Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe , jakie argumenty za tym przeważyły. Gdyby to te barany utrzymały to wycieczki ze Szwecji czy Holandii za 2 lata by przyjeżdżały.

Nie kraj tylko ludzie, szczególnie Ci przy władzy.

Kraj to ludzie.

Pewien pomysł mam jak to przywrócić. Małe , kontrolowane zatrucie co by rybska niejadalne sie stały....

Edytowane przez godski

W dobie tanich impulsów i nieograniczonych minut - mam do Was Koledzy  z całej Polski i być może zagranicy prośbę

Zamiast pisać tu, PROSZĘ zadzwońcie do biura ZO PZW Elbląg przedstawcie się z imienia i nazwiska poproście Dyrektora (to naprawdę "swój" chłop) i na spokojnie z nim pogadajcie, przedstawcie swoje argumenty za 100% C&R. Być może taka "spokojna presja" odniesie jakiś skutek - jeśli nie : wtenczas i ja sam być może dołączę się do wspólnego "bicia piany".

Nikogo nie mam zamiaru tą swoją prośbą "dotykać" - ot tak w zmęczonym dzisiejszym "kropkowaniem" móżdżku myśl się taka oto wykluła:D

PZDR

Zanderix

• Like 3

W dobie tanich impulsów i nieograniczonych minut - mam do Was Koledzy  z całej Polski i być może zagranicy prośbę

Zamiast pisać tu, PROSZĘ zadzwońcie do biura ZO PZW Elbląg przedstawcie się z imienia i nazwiska poproście Dyrektora (to naprawdę "swój" chłop) i na spokojnie z nim pogadajcie, przedstawcie swoje argumenty za 100% C&R. Być może taka "spokojna presja" odniesie jakiś skutek - jeśli nie : wtenczas i ja sam być może dołączę się do wspólnego "bicia piany".

Nikogo nie mam zamiaru tą swoją prośbą "dotykać" - ot tak w zmęczonym dzisiejszym "kropkowaniem" móżdżku myśl się taka oto wykluła:D

PZDR

Zanderix

Arku już jestem po rozmowie i pewna redakcja będzie interweniować/ja też zadziałam// w tej sprawie./będzie też zapewne artykuł ;) /

Mnie i wielu normalnym wędkarzom też zależy na C@R na Drużnie.

Może jak wielu przyjeżdzających w zeszłym roku/głównie z poza Elbląga/podejmie rękawicę to coś da,oby.

Pozdro

gaweł

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...