polak9 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jak idą zmiany to mam nadzieję że zniknie ta patologia z łódkami (chyba że czegoś nie wiem i trzeba płacić przy rezerwacji) To jak nie wiesz to nie pisz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Coś się zmieniło na lepsze, nie doczytałem ale też dawno tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFII Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam. Może ktoś chętny na zamianę rezerwacji z 11.12.2020 na inną datę .Nie chciałbym tracić dnia zwłaszcza że tylko dwa dni mam zarezerwowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam. Może ktoś chętny na zamianę rezerwacji z 11.12.2020 na inną datę .Nie chciałbym tracić dnia zwłaszcza że tylko dwa dni mam zarezerwowane. PozdrawiamWitam.Jeżeli nie będzie chętnego na zamianę to chętnie odkupię tą rezewacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychowobsy Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Bry,Serce rośnie, wszyscy się cieszą z nokilla.Tylko jedna wątpliwość się rzuca. Skoro wśród "przyjezdnych" są sami jego zwolennicy, w trakcie rozmów na bazie gorąco o tym zapewniają wyrzucajac z łódki na brzeg szczupaki (bo ciocia/sasiadka prosiła) - po co w "szeratonie" byly TRZY zamrażarki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Bry,Serce rośnie, wszyscy się cieszą z nokilla.Tylko jedna wątpliwość się rzuca. Skoro wśród "przyjezdnych" są sami jego zwolennicy, w trakcie rozmów na bazie gorąco o tym zapewniają wyrzucajac z łódki na brzeg szczupaki (bo ciocia/sasiadka prosiła) - po co w "szeratonie" byly TRZY zamrażarki?Nie ma samych zwolenników wiadomo że są tacy co lubią zjeść rybkę. Ale nie ma co gdybać tylko się cieszyć że Ci Panowie będą już rzadko tu bywać a co za tym idzie więcej terminów dla nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Bry,Serce rośnie, wszyscy się cieszą z nokilla.Tylko jedna wątpliwość się rzuca. Skoro wśród "przyjezdnych" są sami jego zwolennicy, w trakcie rozmów na bazie gorąco o tym zapewniają wyrzucajac z łódki na brzeg szczupaki (bo ciocia/sasiadka prosiła) - po co w "szeratonie" byly TRZY zamrażarki?W Sheratonie głownymi bywalcami byli bereciarze, nawet powiem więcej że to ich zamrażarki były [emoji19] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2020 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 W Sheratonie głownymi bywalcami byli bereciarze, nawet powiem więcej że to ich zamrażarki były [emoji19] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaDokładnie byli, na szczęście to się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Koledzy, o której obecnie otwierają bazę w Węglach, o 7.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Bywałem w Sheratonie kilka razy ... nie zabrałem z Drużna nawet jednej ryby. Czyli nie zaliczam się do głównych bywalców. Nie lubię takich uogólnień 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ostatnio otwierają późno o 7.01 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ostatnio otwierają późno o 7.01 Ok. będę o 6.58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Bywałem w Sheratonie kilka razy ... nie zabrałem z Drużna nawet jednej ryby. Czyli nie zaliczam się do głównych bywalców. Nie lubię takich uogólnieńRobert byli tam ludzie którzy od wielu lat stali się stałymi bywalcami a nawet więcej. Też byłem wiele razy , [emoji18]. Także spokojnie , może nieprecyzyjnie napisałem. Franka bardzo lubiłem i lubiłem z nim pogadać tak o niczym, bo tego potrzebował na tym zadupiu. I naprawdę bardzo się mnie dotknął jego brak, źle zrobi na pierwszą operacja(rozrusznik serca) a potem tego następstwa, gdzie źle się czuł. Potem poprawka itd. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2020 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 I mnie brakuje przekomarzania się z Franiem ... [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 I mnie brakuje przekomarzania się z Franiem ... [*]Mam nadzieję że uda nam się powspominać te chwile dyskusji z Franiem[*] oraz jego młodszym bratem Krzyśkiem[*]Robert jakby co to wiesz....przyjadą do Węgli z orkiestrą A kilery nowe uszykowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Informujemy,iż w związku ze złymi warunkami amosferycznymi panującymi na jeziorze Drużno ( zamarzanie akwenu) od dnia 10.12.2020 (czwarek) baza wędkarska Węgle-Żukowo będzie nieczynna, a rezerwacje łodzi zostają wstrzymane i anulowane do odwołania. Prosimy śledzić komunikaty na stronie internetowej.Opłaty za rezerwacje łodzi zostaną zwrócone. Więcej informacji pod nr tel.535 098 600 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ale smutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jeśli przystań będzie otwarta a ktoś ew będzie chciał zrezygnować z łódki to bardzo proszę o info na pw. Chętnie odkupie rezerwację ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 "Informujemy,iż znaczna część jeziora Drużno jest rzmarźnięta i od dnia 13.12.2020 (niedziela) baza wędkarska Węgle-Żukowo będzie czynna, a rezerwacje łodzi zostają wznowione. Osobe, które nie zdecydują się jednak na wypłynięcie opłaty za rezerwacje zostaną zwrócone" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Mam na jutro wolne miejsce na łódce. Gdyby ktoś był jeszcze chętny to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemucha30 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ma ktoś wieści z Drużna mocno zamarznięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Prawie wogole. Trochę cienkiego lodu na drugiej części przy wyjściu z kanału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemucha30 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Na to liczyłem we wtorek startuję A jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ja dziś 58, 74, 75, 84, 85, 87. 4 spadły i jeszcze kilka odprowadzeń. Kolega na łódce 4. 99cm dziś podobno największy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ja dziś 58, 74, 75, 84, 85, 87. 4 spadły i jeszcze kilka odprowadzeń. Kolega na łódce 4. 99cm dziś podobno największyGrubo, to jednak jedna z lepszych szczupakowych wód w kraju i tym bardziej cieszy C&R. Dużo ryb na agrafkach widać na przystani?Od kiedy ruszają rezerwacje na przyszły rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi