MZieli10 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Amury ktoś wpuścił czy co ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Baja Nie baja tylko poważny problem akwenu. A jak wyniki?? 1 x 70 (na czterech). Edytowane 12 Września 2019 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 A jak sprawują się nowe łódki ? Jakiej w ogóle są wielkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Z moich obserwacji ( i własnych wyników) wynika, że wrzesień nie obdarza dobrymi wynikami na Drużnie. Po rezerwacjach widać, że nie ma wielkiego zainteresowania w tym okresie, co pozwala wnioskować, że wyniki ogólnie nie zachwycają we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) A jak sprawują się nowe łódki ? Jakiej w ogóle są wielkości ?Bardzo dobrze. Na oko jakieś 5 metrów długości i całkiem szerokie jak na takie a'la pychówki, dosyć wysokie burty. Co ciekawe wybitnie stabilne jak na taką konstrukcję. Spokojnie da rade łowić we trzech. Na elektryku pływają nieporównywalnie lepiej od tych wcześniejszych Roman, czy co to było. Generalnie duży progres. Z moich obserwacji ( i własnych wyników) wynika, że wrzesień nie obdarza dobrymi wynikami na Drużnie. Po rezerwacjach widać, że nie ma wielkiego zainteresowania w tym okresie, co pozwala wnioskować, że wyniki ogólnie nie zachwycają we wrześniu.A mi się zdarzyło kilka razy nieźle połowić we wrześniu, co w połączeniu z małym zainteresowaniem czyni ten miesiąc atrakcyjnym na Drużnie. Edytowane 12 Września 2019 przez Pumba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 A jak sprawują się nowe łódki ? Jakiej w ogóle są wielkości ?Łódeczki ewidentnie rzemieślnicze ale moje wrażenia są pozytywne stabilne, długie i duże - we trójkę swobodnie da się wędkować, pawęż dostatecznie wzmocniona - ja pływałem tylko na elektryku ale większość ekip bez problemu zamocowała spalinkę do pary z elektrykiem. Dużym minusem tak jak przy starych łajbach jest brak osprzętu na burtach - żadnej knagi, uchwytu, brak rolki kotwicznej, jedyne co jest to dwa uchwyty na rufie i to wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nie baja tylko poważny problem akwenu. W wodach na ktorych lowie , w tym sezonie stan zielska wzgledem poprzednich lat , rowniez jest ubogi 1 x 70 (na czterech). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nie baja tylko poważny problem akwenu. W wodach na ktorych lowie , w tym sezonie stan zielska wzgledem poprzednich lat , rowniez jest ubogi 1 x 70 (na czterech). To nie jest ubogość, tam nie ma go wcale i nie jest to naturalna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Właśnie o to pytałem , dostałem sygnał że nawet trzcina zanika. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokudzin Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Witam Druzno jest sprcyficzn bo jak łowić to tylko z wody. No i jest rezerwatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Witam Druzno jest sprcyficzn bo jak łowić to tylko z wody. No i jest rezerwatemAle o co chodzi , to co piszesz większość z nas wie bo bywaliśmy tam wielokrotnie. Chodzi o to że znika roślinność i zostają puste miejsca i to w wielu miejscach . Takie zjawisko w czeskiej nie wystepowalo Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Czy ba pawęży tych nowych łódek zmieści sie elektryk i spalina równocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Czy ba pawęży tych nowych łódek zmieści sie elektryk i spalina równocześnie?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nikt? Nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @Wojtunio, jak przetransportowałeś łódkę z Węgli na rozlewisko w Stankowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Na jakich zasadach można wędkować na tym rozlewisku? To jest woda PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Z tą roślinnością w tym roku cos jest nie tak, nawet na Balewce która wpada do Drużna też szybko zanikła. Myślę, że to wynik pogody. Co do ryb, to jest ich tam nadal sporo ale o tej porze stoją w czasem dziwnych miejscach. Osobiscie wrzesien i pazdziernik ja tam odpuszczam, nie ze względu na słabe żerowanie, ale w okolicznych kilku rzekach jest tak intensywna współpraca ryb, że złapać kilkanaście dziennie nie jest nadzwyczajnym wyczynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Witam , jak by któryś z kolegów wyłowił wędkę na Drużnie to dajcie znać. Wypadła gdzieś w prawo w kanale 500-600 m od bazy.Biały Stradic wędka z pracowni. Przewidziana nagroda.Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Sokołowski Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Jutro będę znów pływał więc jak coś wyłowie to dam znać ???? Dzis trzy ryby na łódce. 83 największy Edytowane 12 Października 2019 przez Dawid Sokołowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 dzis jaki miałeś wynik ? jak z grążelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 W ubiegłym tygodniu wtorek i środa 10 ryb w dwa dni na dwóch, max 70 cm. Co najmniej drugie tyle bardzo delikatnych trąceń, i szybkich spadów w tym dwóch większych ryb. Dozbrojki nic nie dawały, wręcz bez nich więcej brań, przynęty raczej mniejsze 10-12 cm. Po godzinie 12 żadnych kontaktów, zaczynał padać deszcz i wszystko siadało całkowicie, spływaliśmy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 a jak z zielskiem ? pływanie typowo po oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam,wróciłem wczoraj z dwu dniowej wyprawy z Drużna,na 4 osoby ryb padło 7szt, max 78 (na muche) na spinig same gluty do 65 cm przynęty od 10 cm do 22 cm . W sobote mega wiatr ze ciężko się łowiło wiatr w porywach do 30 km/h w niedziele flauta i 21 stopni ....Ps Lodzie kozackie ale nie maja jednej rzeczy, Kotwicy na miejscu dowiedzieliśmy się ,ze nie ma kotwic wiec sami wiecie jak sie łowiło w sobotę ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam,wróciłem wczoraj z dwu dniowej wyprawy z Drużna,na 4 osoby ryb padło 7szt, max 78 (na muche) na spinig same gluty do 65 cm przynęty od 10 cm do 22 cm . W sobote mega wiatr ze ciężko się łowiło wiatr w porywach do 30 km/h w niedziele flauta i 21 stopni ....Ps Lodzie kozackie ale nie maja jednej rzeczy, Kotwicy na miejscu dowiedzieliśmy się ,ze nie ma kotwic wiec sami wiecie jak sie łowiło w sobotę ...można zabrać swoją kotwice ? czy jest zakaz ?Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 można zabrać swoją kotwice ? czy jest zakaz ?Pozdrawiam.Jak najbardziej trzeba[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi