Bartek_C Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Znajomy wczoraj odwiedził Drużno. Wypłynęły 3 łódki Nie zdziwię się, jak od przyszłego roku wróci opłata z góry za łódź. Dwie łódki na zero, na trzeciej ktoś tam podobno miał 103, 90 i 60taka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Ktoś powie jaka jest szansa na wolną łódkę jakby pojechać w ciemno do mariny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 (edytowane) Moim zdaniem bardzo duża szansa. Byłem w niedzielę i też nie wypłynęły wszystkie łodzie. Edytowane 17 Października 2024 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Ktoś powie jaka jest szansa na wolną łódkę jakby pojechać w ciemno do mariny ?jedź w tygodniu w ciemno, jest duża szansa na wolną łódkę, a jak będzie wszystko zajęte to spacerek ze spinningiem nad rz. dzierzgonką lub kanałem elbląskim też jest ciekawą opcją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 jedź w tygodniu w ciemno, jest duża szansa na wolną łódkę, a jak będzie wszystko zajęte to spacerek ze spinningiem nad rz. dzierzgonką lub kanałem elbląskim też jest ciekawą opcjąJak ktoś jedzie z Trójmiasta czy okolic to owszem. Po przyjeździe z Sanoka czy Krakowa spacerek nad Dzierzgonką już by tak nie cieszył 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 To jeszcze jedno pytanie jak byłem na drużnie daawno temu to można było pływać na małej spalinie w kanale i na elektryku po rozlewiskach dalej tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 To jeszcze jedno pytanie jak byłem na drużnie daawno temu to można było pływać na małej spalinie w kanale i na elektryku po rozlewiskach dalej tak jest ? Dokładnie, przy czym przy większym wietrze ludzie pływaja też po rozlewiskach na spalinach, bo na elektryku łódki stają dęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Już przy lekkim wietrze na elektryku pływa się słabo. W zeszłym roku utknąłem w grążelach i było tak sobie. Przez zielsko musiałem przejść na wiosłach.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Dokładnie, przy czym przy większym wietrze ludzie pływaja też po rozlewiskach na spalinach, bo na elektryku łódki stają dęba A gdzie zniknęła ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Koledzy, watek dot. wymiany/odstąpienia rezerwacji na Drużno jest tutaj:https://jerkbait.pl/topic/171856-wymiana-i-odsprzeda%C5%BC-rezerwacji-na-jezioro-dru%C5%BCno/page-6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Jako, że wątek troche przycichł to podziele się wrażeniami z wyjazdu kilka dni temu. Mój był to drugi na Drużno i znacznie lepszy niż poprzedni, dla kompanów n-ty i bardzo dobry w porównaniu do poprzednich. Mieliśmy szczęście do pogody - zapewne dzięki minimalnemu wiatrowi woda się oczyściła, a ryby ruszyły. Widać było po łódkach - przez dwa dni wypływały wszystkie, a ponoć ostatnio nie była to norma. Zielsko nie było uciążliwe bo przynęty łatwo wychodziły z zaczepów. Każdy z 4 osobowej ekipy złowił po kilka ryb w przedziale 65-75cm, z rodzynków trafiły się 3x powyżej 80cm i wisienką na torcie była 107cm kolegi. Te w mniejszym rozmiarze już z jesiennym brzuszkiem, a metrówka jeszcze wychudzona. Z rozmów w bazie wynikało, że wszystkim dopisały wyniki. Jako, że woda miała dobrą przejrzystość to w naszym przypadku efekty przynosiły gumy w kolorze naturalnym. Na jerki były odprowadzenia. Wyjazd na mega plus pod każdym względem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Byłem z kolegą w czwartek. 13 ryb na łódce, w tym 6 70tek i największy fajnie spasiony 88cm. Wszystko na żarówiaste, oczojebne gumy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Na Drużnie bywa różnie - tym razem pod względem przyłowów. Okoń 42 cm i sandacz 65 cm (pięknie walnął w opadzie na Bullteeza 18 cm). Kolega złowił dzień po dniu okonie 43 cm. Szczupaki u nas bez szaleństwa (największy 86 cm), ale w czwartek i piątek kilka metrówek złowiono (jedna to chyba ta, o której pisze Pablito86). Edytowane 11 Listopada 2024 przez jakub75 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 W październiku kolega też złowił sandacza z płytkiej wody, ale malucha, 40taka. Jak byłem w czwartek, to na jednej łódce złowiono dwa okonie 40+. Przyłowy na Drużnie? Poszukam zdjęcia. Chyba tego nikt nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kveite1000 Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 No dobra to i ja się pochwalę tym 107 z posta [mention]Pablito86 [/mention] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Nie mają tam co jeść? Benkarty i japuńce ich wypierają?! Czy to samiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukarek78 Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 Długi, ale fit chudziutki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Pomimo dzisiejszej aury, to był bardzo fajny dzień. We trzech złowiliśmy 27 szczupaków. Największy 82cm. Jedyny minus dzisiejszego dnia, to utopiony podbierak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukarek78 Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Ktoś niedługo zapewne go podhaczy i się ucieszy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Pewnie tak będzie A dzień wcześniej przeszedł naprawę po awarii. Przy zawiasie zostały wstawione ok. 20cm pręty z kwasiaka zamiast cienkich rurek alu i górny zawias też zrobiony z kwasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Pewnie tak będzie A dzień wcześniej przeszedł naprawę po awarii. Przy zawiasie zostały wstawione ok. 20cm pręty z kwasiaka zamiast cienkich rurek alu i górny zawias też zrobiony z kwasu... Dlatego od razu poszedł na dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 A jak wyniki ostatnio?Jakieś słuchy o większych okazach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 A jak wyniki ostatnio?Jakieś słuchy o większych okazach?Znajomy złowił dziś w kanale 101cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Zdecydowanie w temacie https://youtu.be/rDzV2tg4yU4?si=sPSYYKrMrBGZKNh7 PS. Kto mi podpowie, jak osadzić odtwarzacz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi