Zander Hunter Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Ja niestety tez oddam na jutro łajbę ........ jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na prv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Eh jutro mam do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polyvox Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Odstąpię łódkę 13 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Odstąpię łódkę 13 listopadaBiorę. Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Cześć. Ma ktoś może jakiś namiar na agroturystykę w okolicach drużna? Może być ew na pw. Sheraton znam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Cześć. Ma ktoś może jakiś namiar na agroturystykę w okolicach drużna? Może być ew na pw. Sheraton znam ???? Pozamykane prawie wszystko. Macie najbliższe miejsce to Nowa Holandia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ja ostatnio spałem w Hostelu Galeona nie drogo i szybki dojazd na łowisko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Pieknie nie wialo Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Pieknie nie wialo Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaPięknie łamany regulamin łowiska... Pływać na spalinie można tylko i wyłącznie w kanale żeglugowym. Proszę o respektowanie regulaminu. Edytowane 20 Listopada 2020 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Może to rozlewisko kanału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Może mają zapięte 24V lub Torqueedo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Oni byli w torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Oni byli w torzeW takim razie zwracam honor ale trafiają się tacy co lubią sobie wszędzie spaliną śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam. Jak tam wyniki po otwarciu rezerwatu?PozdrawiamAreq Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam. Jak tam wyniki po otwarciu rezerwatu?PozdrawiamAreq Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaWyniki przyzwoite, byłem w środę i na łódce mieliśmy 14 sztuk, może z jeden poniżej 60, Głownie rybki w okolicy 65-70+. Jakieś grube 80 i 100+ na innych łódkach też się pokazały.Generalnie wszyscy spłynęli zadowoleni z wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dzięki za info A.jak stan wody? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Woda od środy opada. W czwartek było o 20cm mniej niż w środę. Byliśmy we dwie łodzie od poniedziałku do czwartku. Jakościowo i ilościowo wyniki lepiej niż dobre. Trzy ryby 100+, pięć 90+ w tym dwie bliżej metra niż dziewięćdziesiątki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Woda od środy opada. W czwartek było o 20cm mniej niż w środę. Byliśmy we dwie łodzie od poniedziałku do czwartku. Jakościowo i ilościowo wyniki lepiej niż dobre. Trzy ryby 100+, pięć 90+ w tym dwie bliżej metra niż dziewięćdziesiątki.Gratuluję i dzięki za info. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ktoś był dziś na Drużynie? Jak woda i wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Panowie mam rezerwacje na jedną łódkę na jutro 23.11. Ekipa się posypała wiec jedna się zwolniła. Jak ktoś chętny to Priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Panowie mam rezerwacje na jedną łódkę na jutro 23.11. Ekipa się posypała wiec jedna się zwolniła. Jak ktoś chętny to Priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaraz dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Zaraz dam znać.Jak Arek nie weźmie to proszę o 40 minut czasu na sprawdzenie możliwości. Skrzynka jest pełna - priva nie da się wysłać Edytowane 22 Listopada 2020 przez marioligi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jak Arek nie weźmie to proszę o 40 minut czasu na sprawdzenie możliwości. Skrzynka jest pełna - priva nie da się wysłać Wiem bo nie mogę priv wysłać.Ale ja jutro nie dam rady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Też muszę odpuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej86 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Jak ktoś w tym tygodniu nie może pojechać, to chętnie odkupie łódkę. Priv. Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2020 przez Maciej86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi