Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem w czym problem? Przecież jest dostępny czas wykonania rezerwacji dla administratora. Można przecież anulować rezerwacje wykonane przed czasem i „janusz” by się nauczył, nie trzeba dzwonić i prosić o skruchę. Chyba, że to byli ziomale i nic się nie zrobi.

Nie wiem w czym problem? Przecież jest dostępny czas wykonania rezerwacji dla administratora. Można przecież anulować rezerwacje wykonane przed czasem i „janusz” by się nauczył, nie trzeba dzwonić i prosić o skruchę. Chyba, że to byli ziomale i nic się nie zrobi.

Kiedyś w Warszawie była taka dyskoteka Trend, w której były zawsze imprezy techno. Utarło się powiedzenie "pewne, jak techno w trendzie". Pewne jak techno w trendzie, że ogarnęli temat krewni i znajomi królika. A że robaczki zrobiły aferę to trzeba było jakąś historyjkę na kolanie wymyślić. 

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Mi sie udało wejść na strone o 0:06, sporo dobrych terminow było już zajętych. Po 1 godzine już mało co zostało z listopada i grudnia. Widziałem, że rybacy intensywnie latem stawiali siaty pod sołtysem i wieżą.

Był już ktoś w tym roku?

Edytowane przez Astral

Witam, niestety spózniłem się z rezerwacja Drużna na listopad i grudzień... Dlatego mam pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaż terminów na sprzedaż na ten okres?? Lub nie ma z kim jechać to się z chęcią dołączę , nawet zapłacę za dany termin. Posiadam również silnik elektryczny 65lbs.. 

Cześć, we wrześniu wybieram się pierwszy raz na Drużno.

Podpowie ktoś może w jakie rejony się kierować?

Jak bardzo zarośniętego zbiornika się spodziewać, słyszałem, że może być bardzoooo i tylko jakieś offsety wchodzą w grę. 

Przy pierwszej wizycie najsensowniej z bazy na północ kanałem i później w lewo lub prawo, szukając oczek bez roślinności. Też po raz pierwszy we wrześniu się wybieram, żeby doświadczyć łowienia w tak zarośniętym łowisku ;)

• Like 1

Byłem zobaczyłem i sobie nie połowiłem :) . Niestety taki był wczorajszy dzień na Drużnie. Większość wody mocno zarośnięta, ale są miejsca z wolną wodą. Zarośla niestety są tak gęste, liść na liściu i przykryte kolejnym liściem, że żadne offsety nie pomagają. Jakieś kontakty były, ale ta woda co dzień potrafi być inna. 

• Like 5