Bartek_C Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Rezerwacje porobione ? Na razie wziąłem dwa terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 qrwa@#$%^^ nie ma już wolnych weekendów w listopadzie, czy wszyscy rezerwują na wyrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Marcin koła rezerwują koła Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Tak koła... kolesie przede wszystkim. Odpaliłem stronkę chwilę przed północą, system rezerwacji uruchomił się minutę przed północą i co? Wszystkie weekendy w listopadzie zajęte i sporo grudniowych również. Strona rezerwacyjna była dostępna wcześniej dla "przyjaciół"... Żenada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 To jest niestety efekt posiadania zaledwie kilku rybnych zbiorników w Polsce, na których każdy chciałby porzucać. Temat rzeka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 To, że Drużno jest jednym z niewielu atrakcyjnych wędkarsko zbiorników na Pomorzu czy nawet w skali całego kraju nie usprawiedliwia faktu, że gospodarze pod przykrywką rezerwacji terminów przez koła "rozdzielili" najlepsze terminy kumplom. To nie jest prywatne bajoro prezesa OPZW Elbląg tylko woda dla wszystkich wędkarzy w Polsce.Pani Gargas zbiera już materiały na drugą część reportażu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nie wiem jak takie sprawy zalatwiacie w PL, jeżeli rezerwacje odbyły się niezgodnie z regulaminem to zacznij od napisania skargi, wysłania oficjalnego pisma do OPZW Elbląg. Zapewne nie jesteś sam. Na jb.pl sprawiedliwości się nie doczekasz, co najwyżej małą gównoburzę zainicjuesz, która po jednym, może po dwóch dniach ucichnie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Strona z rezerwacjami działała już dobę wcześniej. Trzeba było tylko szukać jej przez google, nie przez stronę. Dotarłem do niej i zrobiłem rezerwację. Termin otwarcia drugiego zbiornika był już bez łódek, podobnie jak kilka innych weekendów. 1 sierpnia dostałem mail, że to były tylko testy i anulują mi rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dobra woda i ograniczenie presji dają taki efekt. W UK też na niektóre odcinki rzek ludzie latami czekają aż się miejsce zwolni. Jedyna różnica jest taka, że tu daje się wędkarzom iluzję otwartego systemu rezerwacji, tam się nikt z kolesiostwem nie kryje.Zeszłej jesieni też próbowałem się tam dostać i lipa, takie życie w naszym pięknym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nie wiem jak takie sprawy zalatwiacie w PL, jeżeli rezerwacje odbyły się niezgodnie z regulaminem to zacznij od napisania skargi, wysłania oficjalnego pisma do OPZW Elbląg. Zapewne nie jesteś sam. Na jb.pl sprawiedliwości się nie doczekasz, co najwyżej małą gównoburzę zainicjuesz, która po jednym, może po dwóch dniach ucichnie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaPismo już poszło. Nie chodzi o gównoburzę ale o to, żeby takie zjawiska piętnować i nie zamiatać ich pod dywan, w przeciwnym wypadku nie ma co oczekiwać normalności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Pismo już poszło. Kropla drąży skałę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Myślałem że jak wejdą przedpłaty to wszystko znormalnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Kilka dni temu, na instagramie przewodników było info że mają jeszxse dwa wolne weekendy na Drużynie... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 https://www.instagram.com/p/B0nNkw4oJ3d/?igshid=txpci3jmg7sj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasyn Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Sugeruję poczytać regulamin. Koła mogą rezerwować łodzie wcześniej (o ile pamiętam już w marcu) dlatego po uruchomieniu strony z rezerwacjami (01.08) dla wędkarzy wiele terminów było już zajętych.Osobiście też nie jestem zadowolony z tego, że koła mogą rezerwować z takim wyprzedzeniem i w dodatku terminy weekendowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 ...czyli trzeba założyć jakieś koło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Rozumiem gdyby koła i kluby rezerwowały terminy na zawody typu eliminacje do mistrzostw okręgu, ale w listopadzie juz tego nie ma więc to tylko furtka w regulaminie dla swojaków. Pzw Elbląg to nadal PZW a nie oddzielne stowarzyszenie. Można pisać do ZG PZW aby uniewaznienili uchwalę PZW Elblag dotyczącą uchwalenia regulaminu (o ile ten regulamin przyjęli uchwałą) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 jakieś wieści z dwóch dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 jakieś wieści z dwóch dni ?Tak - skóra z karku już zaczyna schodzić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Mam informacje że woda kwitnie po pierwsze , ale po drugie że jest duży zanik rogatka, rdestu a na nawet trzciny. Czy ktoś może potwierdzić ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Mam informacje że woda kwitnie po pierwsze , ale po drugie że jest duży zanik rogatka, rdestu a na nawet trzciny. Czy ktoś może potwierdzić ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaJutro sprawdzę. Jak byłem miesiąc temu to grążeli dużo było, moczarka wysoko a trzciny lekko usychały ciężko się łamały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Mam informacje że woda kwitnie po pierwsze , ale po drugie że jest duży zanik rogatka, rdestu a na nawet trzciny. Czy ktoś może potwierdzić ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPotwierdzam. Pomiędzy plackami grążeli łyso, zero jakiejkolwiek roślinności zanurzonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Potwierdzam. Pomiędzy plackami grążeli łyso, zero jakiejkolwiek roślinności zanurzonej.Coś się dzieje niedobrego .[emoji45] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 A jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi