mario Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Od kiedy ruszają rezerwacje na przyszły rok?Jeżeli będzie jak dotychczas, to 01/08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Grubo, to jednak jedna z lepszych szczupakowych wód w kraju i tym bardziej cieszy C&R. Dużo ryb na agrafkach widać na przystani?Od kiedy ruszają rezerwacje na przyszły rok?[/quote Ja rybkę wzięłam i ktoś tam jeszcze też ale raczej nie wszyscy biorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Cześć, Jeśli ktoś potrzebuje załoganta proszę o info-nie marudzę, dobrze podbieram. W razie czego dysponuję silnikiem spalinowym,elektrykiem i aku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 A jednak, głupotą byłoby zamknięcie jak aż do stycznia temp na + Jeśli ktoś będzie musiał zrezygnować z chęcią odkupie termin lub dołączę do załogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Panowie,Wigilia, pierwszy dzień świąt i drugi dzień świąt otwarte? Bo widziałem rezerwację można robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Panie i Panowie wody brak Brań mało. Jak ktoś ma pół Polski jechać i się rozczarować to lepiej z sąsiadem 0,7 w domu zrobić. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Panie i Panowie wody brak Brań mało. Jak ktoś ma pół Polski jechać i się rozczarować to lepiej z sąsiadem 0,7 w domu zrobić.PozdrawiamCzyżby za długo(kilka dni) wiało z południa i wypchnęło wodę do zalewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Panie i Panowie wody brak Brań mało. Jak ktoś ma pół Polski jechać i się rozczarować to lepiej z sąsiadem 0,7 w domu zrobić.PozdrawiamKoledzy! Kolega Arek sieje defetystyczną propagandę, licząc na to, że wszystkich przekona o bezsensowności przyjazdu, gwarantując sobie równocześnie wyłączność na łowisku!!!Szanowni! nie dajmy się zwieść. Jedźmy, lejmy wodę aż się podniesie i łówmy!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Koledzy! Kolega Arek sieje defetystyczną propagandę, licząc na to, że wszystkich przekona o bezsensowności przyjazdu, gwarantując sobie równocześnie wyłączność na łowisku!!!Szanowni! nie dajmy się zwieść. Jedźmy, lejmy wodę aż się podniesie i łówmy!!! Jutro zobaczę czy mnie nie poniosło hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Panowie,Wigilia, pierwszy dzień świąt i drugi dzień świąt otwarte? Bo widziałem rezerwację można robić.Witam. Mi na drugi dzień świąt odwołali rezerwację informując ze stanica zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Woda bardzo niska wczoraj było już 515... dzisiaj lekko ponad 520.Od jutra walczymy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Wiatry cały czas południowe i południowo-zachodnie więc wody wyższej już raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam. Jak z klarownością wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jutro zobaczę czy mnie nie poniosło hlehlearku dziś druzno dało w pięknym stylu jak dla mnie i kolegów z PZW Mazowsze Pozdrawiam Arku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 arku dziś druzno dało w pięknym stylu jak dla mnie i kolegów z PZW Mazowsze Pozdrawiam Arku Oj dziś dało na bogato.????????♀️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 A nie mówiłem!!! Ale konkrety Panowie. Konkrety liczbowe proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 W czwartki, trzeba w czwartki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Chwalcie się chłopaki bo większość z nas czasu na ryby nie ma a coś by chociaż pooglądał Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dzisiejszy 107cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 I piękny ryb. Gratulacje i zazdro dla łowcy Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na łodzi jeszcze jedna metrówka i kilka pod metr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Dwa dni 3 osoby łączna ilość szczupaków. +/- 50szt w wymiarach 60/90cm i dwa okonie 38 i 42 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dzisiejszy 107cmCzy to ryba złowiona z samego rana z Głośnym "okrzykiem radości " ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ta rano była kolegi i ciut brakło jej do 3 cyfr. Ta ryba złowiona była około południa jako jedna z trzech na łodzi w ciągu mniej więcej pół godziny i była najdłuższa. Kolega miał jeszcze większą, niestety branie nastąpiło blisko a ryba poszła prosto pod łódź i natychmiast wyszła w ziela robiąc nawrót i spieła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Do odsprzedania łódka na Drużnie we wtorek (uczciwie piszę, że zapowiadana jest paskudna pogoda). Cena 70 zł oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi