DamTch Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Ja otrzymałem jeden e-mail. od godziny 18.06 e-maile zwrotne ze strony już nie działały .Rok temu po tygodniu od początku rezerwacji, spokojnie można było jeszcze kupić termin na koniec Października. Teraz ciężko już o wolna łódkę nawet na początek października/ koniec września. Ale jak są opłacone to myślę ze zdublowanych zamówień nie ma. Teraz trzeba czekać na jesień i liczyć że ten rok będzie lepszy niż poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Ale jak są opłacone to myślę ze zdublowanych zamówień nie ma.Moim zdaniem będą. Mogę jeszcze raz opłacić opłacony już mój pierwszy termin... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Emocje były... Myślę że w niejednym domu niejedna ku...a padła podczas rezerwacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 3 min i brak terminów ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Powinny przejść płatności normalnie, mi z automatu tylko dwa emaile zwrotne doszły z potwierdzeniem zapłaty od PZW trzeci termin który mam na zielono nie przyszedł zwrotny ale pdf można pobrać jak się najedzie na ten termin w "Moje rezerwacje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Ale to Ty możesz opłacić jeszcze raz swoją rezerwację ( przez błąd na stronie) ale inne konto nie może opłacić twojej rezerwacjiNo właśnie, że tak do końca, to nie wiadomo. Wybrałem np. 1.10 i łodkę nr 8. Po potwierdzeniu zamówienia i próbie płatności pojawiał się komunikat, że łódka jest już w trakcie opłacania przez innego użytkownika. Jednak wchodząc w "Moje rezerwacje" mam ten termin ze statusem " wstrzymano " i że " oczekuje na płatność ". I teraz dla odrzuconego terminu i łódki mogę wykonać płatność, czyli jest duża szansa na zdublowanie płatności. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opłacił ktoś takie terminy i takie łodzie?28.11 nr629.11 nr605.12 nr106.12 nr122.12 nr6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jeśli komuś mało terminów lub się nie udało nic zarezerwować to śmiało wchodzić i brać, łódek sporo w dobrych terminach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jeśli komuś mało terminów lub się nie udało nic zarezerwować to śmiało wchodzić i brać, łódek sporo w dobrych terminach.Dokładnie, mi sie właśnie udało zaklepać 22,23,24.11 Warto było w nocy sie obudzićMam nadzieję że choc jeden z tych dni będzie pogodny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jeśli komuś mało terminów lub się nie udało nic zarezerwować to śmiało wchodzić i brać, łódek sporo w dobrych terminach. Wstrzymana rezerwacja jest w tym momencie, ale u mnie wszystkie terminy potwierdzone na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Też mam potwierdzenia na zielono. Wychodzi na to, że pomimo burdelu poszło całkiem fajnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 5 potwierdzonych na zielono. Nie jest źle. Szkoda ze obudziłem się trochę za późno bo przed 5 była już blokada rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 System niesamowity. Wczoraj na szybko 6 terminow na zolto jeden zielony. Zrezygnowwalem. Kolo polnocy wchodze na konto. Wyswietlaja mi sie dwa zielone reszty w ogole nie mam. Wchodze dokupic, dokupilem wolny termin od razu oplacony status wskoczyl na zielono i pdf z potwierdzeniem. Dzis sie loguje wykasowane, na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Co roku ten sam cyrk. Niekompetencja tych ludzi to dramat. "Źle działąjący" system zmienili na jeszcze gorszy... szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dokładnie, mi sie właśnie udało zaklepać 22,23,24.11 Warto było w nocy sie obudzićMam nadzieję że choc jeden z tych dni będzie pogodny.Sprostowanie, właśnie mi te terminy odwołali;( Czekan tylko na zwrot kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Co jest do ch***, rano 4 rezerwacje potwierdzone na zielono, teraz wchodzę i 1 jest anulowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 A teraz wszystko wytrzymali, do czasu wyjaśnienia tego małego;) nieporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Anulowane... 7 terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) To nieźle, jak opłacone rezerwacje cofają. Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nie miejmy złudzeń, że okreg wynajmie do prowadzenia tego typu strony jakąs porządną firmę informatyczną, ktora zrobi program z górnej półki. Bo to kosztuje krocie. Każdy ma chyba swiadomość że wczoraj w ciagu dwóch minut kilka tyś ludzi chciało zarezerwować kilkanascie łódek, z czego pewnie największy szał był na okres po 15.11System nie miał prawa tego wytrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 No o 18 bylo na pewno spore zainteresowanie, ale dlaczego wieczorem daja komunikat, ze juz wszystko jest zweryfikowane i mozna na nowo rezerwowac, a rano sie okazuje, ze to jednak byl zart i te rezerwacje wieczorno nocne anulowali mimo, ze na te wieczorne jako jedyny termin mam potwierdzenie w plikupdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 No o 18 bylo na pewno spore zainteresowanie, ale dlaczego wieczorem daja komunikat, ze juz wszystko jest zweryfikowane i mozna na nowo rezerwowac, a rano sie okazuje, ze to jednak byl zart i te rezerwacje wieczorno nocne anulowali mimo, ze na te wieczorne jako jedyny termin mam potwierdzenie w plikupdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny.tzw. fachowcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 tzw. fachowcyTaaa, no niestety, co roku to samo, emocji dostarczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nie miejmy złudzeń, że okreg wynajmie do prowadzenia tego typu strony jakąs porządną firmę informatyczną, ktora zrobi program z górnej półki. Bo to kosztuje krocie. Każdy ma chyba swiadomość że wczoraj w ciagu dwóch minut kilka tyś ludzi chciało zarezerwować kilkanascie łódek, z czego pewnie największy szał był na okres po 15.11System nie miał prawa tego wytrzymać To niech zrobią listownie to może ogarna. Zaraz wyjdzie ze wszytkie rezerwacje cofną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kupienie gotowego softu IT (lub nawet napisanie go od podstaw) pod takie rezerwacje to moim zdaniem groszowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi