Skocz do zawartości

Drużno

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Agro pensjonat Furtak Krosno tam macie 18km do Drużna a cena 25 zł za nocleg. Kultura w miarę ale trzeba znać drogę lub jechać S7 to dalej.

Dzięki. W czasach google map ciężko zabłądzić.

Ale to 23 km najkrótszą drogą.

Edytowane przez godski

Byliśmy w pięciu. W poniedziałek gryzło niewiele ale kolegom udało sie trafić w poniedziałek 95 i 101.

We wtorek katastrofa.

Woda mętna i bardzo wysoka. Szczególnie w poniedziałek. Bez gumowców nie było szans wejść na łódkę.

We wtorek trochę opadła.

Czyli wiaterek swoje zrobił..

Gratulacje metrówki.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Wątek posprzątany. 

Chamskich zachowań nie tolerujemy. Jeśli uważasz, że zostałeś obrażony, jest przycisk "zgłoś". Odpyskowywanie było dobre w przedszkolu, osoby dorosłe powinny zachowywać się z większą godnością.

• Like 5

• 8 miesięcy temu...

Ktoś był ostatnio? Jaka woda? Wyniki?

Ja też byłem na początku września. Woda fakt, wysoka, ale dało się znaleźć taką do łowienia. Ryby brały jako tako, przez cały dzień 12 brań ale 3 tylko ryby w łódce, jedna przyzwoita.

• Like 1

Chciałbym nieśmiało przypomnieć że mija właśnie 10 lat od kiedy możemy łowić na jez.Drużno/dzięki PZW Elbląg oczywiście :) i chwała im za to/.

Jest to w pewien sposób jubileusz/mój też ;) /bo jest to najlepsze w Polsce łowisko szczupaków/proszę nie porównywać z Żarnowcem bo to zupełnie inny temat/.

ja wraz z moimi Przyjaciółmi będziemy świętować ten jubileusz w grudniu/zawody klubowe Casting Polska/

Będzie zresztą w gazecie WŚ reportaż z tego wydarzenia a z mojej strony będą niespodzianki dla uczestników ;)  :P

Kto pamięta otwarcie Drużna w 2007?

Kto wtedy łowił?

Co się zmieniło?/na lepsze czy na gorsze/

Jest to czas na wspomnienia,analizy itp. sytuacje.

Zapraszam do dyskusji w tym wątku :)

• Like 3