Łukasz91 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jaka ustawić Echosonde Lowrance x-125 ?? bo pokazuje mi takie cuć ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avallone Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 A może by tak ktoś naprawdę doświadczony zrobił konkretny materiał na temat echosondy bo pewnie wielu by się przydał. Ja w sumie tez od tego sezonu będę echo kupował i zacznę pobierać nauki jak z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 @Pietiabo napisał wiekowy sprzęt. Ma rację???Mam takie echo parę lat i może już czas na zmianę.Co polecacie w miarę niedużego i bez GPS-u ( pływam po niewielkich max. 150 hektarów jeziorach)Nie troluję, głównie łowię na wodzie 0,5-7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietiabo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jak dla mnie najlepsza jakosc za najlepszą kasę to w tej chwili Lowrance Mark 5x lub mark x5pro .Wszystko co ponizej to zawracanie głowy i raczej głębokościomierze niz echosondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Skoro kazdy w internecie jest ekspertem....to pozostaje jeszzce zawierzyc...statystyce.Wejsc do takiego cabelasa albo basspro i sprawdzic co jest najczesciej sprzedawane... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avallone Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Skoro kazdy w internecie jest ekspertem....to pozostaje jeszzce zawierzyc...statystyce.Wejsc do takiego cabelasa albo basspro i sprawdzic co jest najczesciej sprzedawane... Gumo Nie ma to jak dobra wróżka :D:D Gdzie są te sklepy?? Jak sprawdzić co najczęściej sprzedają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietiabo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sorka Gumo ale jak jakos nie wierze statystyce to czego sie najwiecej sprzedaje nie musi byc najlepsze.Zreszta nie ogladasz telewizji niewiesz ze nawet statystyczny polak nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Coz moge poradzic, jam gumofilc z gminu...kompinujcie... <_< Sklepy sa w US a sprawdzic najlatwiej wybierajac interesujaca galaz produkcji np: echosondy - wyswietla sie przedmioty najczesciej sprzedawane. A najlepsze sa...no coz - te ktorych cena jest najwyzsza.. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avallone Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja tam bolączkę miałem na HDS dopóki ceny nie zobaczyłem i od tamtej pory oczyma wyobraźni widzę jak tyczka sonduje głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Łukasz91
Jaka ustawić Echosonde Lowrance x-125 ?? bo pokazuje mi takie cuć ;//
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi