Pablito86 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Sqara czuję Twój ból i trzymam kciuki żeby się udało połowić. Mam podobnie, a na jasieni mnóstwo tematów i mniej czasu na ryby. Nie dziwie się, że dopytujesz przed wyjzdem! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Sqara, ty tyle pracyjąc i śpiąc przez to tylko 5h, to chyba na miesiąc na Drużno jedziesz. Chyba, że sobie źle organizujesz czas w pracy i jeden dzień wolnego wymaga od Ciebie 100 nadgodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jak wyniki? Dzieje się coś? Otworzyli rezerwat ale bez szału , pojedyncze ryby , wodacw chu@@ wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ktoś też słyszał, że w przyszłym roku 150zł rezerwacja ? Albo że ludzie dorabiają sobie na sprzedaży terminów na sporo większe kwoty co jest dla mnie zwykłym kur****** ,na które fajnie by było znaleźć sposób, sam mam kilka terminó, znajomi również, ale jak ktoś nie może jechać to odsprzedaje w normalnej cenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Ktoś też słyszał, że w przyszłym roku 150zł rezerwacja ? Albo że ludzie dorabiają sobie na sprzedaży terminów na sporo większe kwoty co jest dla mnie zwykłym kur****** ,na które fajnie by było znaleźć sposób, sam mam kilka terminó, znajomi również, ale jak ktoś nie może jechać to odsprzedaje w normalnej cenie...Kto dorabia ? Gdzie to można kupić ,masz jakieś dowody czy tylko piszesz żeby ferment siać? Z tego co mi wiadomo to ludzie nie odsprzedają terminów bo sami jeżdżą. Edytowane 20 Listopada 2022 przez Maciej86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Tez słyszałem że prawdopodobnie 150 zł za druzno w przyszło roku i podobno każde koło z okręgu Elbląga będzie mogło zarezerwowac 3 terminy w dowolnym terminie. Ale czy uchwała przeszła to nie mam pojęcia w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ja 150 zł na pewno za to nie zapłacę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Tez słyszałem że prawdopodobnie 150 zł za druzno w przyszło roku i podobno każde koło z okręgu Elbląga będzie mogło zarezerwowac 3 terminy w dowolnym terminie. Ale czy uchwała przeszła to nie mam pojęcia w 100%.Ale ze 150 za łódkę czy jakas ekstra doplata? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Za łódkę 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Kto dorabia ? Gdzie to można kupić ,masz jakieś dowody czy tylko piszesz żeby ferment siać? Z tego co mi wiadomo to ludzie nie odsprzedają terminów bo sami jeżdżą.To mało wiesz, co jesteś 1 osobą, która wie czy ktoś sprzedaje termin lub nie ? Tak mam dowody razem z znajomym, ale zostawiamy jak narazie to dla siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Jak ktoś Tobie puszcza x3 cena to nie moja wina xD Ja i znajomi odkupujemy po normalnych cenach, a nawet czasem za free . No ale jak ktoś się daje dym... Edytowane 20 Listopada 2022 przez Maciej86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Też już jakiś czas temu słyszałem o tych 150zł.Maciej86, Ty nie zapłacisz, a i tak coś się odyebie podczas rezerwacji 01.08 Często łowi się we trzech, więc co to jest w tych czasach koszt 50zł/os za łódkę. Jednak przyznam, że ze znajomymi zastanawialiśmy nad sensem jeżdżenia na Drużno, bo w tym roku jezioro w żaden sposób nie broni się wędkarsko. Wiadomo, może trafić się ten dzień, kiedy szczupaki odpalą konkretnie, ale są w zanadrzu inne opcje na szczupakowe łowy i nie trzeba byłoby jechać 160km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Też już jakiś czas temu słyszałem o tych 150zł.Maciej86, Ty nie zapłacisz, a i tak coś się odyebie podczas rezerwacji 01.08 Często łowi się we trzech, więc co to jest w tych czasach koszt 50zł/os za łódkę. Jednak przyznam, że ze znajomymi zastanawialiśmy nad sensem jeżdżenia na Drużno, bo w tym roku jezioro w żaden sposób nie broni się wędkarsko. Wiadomo, może trafić się ten dzień, kiedy szczupaki odpalą konkretnie, ale są w zanadrzu inne opcje na szczupakowe łowy i nie trzeba byłoby jechać 160km w jedną stronę. Czy ja wiem, czy się nie broni - znasz wodę, na której od wtorku do piątku były 4 metrówki i pewnie z 10 ryb 90+ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Może teraz padać nawet i codziennie metrówka. To, że dla mnie i moich znajomych, z którymi jeżdżę, Drużno nie broniło się wędkarsko jak do tej pory w tym roku, to po prostu nasza subiektywna opinia wydana na podstawie ogółu różnych czynników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jak ktoś Tobie puszcza x3 cena to nie moja wina xD Ja i znajomi odkupujemy po normalnych cenach, a nawet czasem za free . No ale jak ktoś się daje dym...NIgdzie nie napisałem, że mi ktoś puszcza x3.Sam sobie przeczysz, najpierw mówisz, że nikt nie sprzedaje terminów i każdy jeździ ten co wykupił, a teraz nagle odkupujesz z znajomymi terminy od innych osób hehe Po co w ogóle ta dyskusja, pytałem czy ktoś widział podobną rzecz jak ja i mój znajomy, a dymają to Ciebie. Skończ już dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Sie dyskuty zrobiły Wczoraj ciężko było. Przelotki zamarzały, wodziki w multikach też..2 rybki ok 70. Cztery brania na ofset. Jedna duża strzeliła fatso cranka 14.Zimno w c..j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ja grzecznie zapytałem, bo dowody mam, a tu kolega mówi o dymaniu, nie wiem czemu taki atak na moją osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Czy ja wiem, czy się nie broni - znasz wodę, na której od wtorku do piątku były 4 metrówki i pewnie z 10 ryb 90+ ??Złapał kolega kiedyś rybę w granicach metra, na normalnej wodzie? To całkiem inna walka niż z nawet opasłym krokodylem wyciąganym z płycizny. To tak jak z okoniami 35+ z Wisły, w nurcie i tej samej wielkości z bajora. Drużno fajna woda, ale na szczupaki wolę wody, gdzie ryba ma szansę powalczyć. Mnie ta woda przestała dawno podniecać, dziś mogłem tam być, ale wybrałem inny akwen i nie żałuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Złapał kolega kiedyś rybę w granicach metra, na normalnej wodzie? To całkiem inna walka niż z nawet opasłym krokodylem wyciąganym z płycizny. To tak jak z okoniami 35+ z Wisły, w nurcie i tej samej wielkości z bajora. Drużno fajna woda, ale na szczupaki wolę wody, gdzie ryba ma szansę powalczyć. Mnie ta woda przestała dawno podniecać, dziś mogłem tam być, ale wybrałem inny akwen i nie żałuję. Szanuję podejście, chociaż jest bardzo subiektywne.Wolę opierać się na twardych wskaźnikach - liczba dużych ryb z Drużna jest wciąż większa niż w innych łowiskach, na dodatek szczupaki z Drużna są wyjątkowo wypasione, porównując np. z tymi żarnowieckimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 (edytowane) Nie bardzo rozumiem co kogo boli za ile ktoś odsprzedaje łódkę. Jeśli będą chętni to i za 1000zł wystawię, nikt nikomu kupować nie każe.A co do cen w przyszłym roku myślę że 150zł to i tak niewiele na 2 czy 3 osoby. Nawet jakby było 500zł to na terminy od połowy listopada chętnych byłoby w brud, ponieważ ludzie, którzy nigdy tak nie byli zapłacą każdą cenę byle chociaż raz w życiu połowić. Edytowane 21 Listopada 2022 przez SumTakZwanyOlimpijczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Proponuję zostawić jedną łódkę , a ten BRUD zapłaci i 5000 za dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estorninho Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Nie bardzo rozumiem co kogo boli za ile ktoś odsprzedaje łódkę. Jeśli będą chętni to i za 1000zł wystawię, nikt nikomu kupować nie każe.A co do cen w przyszłym roku myślę że 150zł to i tak niewiele na 2 czy 3 osoby. Nawet jakby było 500zł to na terminy od połowy listopada chętnych byłoby w brud, ponieważ ludzie, którzy nigdy tak nie byli zapłacą każdą cenę byle chociaż raz w życiu połowić.Nie chodzi o to, za ile kto sprzedaje, ale o to, że rodzi to możliwość odsprzedaży w celach zarobkowych. I przez coś takiego zaklepanie fajnych terminów formalną drogą może graniczyć z cudem. Edytowane 22 Listopada 2022 przez Estorninho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Wróci zapis w regulaminie max 5rezerwacji w miesiącu to i skończy się odsprzedawanie w takich cenach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Wróci zapis w regulaminie max 5rezerwacji w miesiącu to i skończy się odsprzedawanie w takich cenach.Ja byłbym szczęśliwy gdyby mi się udało trzy rezerwacje w listopadzie zrobić a Ty piszesz o limicie 5 rezerwacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Nie bardzo rozumiem co kogo boli za ile ktoś odsprzedaje łódkę. Jeśli będą chętni to i za 1000zł wystawię, nikt nikomu kupować nie każe.A co do cen w przyszłym roku myślę że 150zł to i tak niewiele na 2 czy 3 osoby. Nawet jakby było 500zł to na terminy od połowy listopada chętnych byłoby w brud, ponieważ ludzie, którzy nigdy tak nie byli zapłacą każdą cenę byle chociaż raz w życiu połowić.I wydaje Ci się to normalne ? Mamy grono wędkarzy, każdy powinien się nawzajem szanować, bo łączy nas wspólna pasja i nie wydaje Ci się, że jest to zwykłe kur***** ?W tym sezonie kupiłem 4 terminy, mam znajomych, którzy w ogóle nie interesują się Drużnem, ale kartę wędkarską mają. Założą konta i myślę, że jesteśmy w stanie łącznie wykupić powiedzmy z 20-30 terminów, a później sprzedawać po 500zł komuś kto chociaż 1 raz by chciał pojechać ? Nic dziwnego, że później ludzie narzekają, że nie mogą kupić chociaż 1 terminu.Btw. 150zł na 2-3 osoby to nie majątek, ale wiadomo 7 dyszek zawsze lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi