sebek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam kolegów. Czy orientujecie się może w czy w jakimś sklepie internetowym można zakupić takie przynęty? Z góry dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Te dwa od góry to są Fathead'y firmy Reaction Strike i masz je chociażby w fishing-marcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dzięki za podpowiedź A ta 3 na samym dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Też przed momentem widziałem tę aukcję na allegro . Jak szukasz interesujących przynęt w podobnym kształcie to musiałbyś przejrzeć przynęty do drop shota Dragona i Balzera... ja sie właśnie zastanawiałem czy ich nie zaadoptować do łowienia boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Wrzuć sobie w allegro Yumo Minnow. Podobno te cudaki są rewelacją na bolenia. Testowałem je na okoniach z klasycznym zbrojeniem to praca rzeczywiście wydała mi się bardziej boleniowa niż okoniowa, bo jedynie delikatne drżenie ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mekamil zdziwił bys sie co do pracy gumek na okonie ja robie sam takie które w ogóle nie pracują a okonie ,sandacze i szczupaki zarzeraja je ze szok teraz powstaje nowe podejscie do łowienia okoni wedziskiem mozna nadac przynecie wiecej ruchów niz moze je stworzyc sama przynęta A co do gumek boleniowych to polecam balzery swietne do szybszego łowienia bolków tak niby nie ppracuja ale przy szybszym prowadzeniu ogonek delikatnie drga sam kilka bolków na nie złowiłem minusem natomiast jest to ze trzeba główek pozbawic kołnierzy bo rozwalaja gume 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A wiesz może gdzie można nabyć przynęty Balzera, bo jeszcze nigdzie się z nimi nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/balzer-drop-shot-sha d-barsch-killer-g5-a204-p1228-k6760.html albo tutaj. http://fishing24.pl/przynety-dragon-v-lures-drop-shot-8.htmlz tym, że to dragon.. W obu przypadkach są różne kolory i różne wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki za poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dzięki za podpowiedź A ta 3 na samym dole?ten trzeci to amerykański stanley sam na nie łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi