Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Ja otrzymałem jeden e-mail. od godziny 18.06 e-maile zwrotne ze strony już nie działały :D.Rok temu po tygodniu od początku rezerwacji,  spokojnie można było jeszcze kupić termin na koniec Października. Teraz ciężko już o wolna łódkę nawet na początek października/ koniec września.   

Ale jak są opłacone to myślę ze zdublowanych zamówień nie ma. Teraz trzeba czekać na jesień  i liczyć że ten rok będzie lepszy niż poprzedni :D

Ale to Ty możesz opłacić jeszcze raz swoją rezerwację ( przez błąd na stronie) ale inne konto nie może opłacić twojej rezerwacji

No właśnie, że tak do końca, to nie wiadomo. Wybrałem np. 1.10 i łodkę nr 8. Po potwierdzeniu zamówienia i próbie płatności pojawiał się komunikat, że łódka jest już w trakcie opłacania przez innego użytkownika. Jednak wchodząc w "Moje rezerwacje" mam ten termin ze statusem " wstrzymano " i że " oczekuje na płatność ". I teraz dla odrzuconego terminu i łódki mogę wykonać płatność, czyli jest duża szansa na zdublowanie płatności. Edytowane przez Bartek_C

System niesamowity. Wczoraj na szybko 6 terminow na zolto jeden zielony. Zrezygnowwalem. Kolo polnocy wchodze na konto. Wyswietlaja mi sie dwa zielone reszty w ogole nie mam. Wchodze dokupic, dokupilem wolny termin od razu oplacony status wskoczyl na zielono i pdf z potwierdzeniem. Dzis sie loguje wykasowane, na czerwono.

Nie miejmy złudzeń, że okreg wynajmie do prowadzenia tego typu strony jakąs porządną firmę informatyczną, ktora zrobi program z górnej półki. Bo to kosztuje krocie. Każdy ma chyba swiadomość że wczoraj w ciagu dwóch minut kilka tyś ludzi chciało zarezerwować kilkanascie łódek, z czego pewnie największy szał był na okres po 15.11

System nie miał prawa tego wytrzymać

• Like 1

No o 18 bylo na pewno spore zainteresowanie, ale dlaczego wieczorem daja komunikat, ze juz wszystko jest zweryfikowane i mozna na nowo rezerwowac, a rano sie okazuje, ze to jednak byl zart i te rezerwacje wieczorno nocne anulowali mimo, ze na te wieczorne jako jedyny termin mam potwierdzenie w pliku

pdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? :D po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny.

No o 18 bylo na pewno spore zainteresowanie, ale dlaczego wieczorem daja komunikat, ze juz wszystko jest zweryfikowane i mozna na nowo rezerwowac, a rano sie okazuje, ze to jednak byl zart i te rezerwacje wieczorno nocne anulowali mimo, ze na te wieczorne jako jedyny termin mam potwierdzenie w pliku

pdf. Pozostale do tej pory potwierdzone, ale bez pdf. I w co tu wierzyc teraz? :D po rozmowie telefonicznej niby maja jutro znowu otworzyc mozliwosc rezerwacji, ale dadza niby osobny komunikat od ktorej godziny.

tzw. fachowcy

• Like 2

Nie miejmy złudzeń, że okreg wynajmie do prowadzenia tego typu strony jakąs porządną firmę informatyczną, ktora zrobi program z górnej półki. Bo to kosztuje krocie. Każdy ma chyba swiadomość że wczoraj w ciagu dwóch minut kilka tyś ludzi chciało zarezerwować kilkanascie łódek, z czego pewnie największy szał był na okres po 15.11

System nie miał prawa tego wytrzymać

To niech zrobią listownie to może ogarna. Zaraz wyjdzie ze wszytkie rezerwacje cofną .