Skocz do zawartości

Prezent od Sztuki Łowienia dla uczestników szkółki

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkich pasjonatów muszkarstwa i wiązania sztucznych much namawiamy i zachęcamy do prenumeraty Sztuki Łowienia - dwumiesięcznika o wędkarstwie muchowym.

Sztuka Łowienia

To czasopismo to przedsięwzięcie non profit -tworzone przez muszkarzy dla muszkarzy. Na 84 stronach znajdziecie dużo ciekawych artykułów o łowieniu i wiązaniu much (w każdym numerze step-by-step), wydanych na świetnym papierze z bogatą szatą graficzną. Opłacenie prenumeraty w kwocie 129zł jest cennym wsparciem redakcji, a w zamian otrzymacie 6 kolejnych wydań gazety (od dowolnego numeru) wraz z drobnymi upominkami z każdym numerem. Uczestnicy szkółki JB otrzymują jeszcze z prenumeratą do końca marca 4 opakowania haczyków FD (100 haczyków!) gratis!

Aby niezdecydowani mogli zapoznać się z tym wydawnictwem, redakcja przygotowała darmowe egzemplarze dla uczestników szkółki (o wartości 25zł/szt). Wystarczy przesłać w wiadomości "na priv" do Mirka Pieślaka swój adres wysyłkowy z dopiskiem Sztuka Łowienia.

Zapraszamy i polecamy!

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Koledzy, serdecznie dziękuję za opłacone prenumeraty.

Ponad sześć lat temu zacząłem wydawać "Sztukę" wraz ze znanym na Jerku Kubą Standerą.

Zarówno wtedy, jak i teraz było i jest to przedsięwzięcie non profit, a każda sprzedana prenumerata pozwala nam robić lepszą i ciekawszą gazetę.

Życzę miłej lektury, a w najbliższym numerze, który właśnie trafił do drukarni - Jerkbaitowa niespodzianka!

Ja odebrałem swój numer wczoraj☺ Dziękuję bardzo za prezenty i fajnie, że mogę wesprzeć ludzi co tworzą ten dwumiesięcznik. Sporo w nim wiedzy i fajne artykuły a jedyny minus to to, że za szybko się go czyta ☺ Tak trzymać.

Mamy. Promocyjna cena na zestaw 25 dostępnych numerów z lat 2010-2014 to 499zł, a 30 numerów z lat 2010-2015 to 599zł.

Są też kompletne oprawione roczniki (czarna skóra, złocenia, twarda oprawa) w cenie 199zł sztuka, lub 999zł komplet 6 roczników.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Sebo napisz na mejla redakcyjnego redakcja@sztukalowienia.pl swoje dane (kiedy rozpocząłeś prenumeratę), zobaczymy czy wszystko ok czy coś ominęliśmy z wysyłkami.

Nowy numer z tematem przewodnim kleń/jaź już w drukarni. Chyba jutro Mirek odbierze świeżutki magazyn. Pierwsze paczki jak zawsze lecą do prenumeratorów. Potem do Empików.

Pozdrawiam.

Paweł Fiedorczuk

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...