michal7709 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Biorę to wesołe trio ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zależy co chciałbyś oddac i na ile cenisz swe dziecię Salmo by Skob.el. Ja za swoje cacko jak to ile 500+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Zapytam Michale tak na wszelki wypadek. Pytania są do mnie? Edytowane 12 Marca 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zapytam Michale tak na wszelki wypadek. Pytania są do mnie? Pachnie "wyprzedażą"przed sezonową? Robert napisz wreszcie kiedy otwarcie "Szafmanii"w Wawie nastąpi?Bilety z ulgą oczywiście będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Pawełku, otwarcie już było wielokrotnie. Jak przyjedziesz zorganizujemy kolejne ... równie huczne (a wyprzedaży nie planuję ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Pawełku, otwarcie już było wielokrotnie. Jak przyjedziesz zorganizujemy kolejne ... równie huczne (a wyprzedaży nie planuję )Co by nie zaśmiecać wątku.Będziemy na łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Całe stadko: a tutaj ta część stadka, która szczególnie cieszy moje oczy:) no i domek dla nich: Salmo- Flambeau Edytowane 13 Marca 2016 przez DonPablo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No to i ja się pochwalę swoimi skromnymi zbiorami. Perch 8 Modele z pudełkiem. Kiedyś za małolata wyrzucało się takie pudełka i teraz człowiek żałuje... Ozdoba kolekcji, same starsze modele Whitefish Pajki Mniejsze, mix modeli Generalnie zbieram od nie dawna i interesują mnie większe modele Salmo. Gdyby ktoś coś to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Te w pudełkach, można teraz kupić ... na "wsi" w Holandii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Chce do Hollandii. A tak na poważnie Zippera i Stinga dorwałem w sklepikach wędkarskich w małych miasteczkach jak byłem przejazdem. Sprzedawcy byli zszokowani, że tylko na tych się skupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Pewnie były nieźle zakurzone? Te wyżej, widziałem w Holandii tydzień temu jak byłem na giełdzie starego sprzętu wędkarskiego ... pewnie poleżą tam do mojej następnej wizyty i nie były to jedyne modele (albo poproszę mojego kolegę aby je jednak kupił ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ogólnie wszystko było tam zakurzone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ja swoich kilka rodzynków też kupiłem w jakiejś dziurze ,właściciel sklepu nie wiedział o co chodzi i dał mi rabat bo zabrałem wszystkie Pewnie do tej pory jest w szoku po co mi stare salmiaki ,mówił :panie nikt tego nie chce ,nawet sie nie pytają a pan bierzesz wszystkie???Ja z na ustach ;pewnie co będą Panu kurz zbierać...I tak oto nabyłem parę staruchów .Jeszcze mówię do gościa ,żeby pogrzebał w gablotach ,a bałagan miał w tym sklepie .....ja bym sie tam nie połapał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Siódemkowe salmo trutta z dzisiejszej wyprawy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Siódemkowe salmo trutta z dzisiejszej wyprawy Jeśli dobrze widzę, są tutaj dwa rodzaje steru, w trzech różnych ustawieniach. Czy "bebechy" również są różne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Producent na przestrzeni lat zmieniał kolorystykę, ustawienie i kształt steru. Można powiedzieć ze każdy z tych woblerów jest inny:) Kształtem tez się różnią a co do materiału to większość jest z pianki, kilka może z balsy :-D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 panowie takie w tych pudełkach są dostępne w sklepie Raven macie tam cały wybór z za granicy w tym momencie wasze kolekcje już nie są kolekcajmi tylko woblerami normalnymi ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 kolega @tubis zawsze działa tak z zazdrości? HE HE;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To może i ja się pochwalę ;-) Może nie jakieś tam okazy, ale jak przyszło co do czego,to spora grupka się uzbierała:-D Rodzinka Whitefishów: Rodzinka Perchów i dwie zguby :-) : No i pozostała mieszanka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 oj kolego pamietam jak dziś jak chciałeś sie wymieniać )))) w raven były nawet minnowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Zdjęcia z mojej prywatnej kolekcji Najstarsze modele Salmo Może ktoś z kolegów posiada takie Salmiaki na sprzedaż lub na zamianę (wymianę)??? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Robert nie wrzucaj tu już swoich fotek , ja bym się udusił . Mucha mi wpadła jak kaczerbichę rozdziawiłam . Super Rober 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Jaka jest cena takiego salmo na miedzi ? kolega chce sprzedać muszę wiedzieć ile jest wart co by nie przepłącić Edytowane 20 Maja 2016 przez tubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 To ten od kolegi z Nowego Sącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) pytanie nie aktualne nie dlamnie takie zabawki Edytowane 20 Maja 2016 przez tubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi