Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, rzadko się udzielam przy takich wpisać, ale... Co koledze do tego jak inny prezentuje swoje ryby? Jeśli kolega sobie zrobi zdjęcia trzymając rybę przy orderach i jeszcze się odwróci tyłem, to mnie nic do tego. Tak lubi, tak ma. Tylko ta lekko wyciągnięta będzie moje oczy cieszyć bardziej. Pozdrawiam Tomek

Nic mi do tego ;D dlatego usmiechnąłem sięi wiedziałem że będzie burza :) dziś mam zaczepny humor pozdrawiam :)

dwa dni na Druznie, było średnio - drugiego dnia duży wiatr.

i nie wiem czy wiecie ale kanał jest zatkany przez wyspy trzcin, jakiś czas temu mocno wiało i nastąpiło "małe" przesunięcie. Także chętni na drugą stronę jeziora mogą chyba o tym jedynie pomarzyć bo nie da rady przepłynąć. Sprawę zgłoszą do wód polskich i kiedyś odetkaja, ale kiedy to nie wiadomo bo ciężki sprzęt musi wpłynąć na Druzno :) 

chyba że zdarzy się cud.

• Like 1

dwa dni na Druznie, było średnio - drugiego dnia duży wiatr.

i nie wiem czy wiecie ale kanał jest zatkany przez wyspy trzcin, jakiś czas temu mocno wiało i nastąpiło "małe" przesunięcie. Także chętni na drugą stronę jeziora mogą chyba o tym jedynie pomarzyć bo nie da rady przepłynąć. Sprawę zgłoszą do wód polskich i kiedyś odetkaja, ale kiedy to nie wiadomo bo ciężki sprzęt musi wpłynąć na Druzno :)

chyba że zdarzy się cud.

30/31 jeszcze na wiosłach dało radę opłynąć te wyspy.

To 21.11 kolega nie popływa bo wszystkie lodki są zarezerwowane przez okreg w związku z organizacją spotkania towarzyskiego dla najlepszej 13 teamow z Grand Prix Okręgu

21.11 też był niby zarezerwowany a znajomy zrobił rezerwacje. Nijak ma się ten wpis na stronie do tych rezerwacji.

Nadrzędna kategoria: Sport

Utworzono: środa, 03, listopad 2021 11:20

Zarząd Okręgu PZW w Elblągu informuje, że zgodnie z kalendarzem imprez okręgowych w dniu 21.11.2021 na bazie wędkarskiej Węgle - Żukowo odbędzie się spotkanie integracyjne połączone z wędkowaniem.

Lista teamów uprawnionych do uczestniczenia w spotkaniu integracyjnym na bazie wędkarskiej Węgle- Żukowo w dniu 21.11.2021 r.

1 MANYFIK TEAM ŻUŁAWY

2 TEAM WADECKI LIBIATOWSKI

3 COVID TEAM

4 PARASOLKI TEAM

5 MSSK OKOŃ ŻUŁAWY

6 INFINITI FISHING TEAM

7 TEAM BRANIEWO

8 TEAM AC/DC

9 TEAM STARTBAIT

10 TEAM FALKENBERG

11 BRYGADA RR

12 TEAM CALAMUS

13 RYDZYK SKŁAD

• Like 2

To ciekawe bo jak brałem na 21.11 to kolo policji zarezerwowało 10 łódek i 3 były wolne. Teraz patrzę koło ZO ma 13 łódek...

Sprawdź e-maila czy coś napisali w związku z tym. Orientuje się ktoś czy ilość łódek na rezerwacie jest ustalana odgórnie ustawowo czy widzi mi się Marszałka województwa?

Sprawdź e-maila czy coś napisali w związku z tym. Orientuje się ktoś czy ilość łódek na rezerwacie jest ustalana odgórnie ustawowo czy widzi mi się Marszałka województwa?

Z tego co usłyszałem od pracowników bazy, to kwestia operatu wodnoprawnego.