MIGOTKA Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam.Kupował ktoś może w tym sklepie? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Swego czasu mieli jakąś promocję na C3 Abu. Kontakt w porządku, paczka dotarła szybko i bez problemu. Mało tego. Musiałem niestety później multika reklamować- wysłałem do sklepu i szybko ze serwisem się uporali, dostarczając mi nowy egzemplarz. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Czyli wydają się być w porządku.Zaryzykuję.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TwoFlower Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kupowałem plecionkę Spiderwire.Miła obsługa przystała na moja propozycje zakupów bez uprzedniej rejestracji na stronie a koszty przesyłki zmniejszyli do minimum zamiast tych które są do wyboru na stronie.Robiłem przedpłatę na ich konto i błyskawicznie wysłali towar więc można im ufać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czez Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Realizowałem tam tylko drobne zamówienie przed wyjazdem nad morze, ale wszystko było OK. Z tego co pamiętam, to mailowa informowali o stanie realizacji zamówienia. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MIGOTKA
Witam.
Kupował ktoś może w tym sklepie?
Jakieś opinie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi