gutekjelonki Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Piękny dzień dzisiaj. 13 ryb na łódce i dwie 90 z plusem ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Piękny dzień dzisiaj. 13 ryb na łódce i dwie 90 z plusem O! W końcu jakieś fajne wieści z Drużna. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Pierwsze dwa dni łowienia na rezerwacie - na pewno złowiono ryby 101, 102 i 117, być może coś więcej. Edytowane 17 Listopada 2023 przez jakub75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Dzisiaj miałem 112 że świeżym śladem po haku więc pewnie już druga jego wizyta na łódce Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Dzisiaj też 104. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 117 to pewne? Trochę zaleci detektywistyką, ale na zdjęciu był jakiś taki nie za specjalny, myślałem, że przy takiej długości powinien być bardziej spasiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuK Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Nie ma zdjęć, nie ma ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Nie ma zdjęć, nie ma ryb... Akurat w grupie Drużna na FB są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Od dnia 28.11.2023r baza wędkarska w miejscowości Węgle-Żukowo będzie zamknięta do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Jak ktoś ma fb (ja nie mam, więc nie mam jak zweryfikować), to zajrzyjcie na profil Łukasza Zardzewiałego. Baza zamknięta od 28.11, a ma podobno powrzucane posty z grudniowymi rybami... Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamTch Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Te zdjęcie są z 25 i 26 listopada... przecież widać że jest na łodzi... 27 listopada juz większą część zbiornika była zamarznięta. A 28 cala. 25 listopada na druznie w Elblągu były śnieżyce i spadło 15 cm sniegu... ciekawe teorie ludzie są wymyślają xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 No i wszystko jasne. Nie mam fb, więc zdjęć nie widziałem. Otrzymałem tylko informację, że mogła być taka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Byłem ostatniego dnia przed zamknięciem zbiornika (27.11.2023 - poniedziałek choć i wtedy było już 70% jeziora pod cienką warstwą lodu) . Łukasz pływał dzień i dwa dni wcześniej . Zdjęcia są właśnie z tych dwóch dni - całkiem fajnie połowili wtedy chłopaki. Więc wszystkie plotki i ploteczki nie są prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Taka informacja z Elbląga: "BAZA W M. WĘGLE-ŻUKOWO BĘDZIE PONOWNIE OTWARTA OD DNIA 18.12.2023R. (PONIEDZIAŁEK)Okręg Polskiego Związku Wędkarskiego w Elblągu informuje, że od dnia 18.12.2023r. (poniedziałek) baza w m. Węgle-Żukowo będzie ponownie otwarta. Jednocześnie zwracam uwagę, że około 40 % powierzchni jeziora nadal pokryta jest lodem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jeżeli ktoś definitywnie odpuścił i ma termin po świętach to chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Jak tam, Panowie, udało się coś zarezerwować ? Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 tak - wrzesień ku...a :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Doświadczenie z lat poprzednich, szybkie klikanie i sensowne rezerwacje zrobione. Oczywiście nie na topowe terminy bo te znikają na mrugnięcie oka, ale październik i listopad wpadł. Zobaczymy jak będzie z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 grudzień, tuż przed świętami. ale przeprawa była dramatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Mam wrażenie, że w tym roku łatwiej było zarezerwować niż w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 dzieje sie cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Był ktoś ostatnio? Gryzą ? Woda brudna czy w miarę ok ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Znajomy był wczoraj - woda przede wszystkim się podniosła po bardzo niskiej. Zimne noce i niski stan wody przerzedził rośliny. Ryby chimeryczne, wczoraj mieli w sumie 5 brań na łódce, ale ryba 97 wyjęta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Obserowowałem stan wody - 40cm poszło do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Szału nie ma. Woda dość mętna i spada. Brak ryb na otwartych patelniach, tylko w małych oczkach w zielsku lub na skraju. Mieliśmy kilka brań, 4 zakończone podebraniem, skromne 60-65cm. Jak komuś zależy to na offsety śmiało kilka ryb z zielska wyciągnie ale to jeszcze nie to. Zapowiadają ocieplenie w tym tygodniu więc niewiele się zmieni na przestrzeni kilku dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi