łódki na brzeg szczupaki (bo ciocia/sasiadka prosiła) - po co w "szeratonie" byly TRZY zamrażarki?

Nie ma samych zwolenników wiadomo że są tacy co lubią zjeść rybkę. Ale nie ma co gdybać tylko się cieszyć że Ci Panowie będą już rzadko tu bywać a co za tym idzie więcej terminów dla nas :)

• Like 3

Bry,

W Sheratonie głownymi bywalcami byli bereciarze, nawet powiem więcej że to ich zamrażarki były [emoji19]

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jacekp29
  • Like 1

Bywałem w Sheratonie kilka razy ... nie zabrałem z Drużna nawet jednej ryby. Czyli nie zaliczam się do głównych bywalców. Nie lubię takich uogólnień

Robert byli tam ludzie którzy od wielu lat stali się stałymi bywalcami a nawet więcej. Też byłem wiele razy , [emoji18]. Także spokojnie , może nieprecyzyjnie napisałem. Franka bardzo lubiłem i lubiłem z nim pogadać tak o niczym, bo tego potrzebował na tym zadupiu. I naprawdę bardzo się mnie dotknął jego brak, źle zrobi na pierwszą operacja(rozrusznik serca) a potem tego następstwa, gdzie źle się czuł. Potem poprawka itd.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jacekp29
  • Like 2

Informujemy,iż w związku ze złymi warunkami amosferycznymi panującymi na jeziorze Drużno ( zamarzanie akwenu) od dnia 10.12.2020 (czwarek) baza wędkarska Węgle-Żukowo będzie nieczynna, a rezerwacje łodzi zostają wstrzymane i anulowane do odwołania. Prosimy śledzić komunikaty na stronie internetowej.Opłaty za  rezerwacje łodzi zostaną zwrócone. Więcej informacji pod nr tel.535 098 600

• Like 1

"Informujemy,iż znaczna część jeziora Drużno jest rzmarźnięta i od dnia 13.12.2020 (niedziela) baza wędkarska Węgle-Żukowo będzie czynna, a rezerwacje łodzi zostają wznowione. Osobe, które nie zdecydują się jednak na wypłynięcie opłaty za rezerwacje zostaną zwrócone"

• Like 2

Ja dziś 58, 74, 75, 84, 85, 87. 4 spadły i jeszcze kilka odprowadzeń. Kolega na łódce 4. 99cm dziś podobno największy

Grubo, to jednak jedna z lepszych szczupakowych wód w kraju i tym bardziej cieszy C&R. Dużo ryb na agrafkach widać na przystani?

Od kiedy ruszają rezerwacje na przyszły rok?