Trociarz Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 A my dzisiaj 89 cm waga 8,5 kg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 A my dzisiaj 89 cm waga 8,5 kg Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA gdzie zdjęcie? Bo przy takich rozmiarach i wadzę jest co pokazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Ładna sztuka [emoji106] Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Października 2021 przez kmr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Serio? 8,5kg?Trociarz, sprawdź wagę, bez złośliwości.W zeszłym roku tyle pokazała mi dobra waga przy lepiej odżywionej metrówce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 A my dzisiaj 89 cm waga 8,5 kg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKolego Radosławie nie chcę się czepiać, ale czy przypadkiem nie wkradł się błąd podczas pomiaru i/lub ważenia? Może też chochlik drukarski przestawił cyferki podczas pisania, bo ryba (choć bardzo ładna ),nie wygląda na takie parametry (waga?????)o jakich wspomniałeś. Pozdrawiam Tomi ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Kolego Radosławie nie chcę się czepiać, ale czy przypadkiem nie wkradł się błąd podczas pomiaru i/lub ważenia?Może też chochlik drukarski przestawił cyferki podczas pisania, bo ryba (choć bardzo ładna ),nie wygląda na takie parametry (waga?)o jakich wspomniałeś. Pozdrawiam Tomi .Możliwe, że waga ma też odczyt w funtach, i to by się zgadzało, bo ryba wygląda na 4-4,5 kg. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Ryba nie więcej niż 4.5 kg. A jaki piękny grip z wagą , zdrowszy podbierak z gumowaną siatka. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Października 2021 przez jacekp29 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 8,5 lbs. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Dziękuję wszystkim Doradcom-kto chce uwierzy,kto nie chce-nie musi. Zapraszam do wstawiania własnych zdjęć z takimi sztukami… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Zawsze podziwiam ludzi którzy wolą się ośmieszyć i nie przyznać do pomyłki, niż wyjść z twarzą.Dla porównania, równy metr i 8,5kghttp://jerkbait.pl/uploads/monthly_10_2020/post-46304-0-90566000-1603215925.jpg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Wczoraj: niski poziom wody, dużo zielska, mało brań, 1 ryba wyjęta 65cm, większość łódek wyzerowała, jedna spłynęła o godzinie 11!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Widzę straszny ból dupy u niektórych. Bo ryba najpewniej mniejsza niż na zdjęciu. I co z tego? Kolega @Trociarz pochwalił się połowem i tyle w temacie. A co kto myśli o zdjeciu, niech napisze wstawiającemu foto na priv.Ps. ja bym chwytaka nie użył, ale to moje zdanie [emoji41] Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Tej wielkości szczupak, dodatkowo z Drużna raczej nie wywołał u kolegów bólu d..y ☺. Idzie tylko o fakt, że informacja o parametrach, tej pięknej skądinąd ryby, nadzwyczaj mocno rozminęła się z obrazem. Metrowy szczupak musi być nieźle odpasiony aby ważył 8kg i nawet wtedy nie osiągnie współczynnika kondycji Fultona bliskiego 1, tylko 0.8. Z podanych przez kolegę parametrów wychodzi, że współczynnik kondycji dla zaprezentowanej ryby wynosi 1.2. Rację ma kol. Mysha, że chodzi o lbs a nie kg. Edytowane 18 Października 2021 przez rybarak 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.d1 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Odstąpię rezerwację łodzi na 25/10 i 26/10 tj. poniedziałek i wtorek za tydzień, niestety nie mogę jechać, Jeśli ktoś z kolegów jest zainteresowany zapraszam na priv. Wysłane z mojego NX551J przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Tej wielkości szczupak, dodatkowo z Drużna raczej nie wywołał u kolegów bólu d..y ☺. Idzie tylko o fakt, że informacja o parametrach, tej pięknej skądinąd ryby, nadzwyczaj mocno rozminęła się z obrazem. Metrowy szczupak musi być nieźle odpasiony aby ważył 8kg i nawet wtedy nie osiągnie współczynnika kondycji Fultona bliskiego 1, tylko 0.8. Z podanych przez kolegę parametrów wychodzi, że współczynnik kondycji dla zaprezentowanej ryby wynosi 1.2. Rację ma kol. Mysha, że chodzi o lbs a nie kg.Adam lubię te Twoje "wejścia", nie są co prawda częste ale zazwyczaj jest "zaorane" - dobrze poczytać wypowiedzi fachowca Edytowane 18 Października 2021 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.d1 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Odstąpię rezerwację łodzi na 25/10 i 26/10 tj. poniedziałek i wtorek za tydzień, niestety nie mogę jechać, Jeśli ktoś z kolegów jest zainteresowany zapraszam na priv. Wysłane z mojego NX551J przy użyciu Tapatalka Wtorek 26/10 już nieaktualny, Wolny jeszcze termin 25/10/2021 Robert Wysłane z mojego NX551J przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Rybka z dzisiaj, równe 100 cm . Zdjęcie do końca tego nie oddaje ale straszny klamot. Na oko ok 8 kg. Dzień ogólnie bez rewelacji, pogoda kiepska ( 3/4 dnia patelnia).Brania bardzo delikatne, ciężkie do wcięcia. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r.d1 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Wtorek 26/10 już nieaktualny, Wolny jeszcze termin 25/10/2021 Robert Wysłane z mojego NX551J przy użyciu TapatalkaOba terminy już nieaktualne, zabrali koledzy z forum. Wysłane z mojego NX551J przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Białobłocki Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Dziękuję wszystkim Doradcom-kto chce uwierzy,kto nie chce-nie musi.Zapraszam do wstawiania własnych zdjęć z takimi sztukami…Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak Twoja 89 cm miała 8,5kg to moja 102 miała 16kg hahaha ( jak na Twoje oko) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 ss.jpgJak Twoja 89 cm miała 8,5kg to moja 102 miała 16kg hahaha ( jak na Twoje oko) To z wczoraj? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Powyżej ryba kolegi z łódki z niedzieli, na ile ją oceniacie?..nie sztuką jest złowić rybę, sztuką jest ją dobrze sfotografować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Powyżej ryba kolegi z łódki z niedzieli, na ile ją oceniacie?..nie sztuką jest złowić rybę, sztuką jest ją dobrze sfotografować.80-85 i to jest taka optymistyczna ocena.. Edytowane 20 Października 2021 przez darek_tz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Widoczne palce zdradzają gabaryty ryby. Kolega może jeszcze poćwiczyć 65? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Widoczne palce zdradzają gabaryty ryby. Kolega może jeszcze poćwiczyć Albo użyć taki gadżet:Fish Holding Hands | Fish Meme on ME.ME Edytowane 20 Października 2021 przez darek_tz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi