Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 @Roberto genialna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dziękuje @Wiktor Chciałbym zobaczyć Twoje "staruszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Lepiej się nie chwal bo ma zdolność "przyciągania"!!! Moich kilka dołożył do swojej kolekcji. Moich, kilka tez dołożył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moja kolekcja też odrobinę się powiększyła i na chwilę obecną wygląda tak: Roberto zdradź sekret na mnożące się pstrążki i strzeble 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dobrze natleniona woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Roberto ma rację:-D dobrze natleniona woda i częste wizyty nad wodą;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 piękne strzebelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jeśli ktoś z kolegów posiada "stare salmiaki" i chciałby wzbogadzić moją kolekcje to z miłą chęcią odkupie lub zamienię na inny - zapraszam na privInteresują mnie głównie modele których brakuje w mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziękuje mojemu Mikołajowi Arkowi za pięknego Pike i jeszcze piękniejszego Percha Pozdrawiam i chwalę się prezentem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Strzebla mój ulubiony gatunek:-D niestety najbardziej zagrożony wyginięciem:-( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A ja mam tylko dwa ...kolory rozrabiaków 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Piękne Butchery Jacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Do pięt nie dorastają Twoim Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To wrzucę taką małą niespodziankę Jak widać Butcherom i Bullhedom sprzyjają moje warunki do rozmnażania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jeśli ktoś z kolegów chciałby wesprzeć moją kolekcje swoimi woblerkami to jak najbardziej zapraszam na privŚlicznie dziękuje za dotychczasowe woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam wszystkich kolegów bardzo serdecznie ,a może są i koleżanki na forum więc je witam jeszcze bardziej .Było ostatnio o sprzęcie na sandacza, więc postanowiłem umieścić coś o przynętach.Każdy z nas ma na pewno w swoim arsenale przynęty Salmo .Może by zrobić fotki i przedstawić je na forum jak to u nas wygląda .Jeśli ktoś by się chciał z kim wymienić np.na jakąś przynętę ,byłoby na pewno fajnie .U mnie nie ma za bogatej kolekcji ale wygląda to tak jak na fotkach .Ps.fajnie byłoby popatrzeć na unikatowe rodzynki. Pozdrawiam Michał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mam tam nad trilami jednego zawodnika (czarno -czerwony) ,lecz nie pamietam co to za model ,ale fenomenalnie nurkuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Michał, a na ryby czasem chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Bartek mam 39 lat i jestem młodym emerytem więc powiem Ci ,że chodzę oj chodzę .Moja żona już mnie chcę z domu wymeldować..... :D żart,ale mam teraz dużooo wolnego czasu ,żeby tylko zdrowie było ,to ryby w Pilicy będą znały moje imie i nazwisko , Nie wiem czy nie wystąpią o list gończy na mnie :D Pozdrawiam. Edytowane 11 Marca 2016 przez michal7709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ha, wszystko jasne. Trochę zazdroszczę wolnego czasu, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak chcecie poszerzyć kolekcję o Salmo Whitefish SX 12 cm z metalowym sterem to piszcie na priv. Mogę ich trochę zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jak chcecie poszerzyć kolekcję o Salmo Whitefish SX 12 cm z metalowym sterem to piszcie na priv. Mogę ich trochę zorganizować.12cm z metalem?Chyba jednak 13cm /SX 13/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Fakt. 13 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie skupiam sie specjalnie na Salmo ale mam taki komplecik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie skupiam sie specjalnie na Salmo ale mam taki komplecikRobert Ty zawsze coś złowisz,nawet na lodowisku Ale komplecik cacy.C&R jak rozumiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi