Tomas Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A miało być tak pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 od 1.01.2015 można zabierać złowione ryby wiadomość na stronie pzw Elblągale będą czesać rybacy bo muszą straty odrobićWybaczcie, ale lubię się pośmiać! Grunt to dobry kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Chory kraj jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie kraj tylko ludzie, szczególnie Ci przy władzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe , jakie argumenty za tym przeważyły. Gdyby to te barany utrzymały to wycieczki ze Szwecji czy Holandii za 2 lata by przyjeżdżały. Nie kraj tylko ludzie, szczególnie Ci przy władzy.Kraj to ludzie. Pewien pomysł mam jak to przywrócić. Małe , kontrolowane zatrucie co by rybska niejadalne sie stały.... Edytowane 2 Stycznia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Do pełni szczęścia brakuje tylko podwyżki. Ale i w tym elemencie pewnie nie zawiodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 W dobie tanich impulsów i nieograniczonych minut - mam do Was Koledzy z całej Polski i być może zagranicy prośbę Zamiast pisać tu, PROSZĘ zadzwońcie do biura ZO PZW Elbląg przedstawcie się z imienia i nazwiska poproście Dyrektora (to naprawdę "swój" chłop) i na spokojnie z nim pogadajcie, przedstawcie swoje argumenty za 100% C&R. Być może taka "spokojna presja" odniesie jakiś skutek - jeśli nie : wtenczas i ja sam być może dołączę się do wspólnego "bicia piany". Nikogo nie mam zamiaru tą swoją prośbą "dotykać" - ot tak w zmęczonym dzisiejszym "kropkowaniem" móżdżku myśl się taka oto wykluła:D PZDRZanderix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Akurat drobna podwyżka na takim łowisku nie zaszkodziła by przy zniesieniu no kill. Mięso by drożej wychodziło za kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W dobie tanich impulsów i nieograniczonych minut - mam do Was Koledzy z całej Polski i być może zagranicy prośbę Zamiast pisać tu, PROSZĘ zadzwońcie do biura ZO PZW Elbląg przedstawcie się z imienia i nazwiska poproście Dyrektora (to naprawdę "swój" chłop) i na spokojnie z nim pogadajcie, przedstawcie swoje argumenty za 100% C&R. Być może taka "spokojna presja" odniesie jakiś skutek - jeśli nie : wtenczas i ja sam być może dołączę się do wspólnego "bicia piany". Nikogo nie mam zamiaru tą swoją prośbą "dotykać" - ot tak w zmęczonym dzisiejszym "kropkowaniem" móżdżku myśl się taka oto wykluła:D PZDRZanderixArku już jestem po rozmowie i pewna redakcja będzie interweniować/ja też zadziałam// w tej sprawie./będzie też zapewne artykuł /Mnie i wielu normalnym wędkarzom też zależy na C@R na Drużnie.Może jak wielu przyjeżdzających w zeszłym roku/głównie z poza Elbląga/podejmie rękawicę to coś da,oby.Pozdrogaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 witam wyczytalem ze lodz na druzno kosztuje teraz 60 zl... moze ktos jedziena rybki i szuka "drugiego" do lodzi to ja bardzo chetnie ( co 30 zl to nie 60 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A to już wolno łowić? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Powodzenia :-) w łowieniu teraz oczywiście bo jeśli chodzi o no kill to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Wg tego co ja wyczytałem, daty się nie zmieniły. Czyli nadal pauza od wędkowania :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zmieniły się okresy rezerwacji łodzi.Elbląg ma od 01.08 a reszta"świata"od 15.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie widzę w tym nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 zobaczymy, jakie wyroki dostaną odpowiedzialni za tą katastrofę http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kierownictwo-firmy-produkujacej-sery-oskarzone-o-zatrucie-j-Druzno,wid,17673602,wiadomosc.html?ticaid=115276 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Skoro w naszym kraju dostaje się za morderstwo 12 lat, to w tym przypadku (cóż to za szkodliwość czynu?) max 2 lata w zawieszeniu i 5 000 kosztów sądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zaplaca jakas symboliczna kare i bedzie po sprawie, a jak maja plecy to moze i bez kary sie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 z nie oficjalnych żródeł wiem że ofiarę w firmie znależli,zwykły pracownik.jutro zbadam teren jade na ujście kanału wpadającego do Drużna to zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/zabic-jezioro/2qzsrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ktoś może był? Da się juz pływać na elektryku czy tylko wiosełka?Z tego co widzę to strefa ciszy teraz i spaliny nie ma co brać. http://www.pzw.elblag.pl/jezioro-drużno.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ktoś może był? Da się juz pływać na elektryku czy tylko wiosełka?Z tego co widzę to strefa ciszy teraz i spaliny nie ma co brać. http://www.pzw.elblag.pl/jezioro-drużno.htmlJeszcze długo nie popływasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jeszcze długo nie popływaszbaa nawet nie będziesz mógł wędkować,a co dopiero pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nie ma wody? Spalina była dozwolona na kanale. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nie ma wody? Spalina była dozwolona na kanale. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu TapatalkaNa kanale wciąż jest dozwolona. Ale wtedy 2 silniki trzeba brać. W sumie bez sensu bo na dolnym zbiorniku od 15 listopada można pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi