ms80 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie wiem w czym problem? Przecież jest dostępny czas wykonania rezerwacji dla administratora. Można przecież anulować rezerwacje wykonane przed czasem i „janusz” by się nauczył, nie trzeba dzwonić i prosić o skruchę. Chyba, że to byli ziomale i nic się nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie wiem w czym problem? Przecież jest dostępny czas wykonania rezerwacji dla administratora. Można przecież anulować rezerwacje wykonane przed czasem i „janusz” by się nauczył, nie trzeba dzwonić i prosić o skruchę. Chyba, że to byli ziomale i nic się nie zrobi.Kiedyś w Warszawie była taka dyskoteka Trend, w której były zawsze imprezy techno. Utarło się powiedzenie "pewne, jak techno w trendzie". Pewne jak techno w trendzie, że ogarnęli temat krewni i znajomi królika. A że robaczki zrobiły aferę to trzeba było jakąś historyjkę na kolanie wymyślić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Możliwe,że tak było jak piszesz. Miało być lepiej, a jest tak samo jak wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Czy mógłby ktoś poproszę podpowiedzieć gdzie sensownie zarezerwować nocleg w okolicy bazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Galeona w mieście, ale nie licz na wiele i weź dwie piżamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 To już sam Elbląg i tam problemu ze znalezieniem spania w róznych warunkach nie ma, ale bardziej chodziło mi o to czy coś bliżej bazy jest co wędkarze wybierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Galeona w mieście, ale nie licz na wiele i weź dwie piżamy.dlaczego dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 dlaczego dwie?Jedno właściwe a drugie jako dodatkowa warstwa ochronna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 dlaczego dwie?Generalnie jest ok, ale temperatura w pokojach bywa niska ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Mi sie udało wejść na strone o 0:06, sporo dobrych terminow było już zajętych. Po 1 godzine już mało co zostało z listopada i grudnia. Widziałem, że rybacy intensywnie latem stawiali siaty pod sołtysem i wieżą. Był już ktoś w tym roku? Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Astral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliver Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Witam, niestety spózniłem się z rezerwacja Drużna na listopad i grudzień... Dlatego mam pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaż terminów na sprzedaż na ten okres?? Lub nie ma z kim jechać to się z chęcią dołączę , nawet zapłacę za dany termin. Posiadam również silnik elektryczny 65lbs.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 [...]Był już ktoś w tym roku?Nie mógł być, nic się nie zmieniło - na Drużnie łowimy od 1 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Nie mógł być, nic się nie zmieniło - na Drużnie łowimy od 1 września.A z brzegu to już się nie liczy? hehe No jednak ten sierpień to jakiś błąd w rezerwacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Panowie czy komuś z Was udało się zarezerwować termin na weekend? Bo mam wrażenie że tylko pon-pt są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Panowie czy komuś z Was udało się zarezerwować termin na weekend? Bo mam wrażenie że tylko pon-pt są dostępne.Większość weekendów zarezerwowane miały koła na zawody, ale kilka miejsc bylo wolnych. Na stronie lodki druzno jest wykaz terminów jakie mają koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcik Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Cześć, we wrześniu wybieram się pierwszy raz na Drużno.Podpowie ktoś może w jakie rejony się kierować?Jak bardzo zarośniętego zbiornika się spodziewać, słyszałem, że może być bardzoooo i tylko jakieś offsety wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 W tym roku jest mega gęsto. Woda wysoka ale kapelony ciasno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Przy takiej pogodzie jak się utrzyma szybko opadną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Cześć, we wrześniu wybieram się pierwszy raz na Drużno.Podpowie ktoś może w jakie rejony się kierować?Jak bardzo zarośniętego zbiornika się spodziewać, słyszałem, że może być bardzoooo i tylko jakieś offsety wchodzą w grę. Przy pierwszej wizycie najsensowniej z bazy na północ kanałem i później w lewo lub prawo, szukając oczek bez roślinności. Też po raz pierwszy we wrześniu się wybieram, żeby doświadczyć łowienia w tak zarośniętym łowisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ktoś już zadebiutował w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Byłem zobaczyłem i sobie nie połowiłem . Niestety taki był wczorajszy dzień na Drużnie. Większość wody mocno zarośnięta, ale są miejsca z wolną wodą. Zarośla niestety są tak gęste, liść na liściu i przykryte kolejnym liściem, że żadne offsety nie pomagają. Jakieś kontakty były, ale ta woda co dzień potrafi być inna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Czysta woda jest Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 A to nie kanał czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Nie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To pewnie sołtys patrząc na panoramę. @Matteoo a za okoniem nie próbowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi