Gość szypa_30 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czy ktos z kolegow mial okazje przerabiac loopa Classic z prawej na lewa reke? Jesli tak to bylbym wdzieczny za cenne wskazowki... W necie nic konkretnego nie znalazlem... Jedynie info ze mozna to zrobic... Ale pytanie jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zapewne tak jak w każdym Loop'ie trzeba przekręcić łożysko oporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Tam jest kilka czesci... I tylko niektore trzeba odwrocic. Z seria np. Opti nie ma zadnego problemu. Nawet filmik instruktarzowy na yt jest. Krok po kroku jest pokazane... A o Loop Classic juz nie zrobili filmiku:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Doświadczenie miałem tylko z Opti i Evotec , byłem przekonany, że w Classic'u jest to podobnie rozwiązane. Najrozsądniej będzie zadzwonić do Hariusa, myślę, że Irek powinien pomóc. edit. wyszukałem schemat do classica i wg. mnie, powinieneś przekręcić element nr 21(wg. schematu) znajdujący się między dwoma tarczami węglowymi hamulca Edytowane 8 Marca 2016 przez maniolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 jak mozesz to przeslij mi na maila ten schemat:-) szypa.ksd@hotmail.com dzieki wielkie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) wysłałem maila jak będziesz rozbierał i składał uważaj na uszczelniacz- łatwo go uszkodzić Edytowane 8 Marca 2016 przez maniolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 nie otwiera mi sie schemat... mozesz wyslac pdf na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Idec Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Cześć. Classic ma ten sam hamulec co Opti (czyli Power Matrix Drag System). Tak więc film zamieszczony na ich stronie jest jak najbardziej przydatny. Poniżej link do strony ze schematem. http://www.looptackle.com/fly-reels/classic-reel/ Pozdrawiam,Artek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Siemka juz w czwartek przelozylem co trzeba i moge krecic lewa reka:) dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi