Matteoo Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Uderz w stół, a nożyce się odezwą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Takie tam .... kolegi z dzisiaj ...Mocna siedemdziesiątka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Cześć, rzadko się udzielam przy takich wpisać, ale... Co koledze do tego jak inny prezentuje swoje ryby? Jeśli kolega sobie zrobi zdjęcia trzymając rybę przy orderach i jeszcze się odwróci tyłem, to mnie nic do tego. Tak lubi, tak ma. Tylko ta lekko wyciągnięta będzie moje oczy cieszyć bardziej. Pozdrawiam TomekNic mi do tego ;D dlatego usmiechnąłem sięi wiedziałem że będzie burza dziś mam zaczepny humor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Panowie, o której bazę otwierają teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 7-17, spłynięcie 16-16:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Dziś słabiutko, 1 rybka 69cm na pokładzie, dwa spady i kilka pudeł... bida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) 7-17, spłynięcie 16-16:30Zależy który otwiera, wczoraj po zmianie czasu było już ok 6:30 otwarte. Edytowane 2 Listopada 2021 przez Maciej86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychowobsy Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jestem zainteresowany, szczegóły dogramy po południu. Pozdrawian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNS Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Wczoraj moja pierwsza wizyta na Drużnie. Niestety szału nie było. Udało mi się wymęczyć dwie sztuki po około 60cm. Reszta ekipy na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Odstąpię rezerwację na 10 listopada, chętnych zapraszam na priv. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryniu Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 dwa dni na Druznie, było średnio - drugiego dnia duży wiatr.i nie wiem czy wiecie ale kanał jest zatkany przez wyspy trzcin, jakiś czas temu mocno wiało i nastąpiło "małe" przesunięcie. Także chętni na drugą stronę jeziora mogą chyba o tym jedynie pomarzyć bo nie da rady przepłynąć. Sprawę zgłoszą do wód polskich i kiedyś odetkaja, ale kiedy to nie wiadomo bo ciężki sprzęt musi wpłynąć na Druzno chyba że zdarzy się cud. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Dziś połowa łódek nie wypłynęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 dwa dni na Druznie, było średnio - drugiego dnia duży wiatr.i nie wiem czy wiecie ale kanał jest zatkany przez wyspy trzcin, jakiś czas temu mocno wiało i nastąpiło "małe" przesunięcie. Także chętni na drugą stronę jeziora mogą chyba o tym jedynie pomarzyć bo nie da rady przepłynąć. Sprawę zgłoszą do wód polskich i kiedyś odetkaja, ale kiedy to nie wiadomo bo ciężki sprzęt musi wpłynąć na Druzno chyba że zdarzy się cud.30/31 jeszcze na wiosłach dało radę opłynąć te wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 W którym dokładnie miejscu kanał jest zablokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 W którym dokładnie miejscu kanał jest zablokowany?Jak ja pływałem to niedaleko tablic była blokada, aktualnie może być bliżej bazy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek 95 Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jak byłem tydzień temu to kanał był zablokowany z jakieś około 500metrow od tablicy jak nie lepiej. Możliwości przepłynięcia zerową, chyba że łódkę przez wyspę przeciągniesz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 11.11 jest zarezerwowany dla kół Pasłęk i Specjal.21.11 też był niby zarezerwowany a znajomy zrobił rezerwacje. Nijak ma się ten wpis na stronie do tych rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 To 21.11 kolega nie popływa bo wszystkie lodki są zarezerwowane przez okreg w związku z organizacją spotkania towarzyskiego dla najlepszej 13 teamow z Grand Prix Okręgu 21.11 też był niby zarezerwowany a znajomy zrobił rezerwacje. Nijak ma się ten wpis na stronie do tych rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 To ciekawe bo jak brałem na 21.11 to kolo policji zarezerwowało 10 łódek i 3 były wolne. Teraz patrzę koło ZO ma 13 łódek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nadrzędna kategoria: SportUtworzono: środa, 03, listopad 2021 11:20Zarząd Okręgu PZW w Elblągu informuje, że zgodnie z kalendarzem imprez okręgowych w dniu 21.11.2021 na bazie wędkarskiej Węgle - Żukowo odbędzie się spotkanie integracyjne połączone z wędkowaniem. Lista teamów uprawnionych do uczestniczenia w spotkaniu integracyjnym na bazie wędkarskiej Węgle- Żukowo w dniu 21.11.2021 r. 1 MANYFIK TEAM ŻUŁAWY 2 TEAM WADECKI LIBIATOWSKI 3 COVID TEAM 4 PARASOLKI TEAM 5 MSSK OKOŃ ŻUŁAWY 6 INFINITI FISHING TEAM 7 TEAM BRANIEWO 8 TEAM AC/DC 9 TEAM STARTBAIT 10 TEAM FALKENBERG 11 BRYGADA RR 12 TEAM CALAMUS 13 RYDZYK SKŁAD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 To że tak piszą to jedno, ale czy rzeczywiście zarezerwowali 13 łódek...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 To ciekawe bo jak brałem na 21.11 to kolo policji zarezerwowało 10 łódek i 3 były wolne. Teraz patrzę koło ZO ma 13 łódek...Sprawdź e-maila czy coś napisali w związku z tym. Orientuje się ktoś czy ilość łódek na rezerwacie jest ustalana odgórnie ustawowo czy widzi mi się Marszałka województwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Sprawdź e-maila czy coś napisali w związku z tym. Orientuje się ktoś czy ilość łódek na rezerwacie jest ustalana odgórnie ustawowo czy widzi mi się Marszałka województwa? Z tego co usłyszałem od pracowników bazy, to kwestia operatu wodnoprawnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Z tego co obserwuję to ruszyły się większe rybki dwa dni temu 106 padło jakieś 90 padają co chwila i sporo 80+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi