Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Pytanie do zorientowanych. Jadę do was połowić na urlop. Składka - członkowska na zagospodarowanie i ochronę wód PZW 125 zł płacę u was gdzieś powiedzmy w sklepie. Co ze składką członkowską na 2017 rok ? U siebie opłacić czy też u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 A gdzie jest to u was? Który okręg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Pytałem, gdzie chcesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Płock okolice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Czyli Okręg Mazowiecki.Jeśli mogę sugerować, to opłać składkę członkowską u siebie, a na zagospodarowanie w kole w Płocku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 I to jest konkretna odp. Thx ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przynajmniej w pierwszej pozycji jakieś stowarzyszenie coś ugrało...https://ompzw.pl/news/informacja-na-temat-obwodow-rybackich-uzytkowanych-przez-byly-okreg-lodzki Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Wiesz dobrze, ze mam swoje zdanie na temat Zegrza i PZW mazowieckie.Wiem tez, ze w przyszłym roku mam na oku inne PZW i chętnie zapłacę za zezwolenie w okręgu, który zarybia łowiska i w miarę dba o wędkarzy ;-) Tapatalknięte z komórkiWiesz dobrze,że mam takie same zdanie jak TY, ale ja nie mam wyboru niestety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Zawsze masz wybór, ja w tym roku olałem mazowieckie pzw, pieprzę dziadów, jeżdżę dalej ale przynajmniej łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Który okręg wybrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Mam Narew 800m od domu,więc nie będę jeżdził raz w miesiącu 200 kilometrów na ryby,bo tu mogę wyskoczyć codziennie chociaż na 20 minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy76 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ja opłacam w Małkinni tam przynajmiej Bug zarybiaja i starorzecza a to jest ten sam okręg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 ja wybrałem siedlecki, mają porozumienia, które mnie interesują. Chociaż zastanawiam się w ogóle nad sensem opłacania składek. Coraz częściej łapię nad wodami prywatnymi, gdzie są grube ryby i nie ma gumofilców i dziadów z pzw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) @Nowy 76 Może tam jakiś prezes ma działkę... Edytowane 24 Września 2017 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy76 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Znajomy jest tam w zarzadzie i jezdze z nimi na zarybienia wczesniej oplacalem w Piasecznie i Konstancinie ale tu nawt slychac nie bylo o zarybieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 podobne jak ja opłacałem w Piasecznie, ale to już przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nowy prezes nowe ?????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 @12maro film był już wrzucany do wątku o wyborze nowego Prezesa.http://jerkbait.pl/topic/99547-teodor-rudnik-nowym-prezesem-zg-pzw/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Na stronie OMPZW z prac zarządu za wrzesień jest info o wyrażeniu zgody na podpisanie porozumienia na 2018 rok z PZW Siedlce i PZW Ciechanów. Brak jednak szczegółów. @bartsiedlce wiesz może coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Na stronie OMPZW z prac zarządu za wrzesień jest info o wyrażeniu zgody na podpisanie porozumienia na 2018 rok z PZW Siedlce i PZW Ciechanów. Brak jednak szczegółów. @bartsiedlce wiesz może coś więcej?oby to była nowa rzeczywistość.Tylko tam jest też napisane, że na jakiś zasadach... oby te zasady, które OM sobie wymyślił były do przyjęcia przez Ciechanów i Siedlce. Edytowane 20 Listopada 2017 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Okręg w Siedlcach ma podpisaną umowę wieloletnią z OM o wspólnym gospodarowaniu w obwodzie Bug Nr 5. O tę umowę trwał spór sądowy, ostatecznie sąd stwierdził jej ważność. Na tej podstawie wędkarze naszego okręgu będą mogli wędkować w tym obwodzie, podobnie jak w bieżącym roku. Szczegóły rozliczenia finansowego pomiędzy okręgami ureguluje porozumienie. Szczegółów porozumienia z Ciechanowem nie znam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kiedy wreszcie wróci trolling na wodach Mazowsza i znikną siaty rybaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Kiedy wreszcie wróci trolling na wodach Mazowsza i znikną siaty rybaków?Troll w najbliższej przyszłości nie wróci, a w przypadku rybaków znajome wróbelki ćwierkają, że ostatnio coś strasznie nabroili i mogą się pożegnać z umowami w trybie natychmiastowym.Dziś jest zarząd OM i wiele się decyduje. Odnośnie porozumień z OS i OC, miały by być na zasadzie wzajemnej, dotyczącej jednej konkretnej wody. Np.: jesteś z OM i chcesz łowić na Wkrze płacisz 15 PLN na rok i łowisz na konkretnym 1 łowisku. Jesteś z OS i chcesz łowić na mazowieckim Bugu płacisz 15pln OM i łowisz. Przynajmniej takie były ostatnio pomysły. Co dziś się ostatecznie urodzi i nie wiem jeszcze..... Edytowane 20 Listopada 2017 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi