Matteoo Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Miałem odpisać na ekstremalne brednie, ale mój profesor zawsze powtarzał: nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi Cię do swojego poziomu i następnie pokona doświadczeniem. Ten epitet nie jest wycieczką osobistą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 A mój mawiał wygląda na to, że idiota słucha idioty docenta. Ten epitet nie jest wycieczką osobistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Fajny ten wątek...taki nie za bogaty w zdjęcia z rybami.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Czy ktoś z kolegów z forum złowił w tym roku na Drużnie szczupaka 100+ ?A co do japońców , to wystarczy przez 2 lata udostępnić jezioro dla spławikowców - załatwią sprawę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Z przed kilku dni.Jedyne branie i do tego rzutem na taśmę 30 min przed końcem łowienia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Jest film na yt z tego roku z ryba 105 cm i 110 cm. Sam pobiłem życiówkę 2 razy. Najpierw 9 listopada na 104cm i 7 grudnia 105 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Tu grube 105 cm z 7 grudnia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Piękna , gruba ryba wypasiona na karasiach ,,japońcach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Jutro będzie drugi tydzień jak skuło lodem a szczupaka wyjechało już kilka ton. Ja odpuszczam przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 W jaki sposob? Co tam się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 http://pzw.elblag.pl/ochrona/2206-stra%C5%BCnicy-rybaccy-zabezpieczyli-51-szt-tzw-samo%C5%82%C3%B3wek-szczupakowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zatrucia, kormorany, stare gumofilce......... Trzecia prawda ks. Tischnera - to nasza pazerność pustoszy polskie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Jutro będzie drugi tydzień jak skuło lodem a szczupaka wyjechało już kilka ton. Ja odpuszczam przyszły sezon.A skąd informacja o "kilku tonach" wyłowionych szczupaków? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Ufff...Patrzę,że ruch w temacie i już wystraszyłem się, że odmarzło i będzie trzeba jechać na karasie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Ruch to jest na lodzie [emoji52] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 A skąd informacja o "kilku tonach" wyłowionych szczupaków?Norma na Drużnie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Nie rozumiem. Chcesz powiedzieć , że normą na Drużnie jest sytuacja, że na 50 samołówek wyławia się kilka ton szczupaków? Zdajesz sobie sprawę ile to jest kilka ton. To kilka tysięcy ryb. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Najpierw gadka, że na Drużnie nie ma ryb, a teraz wyjechało kilka ton. Pierdolenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Raczej chęć zniechęcenia, aby był mniejszy tłok na wodzie, w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Nie rozumiem. Chcesz powiedzieć , że normą na Drużnie jest sytuacja, że na 50 samołówek wyławia się kilka ton szczupaków? Zdajesz sobie sprawę ile to jest kilka ton. To kilka tysięcy ryb.Ja bym to odwrócił - czy można tak, w sumie mocno naiwnie, przyjąć, że te znalezione samołówki to były wszystkie postawione? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Ja bym to odwrócił - czy można tak, w sumie mocno naiwnie, przyjąć, że te znalezione samołówki to były wszystkie postawione?Wstrzymywałem się z komentarzem po to by ktoś inny to napisał właśnie w podobny sposób do mojego myślenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Na zdjęciach lód wygląda jeszcze solidnie, czy są jakieś widoki, że odpuści przed końcem sezonu - pytanie do miejscowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Raczej chęć zniechęcenia, aby był mniejszy tłok na wodzie, w przyszłym roku.150zł za termin w przyszłym roku po takim słabym sezonie miejsc będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 150zł za termin w przyszłym roku po takim słabym sezonie miejsc będzie dużoNie będziesz już jeździł ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Miejsc może być sporo, ale we wrześniu... 150zł na trzy osoby, to w tych czasach nie jest dużo. To do tej pory było bardzo tanio ( przeliczając koszt na trzech). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi