Wojtunio Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Rezerwacja powiodła się na 08.10. Aż dziwne, że były jeszcze dziś łódki na ten termin, gdzie już na starcie było zarezerwowanych 6 łódek na zawody Okonia Żuławy.Nie będziesz raczej zadowolony z terminu, trafisz lampe z niebia i połowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie będziesz raczej zadowolony z terminu, trafisz lampe z niebia i połowione.Profilaktycznie wezmę spławikówkę i wtedy zaczaję się na leszcze w kanale Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Bartek_C 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Profilaktycznie wezmę spławikówkę i wtedy zaczaję się na leszcze w kanale Śmiejcie się. Kiedyś dokładnie tak zrobiłem i nałowiłem takich japońców, że aż mi się rama od podbieraka wygięła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Z kompanami na łódce nieraz żartowaliśmy, żeby brać spławikówki ze sobą. W sumie to jakieś urozmaicenie, gdyby ( co się już mi zdarzało ) trafiła się lampa z flautą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Trochę czasu zleciało ... Emocje opadły ... Kto miał zostać wydymany z terminów ten został a ktos inny się cieszy że ma 10 terminów pod koniec listopada ... Życie toczy się dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Trochę czasu zleciało ... Emocje opadły ... Kto miał zostać wydymany z terminów ten został a ktos inny się cieszy że ma 10 terminów pod koniec listopada ... Życie toczy się dalej A leśne dziadki co mają znajomości w PZW, mają terminy już na początku roku zaklepane i do tego świeżą rybkę prosto z Drużna co tydzień w niedzielę na obiadek. A plebs niech się kłóci. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożydar Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Koledzy rok rocznie jest to samo,w zeszłym roku przypadkowo....podobno włączyli rezerwację przed godziną 22, a można było rezerwować od północy,sporo łódek bylo już zajętych dla tych którzy grzecznie czekali na ustalona godzine rezerwacji, podobno tych nieuczciwych pózniej wyrzucili z rezerwacji ale terminy widniały jako zajęte... pytam dla kogo? W tym roku znowu lipa,system się zawiesił itp itd,czy faktycznie robi się to łowisko dla celebrytów którzy promują branże wędkarska i nakręcają na nim filmy,a dla nas wędkarzy zamykają drzwi? Proponuję tak tego nie zostawić,pieniądze przelane lodka ma być, niech uderza się w pierś i wyjdą z twarzą z bagna które sami sobie zrobili. Dno I wodorosty,nic więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Spalcie to Drużno i tych ''oszukistów'' ,na stos z nimi!Czy uważacie, że Ci którzy zarezerwowali po 8-10 dniówek też czują się oszukani? Ja Widzę rozgoryczenie tylko u tych, którym się nie udało... Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 A leśne dziadki co mają znajomości w PZW, mają terminy już na początku roku zaklepane i do tego świeżą rybkę prosto z Drużna co tydzień w niedzielę na obiadek. A plebs niech się kłóci. PozdrawiamMi przelew na pierwszy termin 16.11 poszedł o 18.02Później chciałem rezerwować kolejne dni ale wszystko było już zajęte. Nie wiem jak to możliwe by komuś się udało 8 terminów zająć i to jeszcze około 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Każdy tu narzeka, ponarzekam i ja, ale troszkę inaczej. To jest jezioro w "moim" okręgu pzw, nie mam z tego tytułu żadnych ulg ani preferencji. Dodatkowo "moi" strażnicy ganiają tam kłusoli. Dla kogo? No k... nie dla mnie! Ja mam termin koniec września i początek października. Mój znajomy z zarządu okręgu, czyli kolega króliczka, ma najlepszy termin 14 listopada. Bez pieprzenia więc, że to lokalsi wykupują terminy. Sprawdzcie kto przyjeżdza na Drużno po 15tym listopada. Dodatkowo jeszcze nas lokalnych nasz własny okręg skrzywdził tym, iż koła i kluby mogą rezerwować terminy tylko do 14 tego listopada. Ten okręg robi dobrze, ale wszystkim z daleka nie własnym wędkarzom. Troszkę to rozumiem, bo warszawiak dopłaca jeszcze 30zł za dzień wędkowania, czyli dwie osoby dają 60zł a to jak sprzedaż dwóch łodzi. Informacyjnie, znam organizatora i nadzorcę sprzedaży terminów na Drużnie i co? Najlepszy termin mam dokładnie 1.10, kupiony przez stronę. Takie to układy tu panują. Wystarczy mieć dobrego informatyka i można blokować co się chce, ten okręg jak i całe pzw z informatyką stoi na bakier. Wystarczyło tylko wprowadzić ograniczenie czasowe, czyli możesz zarezerwować 1 łódkę 1 dnia z 1 ip i troszkę by było sprawiedliwiej. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Właśnie wszedłem w rezerwacje i zonk. W kalendarzu terminy wolne a przy próbie rezerwacji niedostępne. Czy to pzw kiedyś nauczy się w komputery i systemy informatyczne??[emoji2357] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożydar Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No właśnie, a kiedy rozmawiałem z administratorem strony, to powiedział,że to nie ich wina? A niby czyja skoro nawet im strona rezerwacji nie działa. Banda oszustów,cwaniaków,pseudo prezesów,pseudo informatyków, nawet osoba która wydaje łódki robi to z przymusu i z wielką łaską notorycznie się spózniając...a kiedy spływamy zawsze ten sam tekst,że za późno, na to mu odpowiadam a o której otworzyłeś brame????, mam nadzieję że zaistniałą sytuacją odbije się głośnym echem w Polsce i ktoś z tym w końcu zrobi porządek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No właśnie, a kiedy rozmawiałem z administratorem strony, to powiedział,że to nie ich wina? A niby czyja skoro nawet im strona rezerwacji nie działa. Banda oszustów,cwaniaków,pseudo prezesów,pseudo informatyków, nawet osoba która wydaje łódki robi to z przymusu i z wielką łaską notorycznie się spózniając...a kiedy spływamy zawsze ten sam tekst,że za późno, na to mu odpowiadam a o której otworzyłeś brame, mam nadzieję że zaistniałą sytuacją odbije się głośnym echem w Polsce i ktoś z tym w końcu zrobi porządek.Pseudo-Kryształ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 A ja kończę z Druznem, bo nie lubię tłoku i wyścigu szczurów przy rezerwacji. Jadę na ryby kiedy mam ochotę i czas a nie kiedy jest wolny termin w kalendarzu łowiska! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Czy jest to jedyne jezioro w Polsce gdzie bywają szczupaki?Bo o jakichś spektakularnych wynikach niespecjalnie słychać, słychać tylko o potencjalnych możliwościach, które nie są większe nią na jakimkolwiek szwedzkim jeziorze lub Rugii.Gdybym miał w..kur..ć się rezerwacją, martwić pogodą,stanem wody wiatrem, lodem,żerowaniem itd.., to wolałbym pojechać nad pierwsze lepsze jezioro i połowić w spokoju ciesząc się okolicznościami przyrody... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Czy jest to jedyne jezioro w Polsce gdzie bywają szczupaki?Bo o jakichś spektakularnych wynikach niespecjalnie słychać, słychać tylko o potencjalnych możliwościach, które nie są większe nią na jakimkolwiek szwedzkim jeziorze lub Rugii.Gdybym miał w..kur..ć się rezerwacją, martwić pogodą,stanem wody wiatrem, lodem,żerowaniem itd.., to wolałbym pojechać nad pierwsze lepsze jezioro i połowić w spokoju ciesząc się okolicznościami przyrody...Chodzi chyba o to, ze jest płytko i ryby nie trzeba godzinami szukać jak na głębokich jeziorach. Owszem trzeba przez to walczyć z zielskiem, ale na jednodniowy wypad to ciekawa opcja. Nie pojadę na jeden dzień do Szwecji. Choć oczywscie faktem jest nielogiczny i ułomny system rezerwacji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Jeżeli chodzi o łatwość w namierzeniu ryby, to jeszcze łatwiej będzie w "burdelach" które są o wiele mniejsze i mniej podatne na pogodę...Tylko satysfakcji coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Jeżeli chodzi o łatwość w namierzeniu ryby, to jeszcze łatwiej będzie w "burdelach" które są o wiele mniejsze i mniej podatne na pogodę...Tylko satysfakcji coraz mniej Niestety „burdeli” z drapieżnikiem praktycznie nie ma. 99% to karpiowe sadzawki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Parę lat temu było 100zł po 15 listopada. Czemu zmienili nie wiem. Jeden plus że kluby mogły rezerwować do 15 listopada i wreszcie są wolne weekendy dla nas . Szkoda że nie przeszlo że 7 łódek tylko dla zrzeszonych w okręg Elbląg. W końcu to woda okręgu i zrzeszeni powinni mieć jakiś przywilej. A sam ledwo 3 terminy dało radę wykupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No dobra, jak nie ma innych opcji to sobie stójcie w kolejce na Drużno...co kto lubi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Czy jest to jedyne jezioro w Polsce gdzie bywają szczupaki?Bo o jakichś spektakularnych wynikach niespecjalnie słychać, słychać tylko o potencjalnych możliwościach, które nie są większe nią na jakimkolwiek szwedzkim jeziorze lub Rugii.Gdybym miał w..kur..ć się rezerwacją, martwić pogodą,stanem wody wiatrem, lodem,żerowaniem itd.., to wolałbym pojechać nad pierwsze lepsze jezioro i połowić w spokoju ciesząc się okolicznościami przyrody...Też uważam, że to przereklamowany zbiornik. Uprzedzam wszystkich, że ryb tu nie ma, nie warto wiec przyjeżdżać. Po co Wy tu łódki wykupujecie, szkoda czasu i pieniędzy. Tak jak kolega pisze, lepiej pojechać na ryby w swojej okolicy lub do Szwecji. Po co na Drużno jeżdzić, naprawdę nie warto, ja tu nigdy nic nie złapałem. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wszyscy piszecie o systemie informatykach i całym tym komputerowym boom a sami piszecie 60liter na minute. Przy moich ponad 150 to wiadomo kto wygra przy rezerwacji... Sory ale takie są fakty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Też uważam, że to przereklamowany zbiornik. Uprzedzam wszystkich, że ryb tu nie ma, nie warto wiec przyjeżdżać. Po co Wy tu łódki wykupujecie, szkoda czasu i pieniędzy. Tak jak kolega pisze, lepiej pojechać na ryby w swojej okolicy lub do Szwecji. Po co na Drużno jeżdzić, naprawdę nie warto, ja tu nigdy nic nie złapałem.Dobra próba zniechęcenia innych hehehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożydar Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ryby tam są,trzeba wiedzieć tylko kiedy tam jechać i gdzie łowićw zeszłym roku jednego dnia we dwóch mieliśmy 34 szczupaki z czego średnia długość między 70-80, ale trafiły się też 96,98,100,102. Wracając do tematu, Pzw Elblagwg mnie to banda cwaniakow i nieudaczników odklejonych od zeczywistosci zatrzymali się 30 lat temu i są takie efektu nie inne. Dla niektórych jest, a reszta świata niech zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ryby są wszędzie, na Drużnie ich nie ma i nie warto tu przyjeżdżać. Szkoda waszego czasu, zostańcie w domach. Zresztą od 10 października ma niemiłosiernie wiać w tych regionach, codziennie. Ja nie chcę Was zniechęcać, ale zapraszam do skandynawii lub do Finlandii, tam to można połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi