Waci Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ten film na pewno był kręcony wiosną widać to po otaczającej przyrodzie. Swoją drogą nie wydaje mi się i tego nigdzie nie widać by łowisko było wygrodzone. Zresztą wygrodzone czy nie to jednak kapitalny pokaz połowu dużych szczupaków i C&R. Ważenie w specjalnej torbie, układanie na macie by nie zapiaszczyć ryby, mniejsze sztuki wyhaczane bezpośrednio w wodzie. Słowem miło się ogląda i jest to film do którego chętnie się powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ten film na pewno był kręcony wiosną widać to po otaczającej przyrodzie. Swoją drogą nie wydaje mi się i tego nigdzie nie widać by łowisko było wygrodzone. No więc właśnie. Z tego co wiem właśnie tak sprawa była załatwiona, ale w 100% zgadzam się z Tobą Waci. To porządny film na temat C&R. Łowi się piękne ryby i pięknie się o nie dba. Odpowiedni hol, zręczne podobranie, później pomiar, kilka zdjęć i woda wraca w dobrej kondycji do wody. Wczoraj przeglądałem go w przyspieszonym tempie i zwróciłem dokładnie na to samo uwagę. Ponadto dla bezpieczeństwa większych sztuk używano maty. Myślę, że w niektórych filmach amerykańskich sprawa wygląda tak samo. Zastanawiam się czy na potrzeby komercji nie wpływają oni np. do rezerwatów by zrobić kilka baaaardzo udanych holi wielkich ryb, a następnie płacą ogromne pieniądze za naruszenie spokoju (oczywiście gospodarzom rezerwatu; na rozwój, utrzymanie itd.). Swoją drogą zwróciłem uwagę również na inny element tego filmu. Mianowicie na technikę rzutową głównych bohaterów. Widać, że częściej łowią na spinning niż na casting. Rzut nie był fazowy klasyczny castingowy tylko ... przypominał coś a'la rzut spławikówką (jerk zwisał z tyłu za plecami a następnie wyrzut). Ale to takie moje widzimisię PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 niestety nie wiem keidy krecono film, czy to byla wiosna (nie chce mi sie wierzyc) czy tez pozna jesien (widac ze czesciowo pada lekki sniezek)wiem tylko, ze na tym lowisku jest dosyc rygorystycznie i tyle ... film sam w sobie jest bomba, wyniki dobijaja czlowieka wiem tez od kogos kto tam byl w tamtym roku, ze na jerki mozna zlapac wszystko a na inne przynety prawie nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 film sam w sobie jest bomba, wyniki dobijaja czlowieka wiem tez od kogos kto tam byl w tamtym roku, ze na jerki mozna zlapac wszystko a na inne przynety prawie nic! Zgadza się! Jest to pierwszy film o jerkowaniu z pełnego zdarzenia. Chociaż nie ukrywam, że czekam na obiecany przez Piotrka Piskorskiego. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, mam gorcä prosbe o ten film, jestem teraz u brata za miedzä, möwil ze oglädal go kilka razy na youtube w pelnej wersji, a ja go dzisiaj szukam pöl nocy i go nie znalazlem, tylko wersja 2min i 18 sek, prosze o pomoc, tylko nie od Ruskich, z göry serdeczne dzieki, pozdrawiam miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, mam gorcä prosbe o ten film, jestem teraz u brata za miedzä, möwil ze oglädal go kilka razy na youtube w pelnej wersji, a ja go dzisiaj szukam pöl nocy i go nie znalazlem, tylko wersja 2min i 18 sek, prosze o pomoc, tylko nie od Ruskich, z göry serdeczne dzieki, pozdrawiam miklas_64Król wykopalisk nam sie objawił..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, mam gorcä prosbe o ten film, jestem teraz u brata za miedzä, möwil ze oglädal go kilka razy na youtube w pelnej wersji, a ja go dzisiaj szukam pöl nocy i go nie znalazlem, tylko wersja 2min i 18 sek, prosze o pomoc, tylko nie od Ruskich, z göry serdeczne dzieki, pozdrawiam miklas_64priv Edytowane 5 Stycznia 2014 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dajcie cos ogladnac , zeby cieplej bylo Podajcie jakis adres na youyuba .Pozdro. Ps. @Rower26 jak masz to podaj na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jeżeli można to także poproszę na priv oczywiście jak kolega rover26 może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Ogłaszam się "Królem wykopalisk". Ma ktoś ten film? Będzie wspominany we Fly vs Jerk 12. Chętnie bym obejrzał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Uuuu..Rafał, "Złota łopata" to może być zbyt mało jak na 7 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Lepiej tak, niż zakładać nowy temat o tym samym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Lepiej tak, niż zakładać nowy temat o tym samym.Racja to Czy to może o ten film chodzi?Strike Pro się pokazuje tutaj, więc jakieś powiązanie jest edit dwie minuty filmu, więc pewnie nie to Witryna fiskefilm.se się nie ładuje Edytowane 9 Lutego 2021 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Tak to to, ale to tylko reklama. Od Szwedów dowiedziałem się, że nie ma nigdzie na internetach i nigdy nie będzie - chyba, że jakiś nielegal. Tylko VHS i DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Mam ten film, tylko bez żadnych napisów i tylko po szwedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Mam ten film, tylko bez żadnych napisów i tylko po szwedzku.Na jakim nośniku? Jesteś skłonny pożyczyć? Sprzedać? Wrzucić na YT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 mam to na dysku twardym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Wczoraj już nie miałem siły , ale dziś załadowałem na YT . Jakby co, to reszta na PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Podrzuci ktoś link do tego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi