godski Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 DRUZNO2.pngPowyżej ryba kolegi z łódki z niedzieli, na ile ją oceniacie?..nie sztuką jest złowić rybę, sztuką jest ją dobrze sfotografować.Ręce w obiektywie. 65? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ja oceniam na okolice 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Widoczne palce zdradzają gabaryty ryby. Kolega może jeszcze poćwiczyć 65? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaDokładnie 65cm, wygrywa kolega konkurs Tryb tele w telefonie plus proste ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Moim zdanien nie ma w tym nic złego. W końcu raczej chcemy oglądać rybę a nie łowcę, dobrze że jest wyeksponowana na pierwszym planie. Oczywiście pod warunkiem że podany wymiar się zgadza. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Oczywiście że tak, żartujemy sobie, każdy wie o co chodzi, kolega też zamieścił tą fotę w ramach luźnej dyskusji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNS Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Witam, jutro mam termin na Drużno. Pierwszy mój wyjazd tam. Pogoda nie rozpieszcza, czy według Was przy tym wietrze da się jakoś połowić czy walka z wiatrem ciągła? Dosyć chyba otwarty zbiornik i podejrzewam, że wiatr robi niezłe spustoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Weź ze sobą ciężką kotwice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 I oczywiście ustawiaj się tak, żeby przestawiać się z wiatrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Współczuje walki dzisiaj na tym akwenie. Ciśnienie z 1040 spadło do 985. To samo woda w dwa dni 20cm. Wiatr pld zachodni, zaraz zmieni sie na zachodni. W niemczech wieje juz po 100km/h a sa odczyty ze i 198km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Dziś walka z wiatrem, wypłynęło 5 łódek na 13. Z rybami słabo, jakieś pojedyncze brania.....Ciekawe czy jutro da radę popływać....? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dziś walka z wiatrem, wypłynęło 5 łódek na 13. Z rybami słabo, jakieś pojedyncze brania.....Ciekawe czy jutro da radę popływać....?Aż dziwne że wypuścili, w porywach wiało prawie 90km/h. Obserwowałem drzewa w Elblągu i wizualizowałem sobie wodę na druznie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dziś z kolegą jednak daliśmy odbój, choć byli tacy co wypłynęli. Woda koloru dobrego, kawowego szatana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Weekend na Drużnie - w sobotę 3, a wczoraj 4 ryby ...na wszystkie łodzie Chociaż 3 z tych 7 to ryby 90+. Niestety, po ostatnich wichurach woda jest bardzo zmącona i zupełnie nieprzejrzysta, co bardzo źle wpływa na aktywność ryb.Myśleliśmy, że przy ładnej pogodzie i wyższej wodzie wczoraj ryby jednak się ruszą, ale nic z tego. Życie, trzeba próbować następnym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Weekend na Drużnie - w sobotę 3, a wczoraj 4 ryby ...na wszystkie łodzie Chociaż 3 z tych 7 to ryby 90+. Niestety, po ostatnich wichurach woda jest bardzo zmącona i zupełnie nieprzejrzysta, co bardzo źle wpływa na aktywność ryb.Myśleliśmy, że przy ładnej pogodzie i wyższej wodzie wczoraj ryby jednak się ruszą, ale nic z tego. Życie, trzeba próbować następnym razem Wczoraj jako ostatni pod bazę przyjechaliście?Ja z kolega pływaliśmy wczoraj i dzisiaj. Wczoraj na zero. Dziś po jednej rybce. Jak na druzno to dawno tak słabo nie było.Rybka ze zdjęcia 84cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Jakieś wieści z nad wody? We wtorek podobno było bardzo nędznie, woda brudna, wiatr zrobił swoje niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Ponawiam ogłosznie, Jakby ktoś szukał kompana na Drużno na weekend, to chętnie się podłączę. Termin listopad/grudzień, nieważne czy przed czy po 15.11 ważne żeby weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolson Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Siemka. Mam do odsprzedania termin na jedna lodke na najblizsza sobote. Chetni pwPozdr✌️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Byliśmy 2 dni (śr-czw), pogoda wydawałoby się idealna, pochmurno, ale bez deszczu, wiało troche, 10 do 15 m/s. Czystość wody trudno mi ocenić bo nie wiem jak wygląda na tym łowisku czysta i jaką ma przejrzystość. W środe na łódce 2 ryby, wielkościowo 55 i 68. Z relacji w przystani padło kilka pojedynczych ryb, jedna 107 i na innej łódce najwięcej to 4 sztuki w okolicach 70-80. Dzisiaj u nas jedna ryba 77 i nic więcej. Koledzy 2 80-90, a inna łódka na 0. W przystani znowu pojedyncze ryby i szczęśliwcy z 4. Raz się sprawdzały przynęty 12cm, a innym 20kilka cm. Dużo pływania, szukania i obławiania, kolbinowania, a efekty raczej mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek 95 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) .. Edytowane 28 Października 2021 przez Darek 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 ..Darek S ? Byliśmy 2 dni (śr-czw), pogoda wydawałoby się idealna, pochmurno, ale bez deszczu, wiało troche, 10 do 15 m/s. Czystość wody trudno mi ocenić bo nie wiem jak wygląda na tym łowisku czysta i jaką ma przejrzystość. W środe na łódce 2 ryby, wielkościowo 55 i 68. Z relacji w przystani padło kilka pojedynczych ryb, jedna 107 i na innej łódce najwięcej to 4 sztuki w okolicach 70-80. Dzisiaj u nas jedna ryba 77 i nic więcej. Koledzy 2 80-90, a inna łódka na 0. W przystani znowu pojedyncze ryby i szczęśliwcy z 4. Raz się sprawdzały przynęty 12cm, a innym 20kilka cm.Dużo pływania, szukania i obławiania, kolbinowania, a efekty raczej mizerne.Trzeba poczekać na ochłodzenie ale lada moment powinny odpalić. Ja w weekend będę dwa dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 takie 77cm - fajna ryba, waleczna, najedzona, skusiła się na klasyka - cannibala 15cm fire tiger 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 takie 77cm - fajna ryba, waleczna, najedzona, skusiła się na klasyka - cannibala 15cm fire tiger druzno.jpg Trzeba przyznać, że ryby z Drużna są ładnie utuczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Dobra ryba i na zdjęciu wygląda na 90cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Dobra ryba i na zdjęciu wygląda na 90cmTeż zacznę delikatnie prostować ręce i bez podpisu ile miała będzie fajna burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Też zacznę delikatnie prostować ręce i bez podpisu ile miała będzie fajna burzaCześć, rzadko się udzielam przy takich wpisać, ale... Co koledze do tego jak inny prezentuje swoje ryby? Jeśli kolega sobie zrobi zdjęcia trzymając rybę przy orderach i jeszcze się odwróci tyłem, to mnie nic do tego. Tak lubi, tak ma. Tylko ta lekko wyciągnięta będzie moje oczy cieszyć bardziej. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi