SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 si, wykosili jak ciepłe bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jak wrażenia przy rezerwacjach terminów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Ale burdel , dwa terminy szło zarezerwować Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Maciej86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Mi sie udalo 16.11Ale jak probowałem kolejny to nawet w październiku bylo pełno;)A chciałem tam na cztery dni pojechać Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Kokot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Niby jeden termin wszedł, zapłącone ale status WSTRZYMANO, niezły burdel Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 WitamMi się udało zarezerwować 3 terminy. Ale status WSTRZYMANO . W pewnym momencie 2500 osób było zalogowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jak dla mnie to było dziwne, kilka terminów mi nie "weszło" bo były w trakcie rezerwacji przez inną osobę, ok,ale kiedy ja przy innych rezerwacjach już miałem ją opłacać, to nagle zostawały one przerwane w trakcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Łódki wracają można rezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Niby jeden termin wszedł, zapłącone ale status WSTRZYMANO, niezły burdelU mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udało się zarezerwowac 9 terminow. W pewnym momencie łódki zaczęły wracać do rezerwacji. Wszytko opłacone, trzeba czekać do 5 dni na potwierdzenie ale jak opłacone to nie ma co się denerwowac ( raczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MC.om Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 U mnie to samoTeż mam tak z dwoma terminami. Przesłałem na wszelki maila z potwierdzeniem płatności. Wyjazd planowany od zeszłego roku... Słabo by wyszło, jakby przez bałagan odwołali mi opłaconą rezerwację. W dodatku nie dostałem maila z potwierdzeniem rezerwacji takiego jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Na stronie są błędy, pokazuje się kilka stron z wstrzymanymi rezerwacjami. Gdy się w nie wejdzie można je opłacić. Burdel na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Bajzel jak zawsze na 8terminów 3na zielono reszta na pomarańczowo... A kasa z konta poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 5 terminów żaden nie jest zielony:D Najwyżej będą zwracać Ale tak jak pisaliście wyżej... w pewnym momencie terminy się pokazały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) komunikat ze strony : Ze względu na duże zainteresowanie wynajmem łódek system płatności nie zdołał potwierdzić opłaconych łódek. Wszystkie opłacone łódki bedą zweryfikowane i zostanie zaktualizowany status płatności.Bardzo prosimy o cierpliwość. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dokładnie, burdel jak zawsze. Na początku poszły płatności za dwa terminy, ale i tak status "wstrzymano". Ponawialiście próby płatności przy takim statusie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Niech się streszczają bo nie mam pewności czy przypadkiem 2x nie opłaciłem jednej a jedna została nie opłacona... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 większe emocje niż niejednego dnia na rybach U mnie też rezerwacja wstrzymana. Zapłaciłem drugi raz i to samo. Teraz muszę czekać na akceptację rezerwacji i zwrot nadmiarowej płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Burdel jak nie wiem co, ja niby miałem już rezerwacje na 15 16 później 18 czy tam 20, niby wszystko ok, w niektórych błąd po 1 chwili, w innych błąd jak wybrałem bank... idealnie było robić rezerwacje rok temu, 1 sierpień godzina 00:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 komunikat ze strony : Ze względu na duże zainteresowanie wynajmem łódek system płatności nie zdołał potwierdzić opłaconych łódek. Wszystkie opłacone łódki bedą zweryfikowane i zostanie zaktualizowany status płatności.Bardzo prosimy o cierpliwość. Czyli jest szansa że niedługo na dniach pojawia się jakieś terminy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) A dostaliście maile z pzw ? Na dwa pierwsze terminy dostałem maila z numerem zlecenia, ale też ze statusem wstrzymano. Wydaję mi się, że w takiej sytuacji to powinno przejść. Reszta to loteria, choć pewnie będzie odrzucona płatność. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak, mail przyszedł z takim samym statusem. Mam nadzieję, że wejdzie, bo to początek drugiej połowy listopada Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez zielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MC.om Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Ja nic nie dostałem oprócz potwierdzenia z Payu o opłaconej transakcji. Maile wyszły do Was z automatu czy teraz je dostaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Poszło z automatu, jak zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dokładnie, maile poszły z automatu, więc liczę, że te terminy mam klepnięte. Końcówka listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi