Leszczu Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Czy możecie mi podać przykłady obrotówek które pracują w opadzie? Chodzi mi o to żeby od razu po zetknięciu z wodą zaczęły pracować, bez tzw. odpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak obrotówka jest poprawnie wykonana to pracuje od razu, wystarczy naprężyć linkę i już młóci.Jak chcesz po zarzucie opaść do dna i wtedy ma pracować 'w dobrą stronę' to zagnieć sobie śrucinę przed agrafką. Albo wirujące ogonki kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Zależy od rozmiaru. Jeśli duże to meppsowskie lusoxy i wszystkie ich odpowiedniki/podróbki z obciążeniem z przodu. Te błystki są tak właśnie robione żeby pracowały w opadzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Mam super lekkie witrowki Ondex w duzych rozmiarach i jest fajny efekt w opadzie mianowicie pracuja jak wahadlowka. Nie maja obciazenia na korpusie, jedynie drut i maja bardzo duze skrzydelko rozmiar 6 i chwast. Szczuopaki czesto bija wlasnie podczas opadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi