Matteoo Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Usunąlem swój komentarz, bo kolega wyżej napisał dokladnie to co i ja chciałem napisać. Edytowane 26 Marca 2023 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 https://m.youtube.com/watch?v=1OXJeIzyu1E&t=273s&pp=ygUjdG9ueSBzemN6dXBha2Egb2TFgm93aW9uZSB6IGRydcW6bmE%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Sprytna zagrywka pzw elbląg. Łódź za darmo, ale... Ktoś szybko przeliczył, co bardziej się opłaca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Czy sprytna nie wiem. Zezwolenie wykupujesz w dniu wypłynięcia. Jeśli będzie taki sezon jak 2022 to duzo lodzi będzie w bazie a rok temu czy ktoś przyjechał czy nie i tak pieniadze za rezerwacje była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 BTW. Ktoś wie czemu 15 i 16 listopad jakieś koła sobie rezerwacje zrobiły ? Chyba trochę słabo, jakaś elita czy co ? Btw. tak tak w inne dni też biorą, jeszcze coś tam zostało w grudniu jakby ktoś nie zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zrobiły sobie rezerwacje, bo mogły. Woda PZW Elbląg i ich zasady... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Z ciekawości sprawdziłem i nie ma już żadnych łódek???! Ciewakwe, tyle osób narzeka - a to karasie, a to rybacy, a to wałki z rezerwacjami... a jednak ludzie tam jeżdzą z nadzieją, że połapią jak w Szwecji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) Z ciekawości sprawdziłem i nie ma już żadnych łódek???! Ciewakwe, tyle osób narzeka - a to karasie, a to rybacy, a to wałki z rezerwacjami... a jednak ludzie tam jeżdzą z nadzieją, że połapią jak w Szwecji Jak dla mnie ryby, to tylko dodatek do wyjazdu na Drużno Ktoś wie, czemu jest tylko 10 łódek w tym roku? RDOŚ nie zgodził się na więcej ? Czy 3 są zostawione dla znajomych królika ? Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Z ciekawości sprawdziłem i nie ma już żadnych łódek???! Ciewakwe, tyle osób narzeka - a to karasie, a to rybacy, a to wałki z rezerwacjami... a jednak ludzie tam jeżdzą z nadzieją, że połapią jak w Szwecji Spóźniłeś się o jakieś 15 godzin w sumie jeszcze tak o 18 30 możę na grudzień byś coś dostał, o godz 18:03 , 17 listopad już był cały zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Podobno RDOŚ nie jest zadowolone z ostanich medialnych informacji i zmieniło zasady dzierżawy:) zobaczymy jak ten rok będzie wyglądać jeśli będzie słabo z rybami to nikt nie przyjedzie i budżet będzie na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Spóźniłeś się o jakieś 15 godzin w sumie jeszcze tak o 18 30 możę na grudzień byś coś dostał, o godz 18:03 , 17 listopad już był cały zajęty Nie, ja nie mam zamiaru tam jechać. Jest dużo innych ogólnodostępnych jezior, gdzie są ryby i nie ma takiej presji.Tak sprawdziłem z ciekawości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Fajnie że koledzy przypomnieli o terminie rezerwacji hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożydar Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 http://pzwelblag.pl/index.php?view=article&id=2327:informacja-wyjasnijaca-o-umorzeniu-dochodzenia&catid=9 Buhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Karasie biorą ? Był ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Jak tam panowie ? Był ktoś ? Terminy zaklepane na najlepsze miesiące? Budżet PZW zasilony? Tylko później nie narzekać, że ryb nie ma i nic się nie zmienia i dupa piecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Spokojnie w tym roku opłaca się na miejscu w dniu rezerwacji:) więc jak będzie słabo to ludzie nie przyjadą i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Podobno Cebulak założył dużo kont , żeby pisać że jest super i biorą jak wściekłe. Tylko nie wiem czy czas będzie miał , ponieważ sieci musi naprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 W tym kraju są lepsze wody, za które na dodatek nie trzeba dopłacać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Dokładnie, puki PZW będzie zarządzać tą woda to nie ma co dopłacać. Eldorado się skończyło parę lat temu, teraz została tylko legenda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Nie ważne czy PZW czy inny użytkownik: jeśli nastawienie będzie tylko na wyciągnięcie z wody jak najwiecej kasy, to zawsze się tak skończy. Mamienie wędkarzy no-killem, regulaminami i promowanie celebrytami, a rybacy wyciągną resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Nie ważne czy PZW czy inny użytkownik: jeśli nastawienie będzie tylko na wyciągnięcie z wody jak najwiecej kasy, to zawsze się tak skończy. Mamienie wędkarzy no-killem, regulaminami i promowanie celebrytami, a rybacy wyciągną resztę.Zaraz, zaraz... a to czasami nie ta agresywna japonka przegnała szczupaki z tej wody?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 (edytowane) Pewnie teraz włożę kij w mrowisko. Od razu uprzedzam że wody PZW Elbląg to odwiedzam tylko służbowo i raczej nie z wędką . Ale próbując zrozumieć grupę osób które bardzo intensywnie atakują gospodarkę Okręgu na Jeziorze Drużo mam pytanie. Jakie są docelowe intencje? Bo czytając wpisy na tym forum i na Fb odnoszę wrażenie że najlepiej dla samego jeziora było by wyłączenie go z obwodu rybackiego w granicach rezerwatu i całkowite zakazanie połowu ryb. Zarówno połowów gospodarczych, połowu tarlaków jak również amatorskiego połowu ryb... To by chyba pogodziło wszystkie strony? Edytowane 17 Września 2023 przez hi tower 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) w najbliższy pt mam rez na drużnie ale nie mogę jechać, wchodziłem na konto żeby anulować ale z tamtego poziomu się nie da. Wiecie jak to zrobić żeby zwolnić termin? Edytowane 9 Października 2023 przez wojciech1919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzikrafal Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 . Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 w najbliższy pt mam rez na drużnie ale nie mogę jechać, wchodziłem na konto żeby anulować ale z tamtego poziomu się nie da. Wiecie jak to zrobić żeby zwolnić termin? Zadzwon na baze powiedz, ze rezygnujesz. Ktos bedzie mogl wyplynac od rana, a nie po 9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi