atb69 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Z najstarszych Salmiak?łw do niedawna miałem te(wysłałem do Salmo ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Tu trzy wieksze Salmo ktore uzywalem glownie w Kanadzie . Perch 12F HP to jeden z trzech pierwszych woblerow jakie kupilem na wystawie w Rosemont w styczniu 2000 . Firma Salmo powstala w 1991 bylem wiec juz ogromne 9 lat do tylu . Ten 18 cm Whitefish podarowal mi moj Przyjaciel Yoko na poczatku naszej znajomosci . Uzywalem go tylko na jednej wyprawie i dalem spokoj , nie moglem pozwolic na strate takiego okazu a byl okropnie lowny . Natomiast Pike 16 z grubym sterem byl jednym z trzech wtedy oferowanych kolorow . Potem nastala era sterow Shalow Runner czyli SR ktore sa dzisiaj . W tym roku mamy jubileusz 20 lecie Firmy Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Od kiedy zaczalem podziwiac pstragi zaczalem zbierac stare modele na nie stworzone przez firme . Mam ich kilkanascie , tu trzy klasyki ; Bullhead z czerwonym grzbietem , Butcher z starym grubym sterem i Czerwony Trout Minnow juz z nie najstarszym sterem . Uksztaltowanie , grubosc i umocowanie steru jest rozne na przestrzeni lat . Juz dawno pisalem do Pepe ze Firma powinna miec Galerie Starych modeli . Generalnie to z kazdej produkcji powinny byly byc pojedyncze modele odkladane zeby je zachowac . Wstawiajac te woblery chcialbym podziekowac wielu osobom za podarowanie lub odsprzedanie tych starych Salmiakow zapewniam tez ze trafily w dobre rece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A oto rarytas ...na dole stary Salmo Minnow 6 F w limitowanej serii koloru Brokat oryginalnie robionej przez firme...na gorze Minnow 6 RR juz z dorabianym brokatem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Fajnie popatrzeć co Salmo wcześniej robiło. Ja o dziwo bardzo p?łźnozapoznałem się z ich ofertą Pierwsze ich wobki kupowałem w Berlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a propos bursztynowych komnat, graali i innych yeti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Przyznam Wam rację, ?źe stare Salmiaki to super przynęty...Sam mam kilkanaście sztuk ( grube stery i zero napis?łw )fotki arsenału: http://imageshack.us/photo/my-images/684/salmo2y.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/62/salmo.jpg/Bardzo przepraszam za tragiczną jakość ale dziś coś mi nie idzie. Postaram się zrobić coś lepszego i wstawię Ps. mam jeszcze 2 minnowy,butcgera i percha , ale zapomniałem dorzucić gdy robiłem fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Gawel tu jest ten temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No przecie?ź Jeszcze cosik mi zostało.Muszę tylko trochę przekopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Stare minnowy i nieprodukowany ju?ź hornet 2cm floating Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maycin92 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam wszystkich. Chciał bym troszkę odświeżyć temat, ponieważ mam kilka pytań do osób które są obeznane w temacie przynęt Salmo. A wiec, będąc ostatnio w sklepiku zauważyłem pewnego horneta, który przykuł moją uwagę. Byłem na 80% pewny że nie ma takiego koloru w katalogu Salmo. Był tańszy od pozostałych więc kupiłem. Jest w kolorze MO- Motor Oil, ale ster ma "ten nowy" czyli z napisami. Może nie jest bardzo stary, ale chciał bym was zapytać czy wiecie w którym roku zaprzestano produkcji przynęty z tym kolorem? Dodam jeszcze że na korpusie nie ma żadnych napisów tylko na sterze. Pozdrawiam. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 http://www.salmo.com.pl/hornet/Tam jest opcja- PYTANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maycin92 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) wroc Edytowane 18 Września 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 To jest klasyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) To jest klasyk klasyk? to w takim razie gdzie jest kolor GS (Tomku taki trochę niekompletny ten zestaw) PSuzupełnię te klasyki o kolor GS z mojej kolekcji (na foto wersja pływająca i tonąca) Edytowane 24 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Moje i tak są starsze (i ładniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 a te ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 eh nie ta fota tu lepiej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 No ten na samym dole, z czerwonym grzbietem, to był killer na sanowe pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 nie był ... JEST ! tylko na razie hibernacja do 01.02.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie tylko na te sanowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 nie był ... JEST ! tylko na razie hibernacja do 01.02.2013...2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Swoją drogą wobler zaprezentowany przez sprzedawcę jest dziwny i poki co ja takiego nie widziałem.Rzeczywiscie malowanie według pierwszych modeli, ale ster z aktualnej kolekcji...Jakis niespotykany lifting....Na portalu "alledrogo" jest pierwszy wypust tego modelu..... rodzynek...To moje klejnoty staruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi